עבור לתוכן

שאלה , הרכבת הלוח אם בתוך מארז

Featured Replies

פורסם

אני רוכש מארז חדש , ולכן אצטרך להעביר הכל לתוכו

המארז הוא ANTEC 1200

והדברים שאני מעביר הם

זה לוח אם EP43-DS3L

שעליו יש קירור סטוק של INTEL ו E8400

2GB X2 של KINGSTON

וכרטיס מסך 4870HD של GIGABYTE

השאלה האם אפשר להוציא את הלוח אם אם כל הדברים עליו , ופשוט להבריג לתוך המארז חדש?

לגבי הספק שאני מניח למטה במארז , האם זה קשה לחבר הכל ללוח אם וכדומה? (כל הכבלים)

אני עושה את זה פעם ראשונה אם אבא שלי ואני פשוט מתעניין עד כמה זה קשה בפעם הראשונה..

תודה לעונים , והאם אתם מציעים לקרוא לאיש מקצוע לעשות את זה?

פורסם

חוץ מלהוציא את הכרטיס מסך כדי להעביר את הלוח אם אתה לא יותר,הזכרונות והשאר לא צריך לגעת כמובן אם יש לך עוד כרטיסים בנוסף כרטיסי קול צריך להוציא,הספק כמובן בסך הכל ההרכבה של הלוח האם הנוכחי למארז לא מסובך ופשוט מאוד לכל לוח אם יש הברגה סטנדרטית למארז וכמובן חוטי ההפעלה של המארז שצריך לחבר ללוח אם הכל רשום בחוברת של הלוח אם

פורסם

להעביר חלקים ממארז למארז זה לא עיניין כזה פשוט, במיוחד למתחילים, ובמיוחד עם חומרה יקרה.

כדאי שתזמין מישהו שמבין בעיניין, במיוחד אם אתה לא כל כך מתמצא בהרכבה והברגה...

פורסם
  • מחבר

אני נורא מעוניין לעשות זאת בעצמי , אני יעשה הכל בעדינות ואם לא אצליח אמתין בסבלנות לאיש מקצוע , למה חייב להציא את הכרטיס מסך?

ואין לי כרטיסי קול וכדומה הכל מובנה על לוח האם , לגבי ספק אני מניח שזה החלק הכי פשוט , כנ"ל לגבי כונן.

אז תודה על העזרה , ומה כבר יכול לקרות בתאכלס?

פורסם

אל תשכח להרכיב ספייסרים על ה-backplate של המארז החדש, למניעת מגע ישיר בין גב הלוח למארז.

לגבי כרטיס המסך.. אם קיים אחד שמחובר ל-PCI-E אז תצטרך לנתק אותו מכיוון ושהוא מחובר למארז עם בורג, ואפילו אם הוא מחובר בלי בורג אז כדאי להסיר אותו בשביל שלא יפריע לך ושלא תגרום לו נזק בהעברה.

פורסם
  • מחבר

מה זה BACKPLATE? מוזר שלא ראיתי את זה ביוטיוב בסיקור על המארז =\

זה מגיע אם הלוח אם? או אם המארז?

סיבכת אותי עכשיו :s07:

זה משהו קשה?

פורסם

זו המילה שלי לחלק של המארז שמתחבר ללוח, שהוא מעין פלטה אחורית מאחר ושבחלק מן המארזים ניתן לפרק אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים