פורסם 2009 בינואר 1016 שנים שמתי עין על ה E6400 עם מסך לד שיעלה כ 6800 ש"ח אכן סכום לא מבוטל אבל אני מקווה ששווה את זהרציתי לדעת האם יש אופציות טובות יותר מה השימושים ומה שחשוב לי זה:סוללה לכמה שעות לא שעתיים רקקלאיכות בנייה טובהלראות סרטים ועבודות אופיס ואולי מידי פעם איזה משחק קלקישוריות טובהבמפרט אני מקבל כרטיס רשת בתקן B/G בלוטות 370 מודם. סוללה של 9 תאים וללא מערכת הפעלה.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים בבקשה להוסיף את התקציב לכותרתאתה מבקש כאן המלצות.מבחינת מפרט, כן תמצא כמובן מחשבים עם מפרט טוב יותר בתקציב אבל לא עם כזו איכות.6800 ש"ח זה הסכום שאתה משלם עם כרטיס מסך נפרד? אם כן, אז זה סכום משתלם מאד, במיוחד בהתחשב בזה שזה כולל סוללת 9 תאים וסה"כ קניה טובה. ה-T400 המתחרה, שיתרונו בחיי הסוללה המעולים שלו, מתחיל בדר"כ עם כרטיס מסך נפרד רק בסביבות ה-7000-7500 ש"ח לשם השוואה.אם אתה לא זקוק לכרטיס מסך נפרד, אולי כן יש טעם להסתכל גם על ה-T400, אם כי הוא בכל מקרה יצא קצת יותר יקר במפרט שאתה מחפש לדעתי.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים מחבר התקציב מסתתר בגוף השאלה אבל אני אוסיף.אני מקבל את הנויידיה קוואדרו 160Mאיכות הבנייה זה אחד הדברים שמושכים אותי אליו והאחריותאני אשמח לאופציות נוספות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.