עבור לתוכן

בעיה רצינית - שלילת רישיון, משפט. זקוק לעזרה ממי שיודע

Featured Replies

פורסם

חבוב אתה לא ילד קטן היית צריך לדעת שכששותים לא נוהגים...

סיכנת לא רק את החיים שלך אלא גם את החיים של אחרים...

חוסר אחריות... ואח"כ מתלוננים למה מעלים את גיל רשיון הנהיגה כל הזמן ולמה צריך יותר זמן מלווה...

ילדים קטנים לוקחים מכונה שיכולה לשמש להרג ולא יודעים איך להתייחס אליה...

אני מצטער להגיד לך אבל... מגיע לך! יש אנשים נהירים כלכך לצערי והם עולים על הכביש שיכורים ואי אפשר לתפוס את כולם..

אני לא מבין נותנים עונשים כאלה גדולים... אולי צריך לתת עונש של שלילה + טסט ותאוריה מחדש...בלי פשרות! אולי ככה יחשבו יותר טוב, כנראה שיש עכשיו לא מספיק...

אין לי שום דבר נגדך פשוט אנשים לא מבינים כמה זה מסוכן...

היית צריך לדעת יותר טוב... המזל הגדול שלך זה לא שיצא לך בינוני בבדיקה אלא זה שלא הרגת מישהו או את עצמך...

עכשיו אני רוצה לראות את הערס הראשון שיגיב לי בכך שאני טועה...(או את הבחור שכבר עשה את זה ולא נתפס ויגיד לי שאני טועה..)

• תגובות 80
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה טועה

אתה יכול לדרוש בדיקת דם ואם הוא לא נותן אתה יכול לטעון בבית משפט שאכלת סוכריות וודקה וינשוף לא היה מדייק במקרה שלך

עצם זה שהסכמת לעבור בדיקת דם נותנת לך מעין חסינות בבית המשפט

פורסם

אתה טועה

אתה יכול לדרוש בדיקת דם ואם הוא לא נותן אתה יכול לטעון בבית משפט שאכלת סוכריות וודקה וינשוף לא היה מדייק במקרה שלך

עצם זה שהסכמת לעבור בדיקת דם נותנת לך מעין חסינות בבית המשפט

חחחח סוכריות וודקה?? אני לא חושב שאפילו את זה מותר...

וחוץ מיזה שיכור לא באמת חושב על כזה דבר כשתופסים אותו...ועכשיו ללכת לתחנת משטרה לעשות את הבדיקה? הם לא מחזיקים שם רופאים.. יעצרו אותך עד הבוקר ... ומה עם האוטו שלך? לא בדיוק יגידו לך "טוב סע אחרינו"...

פורסם

זו סתם הייתה דוגמא

ובתכלס מותר סוכריות וודקה (אתה יודע שיש בהן פחות אלכוהול מבפרוסת עוגה שהכינו עם 2 כוסות יין)

פורסם

זו סתם הייתה דוגמא

ובתכלס מותר סוכריות וודקה (אתה יודע שיש בהן פחות אלכוהול מבפרוסת עוגה שהכינו עם 2 כוסות יין)

אני עוד מחפש באינטרנט איך מכינים אותם חחח עד עכשיו מצאתי רק סוכריות גומי עם וודקה.. אף פעם לא שמעתי על זה

פורסם

מחפש להכין ?

אכלתי אצל חבר שלי פעם ... הן מיובאות

פורסם

ועכשיו ללכת לתחנת משטרה לעשות את הבדיקה? הם לא מחזיקים שם רופאים.. יעצרו אותך עד הבוקר ...

איזה מצחיק אתה, זה בדיוק הרעיון...

אנשים שיודעים שהינשוף יחשוף אותם מעדיפים בדיקת דם בדיוק מהסיבה הזאת - שעובר הרבה זמן עד שיעשו את הבדיקה בפועל, ועד אז כמות האלכוהול בדם תרד באופן משמעותי.

פורסם

ועכשיו ללכת לתחנת משטרה לעשות את הבדיקה? הם לא מחזיקים שם רופאים.. יעצרו אותך עד הבוקר ... ומה עם האוטו שלך? לא בדיוק יגידו לך "טוב סע אחרינו"...

פורסם

ועכשיו ללכת לתחנת משטרה לעשות את הבדיקה? הם לא מחזיקים שם רופאים.. יעצרו אותך עד הבוקר ... ומה עם האוטו שלך? לא בדיוק יגידו לך "טוב סע אחרינו"...

לא הולכים לתחנה - הולכים לחדר מיון של בית החולים הקרוב

האוטו נשאר איפה שעצרו אותך ואתה נוסע עם השוטרים בניידת

וזה שמעלי צודק

אם אתה יודע שאתה לא תעבור ינשוף - תדרוש בדיקת דם וככה יעבור עוד קצת זמן שיכול להיות ההבדל בין רמת אלכוהול מותרת לאסורה

אתה באמת תעשה את זה אם אתה נוסע עם חברה שלך או כמה חבר'ה באוטו? :-\

פורסם

אם האופציה השניה היא החרמה של הרכב במקום למשך חודש ושלילה לכמה חודשים טובים במקרה הטוב, זה נראה לי עדיף.

פורסם

אתה באמת תעשה את זה אם אתה נוסע עם חברה שלך או כמה חבר'ה באוטו? :-\

ברור שכן - נהיגה תחת אלכוהול זאת עבירה מאוד חמורה - אז החברה תשיג מונית היום ואולי זאת תהיה הנסיעה היחידה במונית !!!

פורסם

קשקוש.

לא ניתן לדרוש מהשוטר בדיקת דם.

זאת לא תוכנית כבקשתך.

פורסם

קשקוש.

לא ניתן לדרוש מהשוטר בדיקת דם.

זאת לא תוכנית כבקשתך.

הוא לא דורש... הוא מסרב לבדיקת ינשוף - והמשטרה כדי להרשיע אותו חייבת בדיקה - בדיקת דם...

זאת הפירצה כרגע כי הינשוף עדיין לא מעוגן בחוק כמוסמך בדיקה - הוא עדיין בבדיקות...

פורסם

לא נכון.

הינשוף אושר כראיה קבילה בבית משפט, וסירוב לעבור בדיקת נשיפה בינשוף - אתה נחשב כאילו אתה שיכור.

יש כרגע ניסיון לערער על התקפות של דו"ח הינשוף, אולם כל עוד לא יתקבל פסק דין הינשוף תקף לחלוטין.

פורסם

בשביל להרשיע אותך לא צריך יותר ממילה קטנה. "מסרב"

בשביל הקוריוז קיים מקרה קצה שבו משתלם לסרב

אם אתה אחרי 2, 3 בקבוקי וודקה כדאי לסרב מאחר והתוצאה שתצא בבדיקה תהיה כזו גבוהה שהשופט יכניס לך מכל הכיוונים, לכן משתלם לסרב ולקבל הרשעה שעשוייה להיות קטנה ממה שתקבל עם תוצאות הבדיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים