פורסם 2009 בינואר 1116 שנים האבק על ריצפת המארז לידיעתך , לא נדבק למטלית . חוץ מזה , הוא הכי שולי..החשוב זה הצלעות והמאוררים
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים יש להזהר עם אוויר דחוס: לא להחזיק הפוך/ללחוץ יותר מ15 שניות/לנער יותר מדי.כל אחד מהנ"ל יכולים לגרום לאוויר הדחוס שיוצא מהמיכל לצאת במינוס כמה מעלות טובות, מה שיכול לגרום נזק למחשב.וכן, עשיתי כבר ניסויים P:
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אני לא מבין מה הקטע באוויר דחוס. זה ממש אדיוטי לשלם סכום כזה על... אוויר הכי טוב כמו שאבירם אמר , פאן על קור עם מברשת איפור נקיה - אם לא יצא מספיק נקי בשבילך (וכן יצא נקי מניסיון ) תקנה אויר דחוס.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אני לא מבין מה הקטע באוויר דחוס. זה ממש אדיוטי לשלם סכום כזה על... אוויר הכי טוב כמו שאבירם אמר , פאן על קור עם מברשת איפור נקיה - אם לא יצא מספיק נקי בשבילך (וכן יצא נקי מניסיון ) תקנה אויר דחוס. האמת שזה לא אוויר טהור. בכל מקרה, זה מה שעשיתי, עם פאן על קור ומברשת אבל היו מלא מקומות שלא הצלחתי להגיע אליהם
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים האמת שזה לא אוויר טהור. בכל מקרה, זה מה שעשיתי, עם פאן על קור ומברשת אבל היו מלא מקומות שלא הצלחתי להגיע אליהם זה אוויר וגז שאמור לדחות אבק - בינינו - עבודה בעניים . איזה חלקים לא הצלחת לנקות ? אם זה הצלעות קירור אז כמובן שאם אתה רוצה שהם יצאו מבריקות אתה צריך לפרק אותם ולנקות אותם ניקיון יסודי אלא אם כן יש לך מכשיר עם לחץ אוויר ממש גבוה ואז לא תצטרך לפרק..
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים הכי טוב: לך לנגריה/מסגריה/חומרי פירזול/קרמיקה יש להם שם קומפרסור - תגיד להם במטותא ממכם האם אפשר ל- 10 דקות - והמארז יוצא ח ד ש !!! לי יש בבית קומפרסור
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים גם בכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה ומחזיקה מעבדה במקום יש קומפרסור, אני לא מכיר שהם לוקחים כסף על שימוש בו.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים ספרי לחץ?סתם ביבוז כסף וגם לא מספיק לחצי מארז במצב טוב..מטלית?מזה משטח חלק?אולי את גב הדיסק קשיח בלבד אפשר לנקות עם מטליתאיך בדיוק תנקה את צלעות המאורר של המעבד עם מטלית ?אפשר לנקות א ת כל המחשב במטלית לחה. מה גם שהניקיון הזה ארוך חיים יותר מהפן אבל הוא לוקח הרבה זמן. כל מה שצריך זה מטלית לחה (כמה שיותר דקה ככה יותר טוב) ומברג עם ראש ארוך. במקומות קשים להגעה פשוט עובדים עם המברג (אבל בעדינות!!!) מה גם שמכזה ניקיון החדר שלכם יחטוף מינימום אבק.המינוסים- לפני ההפעלה של המחשב צריך לחכות שעה בערך. ויש מצב להיווצרות חלודה על חלקים מסויימים (אצל אנשים מסויימים)
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים (אצל אנשים מסויימים)אתה בטוח?מה גם, שאני במקומך, לא היתי מנסה להכניס מים לתוך המחשב.אה וכן, על קורוזיה, שמעת?
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מטלית לחה?! לא עושים דברים כאלה! חלודה, לחות, קורוזיה כל הדברים שהכי לא בריאים למחשב!דרך לנקות מחשב היא בתור שלב ראשוני לפרק את המחשב ואת גופי הקירור והמאווררים לגורמים ולנקות כל חלק בנפרד עם מברשת נקייה כמו שציינו פה כבר וספריי לחץ אוויר באיכות גבוהה (בניגוד לחשיבה המסורתית שספריי עם פיה קטנה בעל לחץ גבוה יותר מספרי עם פיה גדולה אז צר לי לשבור את המיתוס זה פשוט לא נכון הכל עניין של רמת הלחץ במיכל והמיכלים שאני משתמש בהם בעלי פיה גדולה והלחץ שם הוא מפחיד!) ולאחר שמנקים את כל החלקים ומבריקים את המארז מרכיבים את כל החלקים חזרה רק על כנפי המאווררים ניתן לעבור עם מגבון של תינוקות כי לא תמיד כל האבק יוצא ואז המאוורר חוזר להיות כמו חדש. וכן לדאוג למסנני אבק וניקיון בחדר זה יכול ממש להועיל ולהקל את העבודה בפעם הבאה.יום טוב
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים שתי התגובות מעליי.....זהלא רק עם מטלית לחההההה!!!!!!!אפשר להוציא אותו לחצר ולהתיז עליו זרם מיםככה הכל יוצאאחרי זה לנקות עם מטלית לחה איפה שממש ממש רטובאיפה שלא אפשר להשאיר ככה..(ציני)אפשר לנקות א ת כל המחשב במטלית לחה. מה גם שהניקיון הזה ארוך חיים יותר מהפן אבל הוא לוקח הרבה זמן. כל מה שצריך זה מטלית לחה (כמה שיותר דקה ככה יותר טוב) ומברג עם ראש ארוך. במקומות קשים להגעה פשוט עובדים עם המברג (אבל בעדינות!!!) מה גם שמכזה ניקיון החדר שלכם יחטוף מינימום אבק.המינוסים- לפני ההפעלה של המחשב צריך לחכות שעה בערך. ויש מצב להיווצרות חלודה על חלקים מסויימים (אצל אנשים מסויימים)ממש אינפנטיל אני מקווה באמת שמישהו לא יקרא את השירשור הזה אי פעם ויעשה את מה שהצעתאיפה המנהלים פה? תנעלו כבררר את התראד האדיוטי הזה לחכות שעההההה??שמה ? שהמים יתאדוו ?אתה כלכך סותר את עצמךוכבר יש פה מליון דיונים על הנושא ונאמרו כבר כל השיטות (חלקן אדיוטיות שקשה לי להאמין)שמישהו יעשה מצווה וינעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.