פורסם 2009 במרץ 2016 שנים תודה על העדכון - טוב לדעת... חומר מעניין... מקווה שהעורך יצליח עם העתירה - כבר מזמן זה ידוע שבינשוף הם הורידו את הרמה ואפילו רבע בירה זה על גבול המותר
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים לא מבין למה אתה לא מנסה ליגמור את זה וזהו תקבל את העונש ותיגמור אם זה לא הייתי רוצה לראות את החשבון שהעורך דין יתן לך אחרי דחיות כאלו בכל מקרה אני שמח שהשופטים מחמירים בדברים כאלו ככה צריך
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר לא מבין למה אתה לא מנסה ליגמור את זה וזהו תקבל את העונש ותיגמור אם זה לא הייתי רוצה לראות את החשבון שהעורך דין יתן לך אחרי דחיות כאלו בכל מקרה אני שמח שהשופטים מחמירים בדברים כאלו ככה צריך החשבון הוא בדיוק אותו דבר... סיכמנו מראש על 5k כולל מע"מ... הוא דחה את זה למועד מאוחר כל כך מבחירתו האישית בגלל מה שהסברתי כבר קודם..
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים אם זה באמת סגור והוא לא ידרוש תשלומים נוספים אז סבבה אבל רק אל תחכה אם זה יותר מידי זמן אתה לא רוצה להגיע לאזרחות ואז להיות בלי רישיון וגם ככה כל הזמן שזה ישב לך על הראש ככה שעדיף לך שהעונש יהיה שאתה בצבא
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר גם נכון..הוא טוען שהוא יוריד אותי משנה, מדובר על איזור חצי שנה לפיו... אבל לך תידע..נראה מה קורה ביולי ואז נחליט אם לגשת כבר או לא.. כי תאכלס זה כבר באמת יהיה מציק לגרור את זה ככה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.