עבור לתוכן

בעיה רצינית - שלילת רישיון, משפט. זקוק לעזרה ממי שיודע

Featured Replies

פורסם

תבקש לבחון בעצמך את הינשוף, בהרבה מאוד מקרים הוא לא נכון ומביא תוצאות פגומות.

אני מאוד מקווה שתקבל שלילה, אנשים כמוך של "לא הרבה" קוטלים משפחות שלמות על הכביש.

:hizuk:
  • תגובות 80
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא נהג חדש?

אם כן, כשהוא יבוא לחדש את הרישיון בתום התקופה מצפה לו הפתעה בצורת דרישה לתיאוריה וטסט מחדש.

לא. ההפתעה בצורת דרישה לתיאוריה וטסט מחדש היא במקרה של שלילה מעל שלושה חודשים, לא מתחת. בדוק.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה על כל התגובות..

כרגע אני מתחיל לברר עניינים עם איזה עורך דין שהוא חבר של דוד בחינם... נראה כבר מה הוא יגיד בנושא.. בימים הקרובים הוא יקבל את החומר וייבחן אותו..

אני מאוד מקווה שתקבל שלילה, אנשים כמוך של "לא הרבה" קוטלים משפחות שלמות על הכביש.

שתדע לך שה"לא הרבה" הזה הסתכם בחצי ליטר בירה וצ'ייסר. ועכשיו לך תשווה אותי למטורפים שנוסעים אחרי שגמעו חבית או בקבוק שלם של וודקה, ואח"כ נסעו על 160 קמ"ש בכביש מהיר וכן, לצערנו כמו שאמרת, משפחות נקטלות בכבישים. בין כל החברים שלי והמשפחה שלי אני ידוע כנהג זהיר, ואני לא עושה שטויות/נוסע מהר. טעיתי. מעדתי. קורה, ואני לא מנסה לתרץ את עצמי פה כי כמו שאמרתי, את הלקח הבנתי, אז תודה רבה באמת על העידוד הנוסף. מההתחלה ביקשתי שאת התגובות האלה תחסכו ממני.

אני לא מצפה לצאת מזה בקלות או זכאי וברור לי שאני הולך לחטוף חזק על זה. ואולי באמת עדיף שאני אחטוף את זה על הראש מאשר שפעם אחרת זה היה נגמר אחרת. בסדר, לומדים מטעויות (למרות שיש כאלה שלא). יש לי מספיק הרגשה מסריחה עם עצמי וכלפי ההורים שלי שבגדתי באמון שלהם, ואני לא צריך את ההטפה המוסרית הנוספת הזאת.. כי אני מרגיש אותה כלפי עצמי מספיק בערך כל יום וכל שעה שעוברת מאז..

לבחור מעלי, לא נראה שהוא צריך אותך גם על הראש שלו.

את הלקח שלו הוא למד, אני מבטיח לך.

תודה..

ולהמשך..

לגבי אם השופט יתייחס לדחייה או לא, אם זה בכלל יעזור וכו' אני עכשיו מחכה לאותו בנאדם שיעזור לי עם זה.. מקווה שלו בתור עורך דין תעבורה יהיו תשובות יותר מדוייקות.

אני אעדכן בהמשך כשיהיו לי תשובות לגבי השאלות שיש פה, גם בשביל ליידע אחרים..

אם יש לכם דברים נוספים להגיד, בבקשה, כל עזרה שתציעו אני אקבל בברכה... סה"כ התקווה שלי היא לא לקבל שנתיים שלילה+פסילה. זה באמת יהרוג אותי.. אני רק פועל בתקווה לצמצם את העונש.. למצב שאני לא אקבל את הרישיון מחדש בשחרור שלי...

תודה רבה

פורסם

שתדע לך שה"לא הרבה" הזה הסתכם בחצי ליטר בירה וצ'ייסר.

כנראה שזו היתה בירה עשירה באלכוהול.

הגבול למיטב ידיעתי זה פחית וחצי, מעבר לזה אתה שיכור.

פורסם

מוזר באמת, חצי וצ'ייסר לא אמורים לשכר אותך מעבר לרמה החוקית...

כמה אתה שוקל, זה הולך גם לפי מאסה

פורסם
link=topic=386791.msg3326945#msg3326945 date=1231790316]

מוזר באמת, חצי וצ'ייסר לא אמורים לשכר אותך מעבר לרמה החוקית...

כמה אתה שוקל, זה הולך גם לפי מאסה

חצי בירה זה כבר מעל הרמה מותרת... (מותר בערך שליש - עד חצי תלוי במסה) והוא לקח גם צ'ייסר - זה כנראה מה שדפק אותו...

פורסם

"שתדע לך שה"לא הרבה" הזה הסתכם בחצי ליטר בירה וצ'ייסר."

וואלה, ממש לא הרבה.

ע"פ החוק מותרה בקבוק בירה אחת של 330מל'.

אתה חרגת פה בצורה מוגזמת. אני כמתנדבר באור ירוק אני יכול להגיד לך ש-"למטורפים שנוסעים אחרי שגמעו חבית או בקבוק שלם של וודקה, ואח"כ נסעו על 160 קמ"ש", כבר כמעט ולא נראים על הכביש, כי הם עצמם או שהם למדו את הלקח ולקחו מונית, או שהם למדו את הלקח בדרך היותר קשה וקיבלו שלילה ל-7 שנים.

להודות באשמה לא אומר שאתה מקבל את זה. זה נהיה מקבול שכל אחד שנעצר על כזה דבר מבקש סליחה, תבקש סליחה אחרי שתלמד אתה לקח.

אנשים כמוך הם אלו שבאמת הורגים, הם אלו שבאמת גורמים לתאונות המסוכנות והחסרות רחמים שהולכות לנו במדינה.

פשוט בושה וחרפה לחשוב שזה סביר, ואף מקובל, לשתות ליטר וחצי וצ'ייסר, ולנסוע הביתה.

אני לא בא להרצות לך או להטיף לך, אני בא להודיע לך, אתה פשעת, אם כל הצער, פשעת בצורה מקובלת, אבל פשעת, ואני מאוד מקווה ששנתיים בלי רישיון ילמדו אותך.

פורסם

תראה אין הרבה דברים שתוכל לעשות חוץ מלשכור עורך דין טוב שכנראה יתן לך עצוב טובות יותר משנתנו פה

דרך אגב - אם שתית אל תסכים לינשוף ! אתה יכול להגיד לשוטר שאתה רוצה לעבור בדיקת דם והוא חייב לתת לך לעבור כזאת במקום ינשוף

וככה זה הכי מדויק וגם בדרך כלל רמת האלכוהול בגוף יורדת עד שאתם מגיעים לבית חולים ושלוקחים לך דם ...

פורסם
  • מחבר

טוב אני רואה שהדיון הזה נמשך בדיוק למקום שלא רציתי שהוא יימשך אז אני אסגור את זה פה ואני מבקש מאוד מאחד המנהלים אם אפשר לנעול את הדיון בהקדם לאחר תגובה זו.

לגבי החוסר הסכמה לינשוף - כבר לא רלוונטי... מה שקרה קרה, ולאור העובדה שעל הטעות הזאת אני לא אחזור שנית אין צורך גם..

תודה על התגובות שעזרו לי עד כה, ונסיים את זה פה.

אין לי כוח לטחון פה מים עם אנשים בוויכוחים או עצבים מיותרים.

רק מקווה שאנשים פה לא יתחילו לתייג אותי בפורום הזה עכשיו עקב הדבר.

פורסם

זו ממש עצת אחיתופל, השוטר ממש מחכה לשמוע אותך מסרב לבדיקה כי אז אתה מורשע אוטומטית.

פורסם

זו ממש עצת אחיתופל, השוטר ממש מחכה לשמוע אותך מסרב לבדיקה כי אז אתה מורשע אוטומטית.

היו דברים מעולם - הינשוף עוד לא נבדק ככביל בבית המשפט - הוא עדיין בתהליכי בדיקה...

פורסם

וכפי שקבעה הפסיקה ברע"פ 6416/07 עמי אילני נ' מד"י החלטה מיום 2/8/07: "הוראת סעיף 64ד לפקודת התעבורה, שכתורתה "סירוב לבדיקת שכרות", מורה כי רואים את מי שסירב לבצע בדיקת נשיפה כמי שעבר עבירה של נהיגה בשכרות. אף אם חשש שהמכשיר יפלילו לשווא, היה המבקש חייב לבצע את הבדיקה ולנסות ולהפריך תוצאה מפלילה, אם כזו היתה מתקבלת, בפני בית-המשפט. משלא עשה כן, ולאחר שהוסברו לו השלכותיו של סירובו להיבדק, אין בידי דרך להושיעו."

פורסם

מר מומחה לא רשום

לא אחיתופל ולא נעליים

אם הוא לא מוכן ינשוף ומבקש בדיקת דם לגילוי אלכוהול השוטר חייב להסכים או לתת לו ללכת !

אתה אומר שאתה לא מוכן להשתמש בינשוף ואתה רוצה שיבדקו אותך בבדיקת דם

ואז השוטר צריך לקחת אותך לחדר מיון שיקחו ממך קצת דם וכו'

פורסם

^^^^^ בדיוק !

פורסם

שוטר יכול לבקש מנהג לעבור בדיקת נשיפה או בדיקת שתן או בדיקת דם והכל לפי מה שבא לו

אתה לא יכול לקבוע כלום

אם לא תסכים הוא יודיע לך שיראו אותך כמי שאשם בעבירת שכרות

תאמין לי שהוא ישמח לסירוב, חסכת לו עבודה וההרשעה שלך מובטחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים