עבור לתוכן

מה הדרך הטובה ביותר לנקות אבק?

Featured Replies

פורסם

מי דיבר על מעבד?

את החלק התחתון של המארז אפשר לנקות עם מטלית

• תגובות 41
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האבק על ריצפת המארז לידיעתך , לא נדבק למטלית . חוץ מזה , הוא הכי שולי..

החשוב זה הצלעות והמאוררים

פורסם

אין צורך לריב חברים. כל אחד ימצא את הדרך הנוחה לו.

בהצלחה!

:xyxthumbs:

פורסם

נושא.

מברשת\אוויר דחוס 30-50 שקל באפיס דיפו :xyxthumbs:

פורסם

יש להזהר עם אוויר דחוס: לא להחזיק הפוך/ללחוץ יותר מ15 שניות/לנער יותר מדי.

כל אחד מהנ"ל יכולים לגרום לאוויר הדחוס שיוצא מהמיכל לצאת במינוס כמה מעלות טובות, מה שיכול לגרום נזק למחשב.

וכן, עשיתי כבר ניסויים P:

פורסם

אני לא מבין מה הקטע באוויר דחוס. זה ממש אדיוטי לשלם סכום כזה על... אוויר :kopfpatsch:

הכי טוב כמו שאבירם אמר , פאן על קור עם מברשת איפור נקיה - אם לא יצא מספיק נקי בשבילך (וכן יצא נקי מניסיון ) תקנה אויר דחוס.

פורסם

אני לא מבין מה הקטע באוויר דחוס. זה ממש אדיוטי לשלם סכום כזה על... אוויר :kopfpatsch:

הכי טוב כמו שאבירם אמר , פאן על קור עם מברשת איפור נקיה - אם לא יצא מספיק נקי בשבילך (וכן יצא נקי מניסיון ) תקנה אויר דחוס.

האמת שזה לא אוויר טהור.

בכל מקרה, זה מה שעשיתי, עם פאן על קור ומברשת אבל היו מלא מקומות שלא הצלחתי להגיע אליהם :x

פורסם

האמת שזה לא אוויר טהור.

בכל מקרה, זה מה שעשיתי, עם פאן על קור ומברשת אבל היו מלא מקומות שלא הצלחתי להגיע אליהם :x

זה אוויר וגז שאמור לדחות אבק - בינינו - עבודה בעניים .

איזה חלקים לא הצלחת לנקות ? אם זה הצלעות קירור אז כמובן שאם אתה רוצה שהם יצאו מבריקות אתה צריך לפרק אותם ולנקות אותם ניקיון יסודי אלא אם כן יש לך מכשיר עם לחץ אוויר ממש גבוה ואז לא תצטרך לפרק..

פורסם

הכי טוב:

לך לנגריה/מסגריה/חומרי פירזול/קרמיקה

יש להם שם קומפרסור - תגיד להם במטותא ממכם האם אפשר ל- 10 דקות - והמארז יוצא ח ד ש !!!

לי יש בבית קומפרסור :silly:

פורסם

גם בכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה ומחזיקה מעבדה במקום יש קומפרסור, אני לא מכיר שהם לוקחים כסף על שימוש בו.

פורסם

ספרי לחץ?

סתם ביבוז כסף וגם לא מספיק לחצי מארז במצב טוב..

מטלית?

מזה משטח חלק?

אולי את גב הדיסק קשיח בלבד אפשר לנקות עם מטלית

איך בדיוק תנקה את צלעות המאורר של המעבד עם מטלית ?

אפשר לנקות א ת כל המחשב במטלית לחה. מה גם שהניקיון הזה ארוך חיים יותר מהפן אבל הוא לוקח הרבה זמן. כל מה שצריך זה מטלית לחה (כמה שיותר דקה ככה יותר טוב) ומברג עם ראש ארוך. במקומות קשים להגעה פשוט עובדים עם המברג (אבל בעדינות!!!) מה גם שמכזה ניקיון החדר שלכם יחטוף מינימום אבק.

המינוסים- לפני ההפעלה של המחשב צריך לחכות שעה בערך. ויש מצב להיווצרות חלודה על חלקים מסויימים (אצל אנשים מסויימים)

פורסם

(אצל אנשים מסויימים)

אתה בטוח?

מה גם, שאני במקומך, לא היתי מנסה להכניס מים לתוך המחשב.

אה וכן, על קורוזיה, שמעת?

פורסם

מטלית לחה?! לא עושים דברים כאלה! חלודה, לחות, קורוזיה כל הדברים שהכי לא בריאים למחשב!

דרך לנקות מחשב היא בתור שלב ראשוני לפרק את המחשב ואת גופי הקירור והמאווררים לגורמים ולנקות כל חלק בנפרד עם מברשת נקייה כמו שציינו פה כבר וספריי לחץ אוויר באיכות גבוהה (בניגוד לחשיבה המסורתית שספריי עם פיה קטנה בעל לחץ גבוה יותר מספרי עם פיה גדולה אז צר לי לשבור את המיתוס זה פשוט לא נכון הכל עניין של רמת הלחץ במיכל והמיכלים שאני משתמש בהם בעלי פיה גדולה והלחץ שם הוא מפחיד!) ולאחר שמנקים את כל החלקים ומבריקים את המארז מרכיבים את כל החלקים חזרה רק על כנפי המאווררים ניתן לעבור עם מגבון של תינוקות כי לא תמיד כל האבק יוצא ואז המאוורר חוזר להיות כמו חדש.

וכן לדאוג למסנני אבק וניקיון בחדר זה יכול ממש להועיל ולהקל את העבודה בפעם הבאה.

יום טוב

פורסם

שתי התגובות מעליי.....

זהלא רק עם מטלית לחההההה!!!!!!!

אפשר להוציא אותו לחצר ולהתיז עליו זרם מים

ככה הכל יוצא

אחרי זה לנקות עם מטלית לחה איפה שממש ממש רטוב

איפה שלא אפשר להשאיר ככה..

(ציני)

אפשר לנקות א ת כל המחשב במטלית לחה. מה גם שהניקיון הזה ארוך חיים יותר מהפן אבל הוא לוקח הרבה זמן. כל מה שצריך זה מטלית לחה (כמה שיותר דקה ככה יותר טוב) ומברג עם ראש ארוך. במקומות קשים להגעה פשוט עובדים עם המברג (אבל בעדינות!!!) מה גם שמכזה ניקיון החדר שלכם יחטוף מינימום אבק.

המינוסים- לפני ההפעלה של המחשב צריך לחכות שעה בערך. ויש מצב להיווצרות חלודה על חלקים מסויימים (אצל אנשים מסויימים)

ממש אינפנטיל אני מקווה באמת שמישהו לא יקרא את השירשור הזה אי פעם ויעשה את מה שהצעת

איפה המנהלים פה? תנעלו כבררר את התראד האדיוטי הזה

לחכות שעההההה??

שמה ? שהמים יתאדוו ?

אתה כלכך סותר את עצמך

וכבר יש פה מליון דיונים על הנושא ונאמרו כבר כל השיטות (חלקן אדיוטיות שקשה לי להאמין)

שמישהו יעשה מצווה וינעל

פורסם

לא מזמן ניקיתי מחשב מלפני 10 שנים עם שואב אבק, כמו חדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים