עבור לתוכן

כדאי לחרוג מעט מהתקציב בשביל 6GB?

Featured Replies

פורסם

היי אנשים.

אני כרגע בתהליך בניית מערכת (לעזאזל, כמה זמן אפשר למרוח את זה?!) ואני בדילמה בנושא הזכרונות.

אני לא יודע האם יתקיים הבדל מורגש (3 FPS ומעלה) בביצועים בגיימינג או אם ארגיש איטיות כלשהי בשימוש יום-יומי כמו צפיה בסרטים, שמיעת מוסיקה וגלישה מרובת-לשוניות באינטרנט לעומת 6GB זיכרון.

אשמח לשמוע האם באמת ארגיש הבדל שכזה.

במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לקיט זכרונות 3GB, עדיף בתזמונים נמוכים. מהירות של 1,333MHZ מספיקה לי לחלוטין.

תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום ולילה טוב :)

פורסם

אתה מתכוון הבדל מ 4 או 3? אני מניח ש -3 אם אתה קונה i7 אז יהיה הפרש ממש מזערי,פשוט כי הנורמה היא 4G.

אם זה מ4 ל 6 אני בספק אם תרגיש בהבדל

אף אחד פה לא יכול להגיד לך אם יש הבדל של 3FPS ומעלה,בעיקרון זכרונות כאלה זה לא מה שקובע - bottom line

ואתה צודק, באמת כמה אפשר למרוח את זה? ועוד לך יש תקציב ,ככה שבכלל אני לא מבין מה הבעיה :nixweiss:

פורסם

תציין מה המפרט, מה אתה מתכוון להריץ על המחשב ואיזה תכונות ותוכנות אתה רוצה.

בכל מקרה אם מדובר על מערכת מבוססת WIN32 אז עד 4GB זה רלוונטי, מעבר לזה תזדקק ל-64ביט.

פורסם
  • מחבר

אתם עושים צחוק? ברור שמדובר בהבדל בין 3GB לבין 6GB. גם ציינתי את זה.

המערכת תשתמש בכרטיס המסך GTX295 ובמעבד i7-920 שככל הנראה יגיע לתדר של 4.2GHZ.

ומן הסתם שהמערכת בה אשתמש היא 64bit.. אני לא מתכוון לגרום להגבלת המעבד בגלל שטות שכזו.

בנוגע לזה שאמר ש"אף אחד לא יכול להגיד לי" אם יש הבדל - זו הסיבה שאני שואל פה, מכיוון שאני בטוח ב-99.99% שיש פה אנשים שיכולים להגיד לי.

פורסם

אם אתה משתמש במערכת הפעלה של 32 ביט, קח 3GB וזאת מכיוון שלא יהיה לך שום שימוש עם משהו מעבר לכך...

פורסם

ולמה שלא תשתמש במערכת 64BIT?

פורסם
  • מחבר

לעזאזל, התבלבלתי, מצטער. התכוונתי שמן הסתם אשתמש במערכת 64bit. :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

3GB אמורים להספיק. כמו שהיום אפילו 2G מספיקים. קונים 4 כי זה ממש זול, אבל בDDR3 אי אפשר להגיד שזה זול

תקנה 3G ואם תראה שזה לא מספיק לך בביצועים, ןתראה שזה בגלל חוסר זיכרון (אפשר לבדוק כמה זכרון מנוצל) אז תוסיף עוד 3

פורסם
  • מחבר

לא תהיה ירידת ביצועים אם אשתמש ב-6 סטיקים במקום ב-3? ומה לגבי שדרוג עתידי של כמות הזיכרון? העובדה שאשתמש ב-6 סטיקים תפריע, לא?

פורסם

אתם עושים צחוק? ברור שמדובר בהבדל בין 3GB לבין 6GB. גם ציינתי את זה.

המערכת תשתמש בכרטיס המסך GTX295 ובמעבד i7-920 שככל הנראה יגיע לתדר של 4.2GHZ.

ומן הסתם שהמערכת בה אשתמש היא 64bit.. אני לא מתכוון לגרום להגבלת המעבד בגלל שטות שכזו.

בנוגע לזה שאמר ש"אף אחד לא יכול להגיד לי" אם יש הבדל - זו הסיבה שאני שואל פה, מכיוון שאני בטוח ב-99.99% שיש פה אנשים שיכולים להגיד לי.

:kopfpatsch::s07:

תגיד מה קרה לך...? המעבד הזה במהירות סטוק לוקח כמעט את כל הדור הקודם, ואם תעלה אותו לתדר של 3.2 אז אתה בכלל בעננים.

אז למה לרצוח מעבד כזה צעיר?

פורסם

מה לרצוח, זה נהדר, שישאף כמה גבוהה שהוא רק יכול.

פורסם
  • מחבר

מה לרצוח, זה נהדר, שישאף כמה גבוהה שהוא רק יכול.

;D

ראיתי את הבאנצ'ים שקורסייר ערכו לזכרונות בנפח 3GB נגד זכרונות בנפח 6GB. ראיתי גם ש-Tom's Hardware מאשרים אותם ומודיעים שהם נכונים. זה אומר שבאמת יש הבדל כזה גדול בין קיט ה-3GB לבין קיט ה-6GB בתחום ה-FPS המינימלי במשחקים כבדים? במידה וכן, אני מניח שאקח 6GB. בלי קשר, הצלחתי לרדת ברכיבים אחרים במפרט ככה שלא אצטרך לחרוג מהתקציב בשביל 6GB..

פורסם

למה רק 6 גיגה ? למה לא 12 ?

פורסם
  • מחבר

למה רק 6 גיגה ? למה לא 12 ?

אז אנחנו מצחיקים היום? :xyxthumbs:

פורסם

ממש לא, יותר זיכרון, תוכל לשים איזה RAM DRIVE, להתקין עליו משחקים / תוכנות והם יטוסו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים