עבור לתוכן

כדאי לחרוג מעט מהתקציב בשביל 6GB?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

RAM DRIVE זה לא איזה משהו שניתן להשיג במחיר של פחות או יותר 2,000 ש"ח ואתה מחבר אליו זיכרון DDR2 שמשמש אותך כהארדיסק שיכול להגיע למהירות של 300MB/s? לפי מה שהבנתי זה הדור החדש של I-RAM, לא? ניסיתי גם לברר איפה ניתן להשיג כזה (בשביל ידע כללי כמובן) ולא מצאתי בשום מקום.

פורסם

לא, יש גם תוכנות / דריברים שהופכים חלק מהזיכרון לדיסק.

פורסם
  • מחבר

טוב, עדיין. בלי התקן RAM DRIVE שכזה הזיכרון לא באמת ינוצל מבחינת מהירות וזה סתם חבל. מה גם שזה נראה לי סתמי לשלם עוד 1,100 ש"ח בשביל 7GB אכסון (אשתמש רק ב-5GB זיכרון RAM בצורה רגילה, במילא לדעתי אין שום דבר שאני עושה בו שימוש שיכול לנצל יותר) מהיר במעט (קצת יותר מ-SSD סטנדרטי) מהארדיסק רגיל..

במחירים האלו אני יכול כבר להזמין את כונן ה-SSD של Intel מסדרת ה-Extreme Performance..

(אני ממש לא סותר לחלוטין את דעותיך, אני רק אומר את מה שאני יודע. מאוד חשוב לי לקבל תגובה, תודה :))

פורסם

"בלי התקן RAM DRIVE שכזה הזיכרון לא באמת ינוצל מבחינת מהירות וזה סתם חבל. " למה לא ?

"אשתמש רק ב-5GB זיכרון RAM בצורה רגילה," אז למה אתה מבזבז את הזמן בלשאול אם אתה צריך יותר מ 5 אם אתה יודע שכן בשביל ביצועים ?

פורסם
  • מחבר

1. כי אין מה לעשות שתוכנה לא יודעת להפיק מהירות כמו בקר.

2. שאלתי אם צריך יותר מ-3.. מה גם שכששאלתי, לא ידעתי אם צריך :yelclap:

פורסם

1. כי אין מה לעשות שתוכנה לא יודעת להפיק מהירות כמו בקר.

2. שאלתי אם צריך יותר מ-3.. מה גם שכששאלתי, לא ידעתי אם צריך :yelclap:

אם יש לך את התקציב ואתה מעוניין להתקין מערכת 64 ביט, אז התשובה היא כן.

פורסם

אני ממליץ להסתכל על זה:

http://www.tomshardware.com/news/corsair-triple-channel-ddr3,6614.html

בהגדרות נמוכות אפשר לראות הפרשים עצומים בין 3GB ל-6GB.

בהגדרות גבוהות ניתן לראות הבדל של כ- 5-10%.

זמני טעינת המשחקים משתפרים בכ-20%.

החלטה שלך אם זה שווה עוד כ-500 שקל.

אני חושב שכדאי לקנות 3 ואם הביצועים לא יספקו אותך תוסיף עוד 3, או שפשוט תוסיף עוד 3 כשהמחירים ירדו.

פורסם
  • מחבר

אממ.. זה לא הגדרות נמוכות או גבוהות מה שראית שם. זה ה-FPS המינימלי שנצפה, הממוצע שנצפה והמקסימלי שנצפה. הכול הורץ על הגדרות גבוהות.

מה שמלחיץ אותי זה שבזכות כל המערכת כל המשחקים ירוצו על כל ההגדרות הכי גבוהות וברגע של פיצוץ או משהו בסגנון פתאום המשחק יתחיל לקרטע ויקחו לו פחות או יותר 15 שניות לחזור למצב נורמלי. זה מאוד מציק, מנסיון.

פורסם

אני לא יודע איפה קראת ש 4.2GHZ על קירור אוויר אמור להיות די פשוט, אבל זה ממש לא ככה..

תבנה על 3.8 עם הקירור הנכון לעבודה של 24\7 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי פשוט, כולה אמרתי שאם אצליח אביא אותו לתדר הזה. בכל מקרה, התדר המינימלי לו אני מצפה הוא 4.0..

פורסם

תגיד, אתה רוצה לשבור שיאים בHWZONE על כמה תר'דים אפשר לפתוח עם אותה שאלה???

ענו לך כבר מיליון פעמים על השאלות האלה.

אני לא מבין למה לא נועלים לך את הדיון הזה כבר!

פורסם
  • מחבר

תגיד, אתה רוצה לשבור שיאים בHWZONE על כמה תר'דים אפשר לפתוח עם אותה שאלה???

ענו לך כבר מיליון פעמים על השאלות האלה.

אני לא מבין למה לא נועלים לך את הדיון הזה כבר!

1. כי אין שום סיבה לנעול אותו.

2. כי אני לא פותח 2 טופיקים עם שאלה זהה. השאלה תמיד שונה, גם אם זה לא נראה ככה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים