עבור לתוכן

מה הדרך הטובה ביותר לנקות אבק?

Featured Replies

פורסם

שתי התגובות מעליי.....

זהלא רק עם מטלית לחההההה!!!!!!!

אפשר להוציא אותו לחצר ולהתיז עליו זרם מים

ככה הכל יוצא

אחרי זה לנקות עם מטלית לחה איפה שממש ממש רטוב

איפה שלא אפשר להשאיר ככה..

(ציני)

ממש אינפנטיל אני מקווה באמת שמישהו לא יקרא את השירשור הזה אי פעם ויעשה את מה שהצעת

איפה המנהלים פה? תנעלו כבררר את התראד האדיוטי הזה

לחכות שעההההה??

שמה ? שהמים יתאדוו ?

אתה כלכך סותר את עצמך

וכבר יש פה מליון דיונים על הנושא ונאמרו כבר כל השיטות (חלקן אדיוטיות שקשה לי להאמין)

שמישהו יעשה מצווה וינעל

אני לא יודע מה איתכם אבל עד היום אני משתמש בשיטה הזאת ולא קורה כלום למחשב. לחות יש באוויר גם ככה לכן תרצו או לא הקרוזיה תגיע אליכם בסופו של דבר. אצלי רוב המחשב מאלומיניום לכן איני מפחד מקרוזיה. נאמרו פה כל השיטות אז אפשר לנעול. (ולא צריך להתנפל)

• תגובות 41
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה שוב סותר את עצמך..

ואם למישהו יש מחשב שכולו מנחושת ויכול להיות לו קורודזיה והוא יקרא את השרשור וישמע בעצתך?

די עם השטויות נו באמת

אבק מנקים עם רוח ומברשת עדינה

סלי ספרי דחוס , בלי מטלית ''דקה'' , בלי נוזל כלשהו , ובטח ובטח בלי מים

פורסם

יש להזהר עם אוויר דחוס: לא להחזיק הפוך/ללחוץ יותר מ15 שניות/לנער יותר מדי.

כל אחד מהנ"ל יכולים לגרום לאוויר הדחוס שיוצא מהמיכל לצאת במינוס כמה מעלות טובות, מה שיכול לגרום נזק למחשב.

וכן, עשיתי כבר ניסויים P:

צודק בהחלט. דפקתי ככה כרטיס מסך לא מזמן.

אני לא מבין מה הקטע באוויר דחוס. זה ממש אדיוטי לשלם סכום כזה על... אוויר :kopfpatsch:

זה לא אוויר בכלל. זה בוטאן פרופאן.

פורסם

צודק בהחלט. דפקתי ככה כרטיס מסך לא מזמן.

זה לא אוויר בכלל. זה בוטאן פרופאן.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: איך הגעת לפרופאן ביכלל ?

זה גז !!!

תיכף תגיד שגם מקומפרסור יוצא פרופאן..

וכן , בדך כלל משתמשים בו במיכלים דחוסים

ואם שמו את זה גם באויר דחוס , המצב באמת גרוע..

לשלם על אויר דחוס , אולי נמכור קרח לאסקימוסים ודי ?

פורסם

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000ECx4sXHCPFbqtZE6pjN0hxl:12bbi68k5?id=697672&pr=QJ5&N=2

יש לי את זה עם ראש האקדח, ומאחורה רשום "מרכיבים: בוטאן פרופאן". ורשום גם "דליק!" אז כנראה זה הגז הזה...

http://img60.imageshack.us/img60/64/sprayhh5.jpg

אז עדיף לאוורר את המחשב טוב טוב אחרי שמשתמשים בזה.

פורסם

קומפרסור משובח, יחדש לכם את כל החלקים ויעיף אבק מהמקומות הכי בלתי נראים.

פורסם

:hizuk:

פורסם

אבק מנקים עם רוח ומברשת עדינה

השיטה הכי טובה, גיליתי לפני מספר ימים והופתעתי לטובה.

טרם ניסיתי, אנסה פעם הבאה.

פורסם

אם אתה רוצה לנקות את הגוף קירור של המעבד הכי טוב זה להוציא אותו ולשטוף במים ולהשאיר לייבוש בחוץ (בחום שלנו זה לא ייקח הרבה זמן)

או לייבש את הגוף קירור עם פאן על חום (זהירות לא להחזיק את הגוף קירור כי הוא מוליך חום מצויין!), מה שאני עשיתי זה הרטבתי גם את המאוורר של המעבר (יאי!!) בהתחלה לא עבד אבל אחרי כמה דקות עם הפאן על חימום עליו חזר לעבוד (במזל חחח). בכל אופן רק לגוף קירור - הכי טוב אם אפשר להוציא אותו מהמעבד זה לשטוף במים.

הכי הכי טוב זה לעשות מקלחת למחשב :) אין משהו שמוציא אבק כמו מים ... הבעייה היא שצריך לתת לו אולי יומיים שלושה להתייבש בחוץ ולהכניס אותו הביתה בלילה כשיש טל ולהשכיב אותו לישון ולהאכיל אתו וכו וכו'...

פורסם

אם אתה רוצה לנקות את הגוף קירור של המעבד הכי טוב זה להוציא אותו ולשטוף במים ולהשאיר לייבוש בחוץ (בחום שלנו זה לא ייקח הרבה זמן)

או לייבש את הגוף קירור עם פאן על חום (זהירות לא להחזיק את הגוף קירור כי הוא מוליך חום מצויין!), מה שאני עשיתי זה הרטבתי גם את המאוורר של המעבר (יאי!!) בהתחלה לא עבד אבל אחרי כמה דקות עם הפאן על חימום עליו חזר לעבוד (במזל חחח). בכל אופן רק לגוף קירור - הכי טוב אם אפשר להוציא אותו מהמעבד זה לשטוף במים.

הכי הכי טוב זה לעשות מקלחת למחשב :) אין משהו שמוציא אבק כמו מים ... הבעייה היא שצריך לתת לו אולי יומיים שלושה להתייבש בחוץ ולהכניס אותו הביתה בלילה כשיש טל ולהשכיב אותו לישון ולהאכיל אתו וכו וכו'...

אתה בכוח רוצה להתחשמל או להרוס את המחשב אה?

על חשמל סטטי שמעת? גם אחרי שהחלקים יתייבשו מהמקלחת, עדיין הם יכולים להיהרס.

טעות גדולה אני חושב לערבב מחשב עם מים, זה לא שאין דרכים אחרות לנקות את המחשב.

פורסם

אני חושב הכי הגיוני להשתמש בפן ומברשת איפור או של אימא או של חברה קודם לנקות את מברשת

***אזהרה לעשות את זה כשה אמא או החברה לא בבית חבל לריב אל שטויות***

*מתנצל של שגיאות הכתיב

פורסם

טוב די הבנו/סגרנו את העניין מכל הכיוונים, הדיון ננעל, תודה לכולם. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים