עבור לתוכן

XP על מחשבים ניידים חדשים של HP, יש חיה כזו ?

Featured Replies

פורסם

ממש חשוב לי ה XP ..

לא יודע אם אחזיק מעמד עם ויסטה.

תודה.

פורסם

אפשרי ביותר.

תוריד דרייבר של SATA(כדי שההתקנה של אקס פי תזהה את ההארד דיסק), תכין אימג של אקס פי על המחשב מדיסק שיש לך ותוריד NLITE כדי שתוכל לשלב את הדרייבר באימג וזה ייצור לך אימג חדש ומוכן(תוכל גם על הדרך לדחוף סרוויס פאק 3 אם אין לך, עוד דרייברים שאתה צריך לנייד כמו כרטיס מסך וקול ועוד).

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

זה ימחוק לי קבצים או ישאיר אותם?

פורסם

ע"מ למקסם את ההתקנה של XP תצטרך לפרמט את המחשב,ובד"כ פרמוט שכזה דופק גם את מחיצת השחזור שמגיעה עם המחשב.

קודם כל תגבה את התיקייה של הדרייברים שעל C,כמדומני נקראת SWESETUP או משהו דומה,ותיצור מדיית גיבוי של המערכת בעזרת התוכנת גיבוי של HP שמגיעה מובנית.

כמו כן,תקח בחשבון שתצטרך לבצע ליקוט לא פשוט של דרייברים,למידע נוסף עיין בפורום של NOTEBOOKREVIEW,יש שם חלק שלם של HP ומספר תר'אדים שיתאימו לך של אנשים שביצעו כבר את ההתקנה הזו(אתה מתכוון ל-DV5?).

בכל אופן,ממליץ לך להשאר עם ויסטה - נוחה להפליא.

פורסם

רק אני רואה את זה תמוה שהוא מעדיף לזרוק רשיון של ויסטה בשביל לקנות (או לא) XP?

פורסם

ע"מ למקסם את ההתקנה של XP תצטרך לפרמט את המחשב,ובד"כ פרמוט שכזה דופק גם את מחיצת השחזור שמגיעה עם המחשב.

קודם כל תגבה את התיקייה של הדרייברים שעל C,כמדומני נקראת SWESETUP או משהו דומה,ותיצור מדיית גיבוי של המערכת בעזרת התוכנת גיבוי של HP שמגיעה מובנית.

בלי שום קשר לזה שהעצה ליצור מדיית שחזור היא עצה טובה מאוד, זה ממש לא נכון שצריך לדפוק את מחיצת השחזור כדי לפרמט ולהתקין XP. עשיתי זאת כמה פעמים (על מחשבי IBM/Lenovo) ללא שום בעיה ובלי לגעת במחיצת השחזור. אני לא רואה למה המצב צריך להיות שונה בכל מחשב אחר, כל עוד באמת דואגים לפרמט אך ורק את המחיצה שעליה מתקינים את מערכת ההפעלה.

רק אני רואה את זה תמוה שהוא מעדיף לזרוק רשיון של ויסטה בשביל לקנות (או לא) XP?

איזו ברירה יש למי שרוצה לעבוד עם XP? (ותהיה הסיבה אשר תהיה) HP לא מציעה את המחשבים הזולים שלה עם XP, ואפילו לרוב לא מציעה אותם ללא שום מערכת הפעלה.

פורסם

את רוב הדרייברים הורדתי דווקא מהאתר של HP, רק לכרטיס מסך וקול הייתי צריך להתאמץ מעט יותר.

לכרטיס מסך הורדתי מהאתר www.laptopvideo2go.com .

לכרטיס קול תצטרך לבדוק את הדגם המדויק בעזרת תוכנה כמו EVEREST ואז להריץ חיפוש בגוגל. יש בד"כ ב www.guru3d.com ו- www.techpowerup.com

דרייברים מתאימים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם :)

רק שאלה נוספת ..

חבר שלי, בעל נייד של לבונו .. הוא פשוט יצא מן מחיצה מיוחד של XP ומשתמש בה.

מה שבעצם נתן לו שני מערכות הפעלה. והוא עובד עם ה Xפ כאשר גם הויסטה קיים.

לא מחק שום דבר, רק הוסיף.

זה מומלץ ?

מישהו מכיר את אופן הפעולה הזה ?

אפשרי ב HP ?

פורסם

כן כמובן שאפשרי.

תיכנס לDISK MANAGEMENT בכלי ניהול של המחשב, תיצור משם מחיצה ואז תתקין לשם את הXP.

אם מומלץ? זה תלוי ברצונות, בצרכים ובשימושים שלך. אני למשל לא ראיתי שום צורך בויסטה אז מחקתי לגמרי ושמתי על הנייד שלי XP ואובונטו 8.10 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים