פורסם 2009 בינואר 1016 שנים זה קורה לפעמים בכרטיס מסך שלי וזה מחשב חדש מלפני חודש ולפעמים הוא עושה רעש כזה כיאול המאוור מתנגש קצת בתומכים שלו ואז נגעתי בו קצת וזה הסתדר אבל עדיין מידי פעם זה קורה משיהו יודע למה זה ? איך מסדרים את זה? זה קרה לעוד מישהו?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר אני לא כל כך יודע בעיקרון אקראיים כי למשל במשחקים וכדומה בדרך כלל אין רעש אבל לדוגמא זה קורה לי לפעמים שהווינדוס עולה אולי כי זה מאמץ שהווינדוס עולה וזה קרה לי כמה פעמים בסרטים אבל לדעתי זה לא ממש קשור כי אין מאמץ כל כך אז אקראיים אפשר לומר.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים פותח מה החברה/דגם המדויק של הכרטיס מסך שלך ?כמו כן תבדוק את הבעיה לעומק..אם זה אכן נגיעה של מאווררים בקירור..צבדוק אולי משהו ישתחרר שם או לא במקומו...
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים בקשר לעליית ה-WINDOWS ישר אחרי שלוחצים על כפתור ההדלקה של המחשב יש רעש של "חתולה נדרסת".תופעה זו היא נורמלית לכרטיסים מסוג זה.גם לי יש את הרעש הזה אז אין מה לדאוג השאלה עד כמה הרעש הזה מפריע לך ד"א לי יש את הדגם עם הסטוק.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים רעש חזק מהמאוורר בעליית המחשב או במאמץ של הכרטיס מסך זה נורמלי..אך לפי התיאור של פותח התרד יש משהו רופף בקירור שלו..על כל מקרה פותח התרד..תבדוק שוב את המאוורר של הקירור..אם הוא תפוס/"יושב" טוב על הקירור..ככה תוכל לבודד את גורם הבעיה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.