עבור לתוכן

בעיה רצינית - שלילת רישיון, משפט. זקוק לעזרה ממי שיודע

Featured Replies

פורסם

זה מאוד פשוט

אל תגיד 'לא'

פשוט תגיד אני רוצה בדיקת דם !

• תגובות 80
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מר מומחה לא רשום

לא אחיתופל ולא נעליים

אם הוא לא מוכן ינשוף ומבקש בדיקת דם לגילוי אלכוהול השוטר חייב להסכים או לתת לו ללכת !

אתה אומר שאתה לא מוכן להשתמש בינשוף ואתה רוצה שיבדקו אותך בבדיקת דם

ואז השוטר צריך לקחת אותך לחדר מיון שיקחו ממך קצת דם וכו'

:kopfpatsch:

במקרה של בדיקת דם עושים שיכלול אחוזים. גם אם הנסיעה לבית חולים לקחה 4 שעות, והספקת להתפקח, יש סכום מכובד של אלכוהול בדם, ואחרי זה עושים שיכלול תוצאות, משהו הייטקי, ואז בודקים בוודאות כמה אלכוהול היה לך באותה הזמן שנעצרת. וכמובן אם אתה מוכח אשם אתה משלם על כל זה.

פשוט אל תשתו ותנהגו. אל תדאגו בנוגע לקנס, תדאגו לרצח שכמעט גרמתם.

פורסם

לדעתי אפשר לסגור את הדיון חחח יש פה חפירות של 7 עמודים על

כן ינשוף לא ינשוף וסוכריות וודקה חחח

פורסם

:kopfpatsch:

במקרה של בדיקת דם עושים שיכלול אחוזים. גם אם הנסיעה לבית חולים לקחה 4 שעות, והספקת להתפקח, יש סכום מכובד של אלכוהול בדם, ואחרי זה עושים שיכלול תוצאות, משהו הייטקי, ואז בודקים בוודאות כמה אלכוהול היה לך באותה הזמן שנעצרת. וכמובן אם אתה מוכח אשם אתה משלם על כל זה.

פשוט אל תשתו ותנהגו. אל תדאגו בנוגע לקנס, תדאגו לרצח שכמעט גרמתם.

אני מכיר באופן אישי מישהו שאחרי איזה חצי בקבוק וודקה נהג

ולקחו אותו לבדיקת דם והוא יצא שם אחרי שעתיים וחצי ברמה מותרת לנהיגה

אני חושב שאתה טועה

פורסם

אני מכיר באופן אישי מישהו שאחרי איזה חצי בקבוק וודקה נהג

ולקחו אותו לבדיקת דם והוא יצא שם אחרי שעתיים וחצי ברמה מותרת לנהיגה

אני חושב שאתה טועה

אחלה חברים יש לך... ממש נהגים זהירים...שומרים על כולנו בדרכים..

פורסם

^^^^^

הוא ניסה לעזור לבחור פה...

לא נראה לי (לפחות אני מקווה) שזה לא מה שקורה אצל החברים שלו תמיד...

פורסם

תגיד מתי השימוע שלך באמת? עדכן אותנו מה קרה עם זה...

פורסם
  • מחבר

טוב הכתבה הזו לא עזרה לי יותר מידי... כי אני זוכר בבירור שהוא כן החליף את הפייה.. (לצערי.. חח).

אממ, השימוע היה כבר מזמן, הרכב של הוריי נשאר אצלנו.. הרישיון כמובן בפסילה מנהלתית לחודש..

המשפט יהיה אם אני זוכר נכון ב6 בפבואר...

אין עורך דין.. אין כסף.. אני הולך לאכול אותה חזק פה..

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עידכון קצר למקרה שמישהו מעוניין לשמוע:

הגעתי לבית המשפט ללא עורך דין, השופט אמר לי שלפי חוק הוא צריך לתת לי שנתיים שלילה, הוא מוכן לתת לי שנה וחצי כי אני חייל וכו' וכו'. אבל הוא התעקש שנחשוב שנית אם לקחת עורך דין או לא ודחה את המשפט ל-19 למרץ...

בסופו של דבר החלטנו אני וההורים שלי ללכת להתייעץ עם עורך דין ששמענו עליו ביקורות טובות (יונתן שניאור) ולבסוף החלטנו להיעזר בו...

כרגע מדברים ונראה מה קורה בדרך למשפט.

אגב, כדי שכולם יידעו, לפי מה שיוני אומר, המשפט נערך לפי מצב הנהג באותו הרגע, כלומר שבמצבי אם אני דוחה את המשפט עד שנגמר לי הנהג חדש אני נשפט כנהג רגיל ולא כנהג חדש.. שזה אומר הקלה משמעותית בחומרת העונש וזה שרק מעל שנה של שלילה אני נאלץ לעבור עוד פעם טסט ותיאוריה..

עידכון יבוא בהמשך..

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs:

מעוניין לשמוע פרטים נוספים - עכשיו קיבלת פרופורציה מה אתה אמור לקבל - מכאן והלאה תקבל פחות עו"ד + ההתחשבו בותק הנהיגה החדש שלך...

* סע בזהירות !!!

פורסם

אז במקרה הזה,עם תדחה תצא מזה בזול

אבל לפחות למדתה ולא תחזור על זה שנית..

לי קרה משהו דומה פעם (אומנם לא שלילה ...) ורק לומדים מזה.

פורסם

יש לך עכשיו רישיון או לא ?

אם יש לך אז אל תעשה אפילו את העבירה הכי קטנה. כדי שתוכל להציג בפני השופט את העובדה שאתה נוהג X זמן בלי עבירות תנועה כמו מהירות וכו'

אהה ובהצלחה. לי יש דיון תעבורתי יום לפניך, אני אשתדל לא לעצבן את השופטים :P

פורסם
  • מחבר

תודה רבה..כרגע אבא שלי ביטל לי את הביטוח על האוטו, כחלק מתשלום על העורך דין.. ככה שבעצם אני יכול לנהוג רק בתור נהג תורן אצל חברים, וכן הרישיון אצלי כבר..

אם אני אצא מזה בזול אני לא בטוח.. אחרי הכל זאת עדיין עבירה חמורה.. אבל הרבה יותר בזול מאשר אם הייית נשפט כנהג חדש זה בטוח..

את הלקח למדתי.. זה בטוח.. וכנראה שאני צריך להגיד תודה שלמדתי אותו בדרך הזאת ולא דרך הקיר/מכונית/עמוד/לאדע..

בינתיים דוחים עוד את המשפט ונראה בהמשך מה קורה..

בהצלחה גם לך NOS.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון קטן שכדאי להגיד פה:

כרגע עדיין דוחים את המשפט.

כשחיכיתי לקבל את הרישיון הרגיל שלי (לא נהג חדש) וראיתי שהוא לא מגיע אמרתי לאמא שלי, והיא החליטה להתקשר למשרד הרישוי. שם אמרו לה שהרישיון נשלח ויגיע בעוד כמה ימים. לאחר כמה ימים הגיע רישיון, אבל איזה? של נהג חדש, כמו הרישיון שמקבלים בתחילה לתקופת 3 חודשי הליווי עם תשלום אגרה של 100 ש"ח.

לאחר שלא הבנו למה קיבלתי רישיון כזה, אימי התקשרה למשרד הרישוי ושאלה. שאלו אותה אם עשיתי עבירה חמורה והיא ענתה שרישיוני נשלל ל-30 יום, אך השלילה נגמרה. אמרו לה שבמידה ועשיתי עבירה חמורה תקופת הנהג חדש מתחילה אוטומטית מחדש (שקר גס).

ישר לאחר מכן היא התקשרה לעורך דין שאימת את זה שזהו שקר ושאין דבר כזה, ולא לשלם את האגרה בשום פנים ואופן, אחרת אני בעצם משלם להם בשביל להיות שוב נהג חדש לתקופה של שנתיים.

הוא כתב לאימי מכתב (אני לא יודע מה היה כתוב בו מכיוון שלא ראיתי אותו, כל זה קרה בזמן שהייתי בבסיס) והיא הלכה איתו למשרד הרישוי שנית. שם הראתה את המכתב לאחראי, הוא הצטער מאוד, נתן לאימי את הרישיון החדש הקבוע (לא של הנהג חדש) עם האגרה של 200 ש"ח, וגער בעובדת שענתה לאימי את השקר הזה.

אני אומר את זה כדי שכל מי שנקלע למצב כזה יידע. אין דבר כזה.

גם במידה וביצעת עבירה אתה צריך לקבל את הרישיון הרגיל בלי שום קשר לאחר תקופת השלילה המנהלתית של 30 יום. תקופת הנהג חדש לא מתחילה אוטומטית וזה סתם שקר גס.

בינתיים המשפט נדחה עוד, ובינתיים אני מחכה לקבלת הכרטיס הקבוע (לאחר ששילמתי את האגרה).

עדכון נוסף - המשפט שלי כרגע נדחה לעוד 4 חודשים (משהו ביולי) מסיבה אחת:

העורך דין שלי (יוני שניאור) שידוע כאחד העורכי דין החזקים בירושלים בעבירות שכרות, אמר לנו שכרגע הוא ועוד כמה עורכי דין עובדים על עתירה לבית משפט לחבר של 3 שופטים לגבי כך שתשובת הינשוף אינה מדוייקת, והכוונה היא להעלות את הרף המותר על פי המכשיר. התוצאה לגבי זה תהיה סביבות יולי. ואם הם יצליחו להעלות את הרף, בעצם עונשי יצטמצם מכיוון שזה יוצא ששתיתי פחות מעל הרף המותר מאשר כרגע. (אם שתיתי 340 והמותר כרגע הוא 240, שתיתי 100 מעל המותר. אך אם הרף המותר יעלה למשל ל280, שתיתי רק 60 מעל המותר.. והעונש יירד).

מקווה שעזרתי פה עם המידע.

במידה ויהיו לי עוד עידכונים אמשיך לעדכן פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים