עבור לתוכן

התלבטות בין כרטיסי מסך HD4870 של חברות ASUS SAPPHIRE GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב חדש.החלטתי לקחת כרטיס מסך מסדרה HD 4800 של ATI. בחרתי ב-HD4870.

עכשיו אני מטלבת על איזה חברה ללכת (ASUS, SAPPHIRE ,GIGABYTE)???

בבקשה תנו לי המלצות והסברים למה... ???

פורסם

יש לך הסבר ארוך פה בנעוץ של הFAQ

בקצרה כל עוד לא מדובר בכרטיס שעובר אוברקלוק (המהרה) מהמפעל אתה תקבל את אותם הביצועים.

ישנם הבדלים כאלה ואחרים כמו הקירורים שהחברות שמות.

זה בתנאי שאתה לא קונה את הכרטיס עם קירור הרפרנס:

8.jpg

אני מציע לך לפנות לפורום מפרטי המחשב שלנו, שם יש לך גם מומחים ומבינים שיבנו לך את המפרט הטוב ביותר שאתה יכול להשיג בכסף שלך.

http://hwzone.co.il/community/index.php?board=24.0

חשוב לזכור שאת הכרטיס צריך גם להתאים לרזולוציה המקסימאלית במסך שלך.

למשל במסך 19'' הרזולוציה יחסית נמוכה ולכן גם כרטיסים כמו 9800GT יעשו עבודה מעולה בלתת לך ביצועים.

פורסם

הגירסה של גיגבייט לא משו ...

הגירסא של פליט זולה יחסית לכולם ויש לה קירור כפול ... ( גם האחריות ל שנתיים ואני אישית לא הייתי קונה מחברה ששמה "פליט" ?!?! )

הגירסא של ספיר יש לה קירור גם מצויין אבל המחיר שלה גבוה ( בגלל שהיא נחשבת להכי איכותית בכרטיסי מסך של ATI )

יש לך עוד גירסאות כמו קלאב וכ'ו סתכל ב www.skypc.co.il

וכמו שאמרו מעלי תתן לנו את המפרט המלא שלך כולל מסך ...

פורסם

הגירסא של פליט זולה יחסית לכולם ויש לה קירור כפול ... ( גם האחריות ל שנתיים ואני אישית לא הייתי קונה מחברה ששמה "פליט" ?!?! )

שטויות במיץ :lol:

בגלל שם החברה לא היית קונה ממנה? :lol:

תקשיב, פאליט זאת חברה מעולה, ושנתיים אחריות זה מספיק. קשה לי להאמין שהכרטיס בכלל יהיה בשימוש של שנתיים.

הם מציעים את הגרסא הכפולה שהיא מעולה, ומספקת כמות יציאות גבוהה ומספקת קירור מרשים ומחיר נמוך.

כרטיסי פאליט הם גם אלה שבדרך כלל אפשר להוציא מהם יותר בOC לעומת שאר החברות.

פורסם

הגירסא של ספיר יש לה קירור גם מצויין אבל המחיר שלה גבוה ( בגלל שהיא נחשבת להכי איכותית בכרטיסי מסך של ATI )

יש לך עוד גירסאות כמו קלאב וכ'ו סתכל ב www.skypc.co.il

וכמו שאמרו מעלי תתן לנו את המפרט המלא שלך כולל מסך ...

DJ ,ענק, :lol: הרסת לי ת'בריאות ,אני בדיוק בא לרשום לו את זה , ודרך אגב ,GUY ,הוא מעוניין ברכישת מחשב חדש אז אין לו מפרט להביא לנו.

לעניין, עקרונית עדיף ללכת על הזול ביותר שתמצא מאחר ואין שום הבדל בין כלל הגירסאות המוצעות היום בשוק, "כל החברות היום טובות" ,לגבי הקירור? אל תשתגע עם זה, זה לא שווה את ה 200 ש"ח שתצטרך להוסיף ,תחשוב שה200 האלה יהוו לך 2GB של זיכרון RAM ,חבל לא? :nixweiss:

בקיצור, לך על הזול ביותר שתמצא, אחרי הכל התדרים לא משתנים עם הקירור, וגם אם תרצה OC אז זה בטח לא עכשיו, אין שום סיבה עם כרטיס כזה.

פורסם

DJ ,ענק, :lol: הרסת לי ת'בריאות ,אני בדיוק בא לרשום לו את זה , ודרך אגב ,GUY ,הוא מעוניין ברכישת מחשב חדש אז אין לו מפרט להביא לנו.

לעניין, עקרונית עדיף ללכת על הזול ביותר שתמצא מאחר ואין שום הבדל בין כלל הגירסאות המוצעות היום בשוק, "כל החברות היום טובות" ,לגבי הקירור? אל תשתגע עם זה, זה לא שווה את ה 200 ש"ח שתצטרך להוסיף ,תחשוב שה200 האלה יהוו לך 2GB של זיכרון RAM ,חבל לא? :nixweiss:

בקיצור, לך על הזול ביותר שתמצא, אחרי הכל התדרים לא משתנים עם הקירור, וגם אם תרצה OC אז זה בטח לא עכשיו, אין שום סיבה עם כרטיס כזה.

אתה בעצם אומר שאין הבדל בין PALIT ל Sapphire ?!?!

כן אה ...

פורסם

אין שום הבדל ביצועים. בדוק!!!

פורסם

ביצועים אין אבל איכות יש

פורסם

ביצועים אין אבל איכות יש

איך זה מתבטא ועל סמך מה אתה אומר את זה?

חשוב לי שתציין גם אם לכאורה זה ברור.

פורסם

שאלה נושא דומה (אני לא רוצה לפתוח ת'רד מיותר)

מתי אמור להגיע לארץ ה 4870 toxic 1 GB ??

ראיתי את הכתבה עליו פה בחדשות.וכמה הוא יעלה לפי דעתכם?

פורסם

ביצועים אין אבל איכות יש

אני חשבתי שכשקניתי HD4870 של SAPPHIRE הוא ידע להכין לי קפה, טעיתי :biggrimjackbox:

אף חברה מכובדת לא תעשה שטות ותכניס חלקים פחות איכותיים מהסטנדרט שנקבע מראש.

*עבדתי פעם במפעל שמייצר כרטיסי טלויזיה, מגיע לידך תוכנית, בתוכנית יש את סוג הרכיבים ששמים על הכרטיס,

הדבר היחידי ששונה זה רק שם החברה.

פורסם

ההבדל העיקרי כיום בין חברות הכרטיסים הוא בכמה אופנים :

*סוג הקירור (סטוק \ special made \ branded)

*הבאנדל שמגיע עם הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים