פורסם 2003 ביולי 822 שנים אני מוריד הרבה מדריכים וכאלה והייתי רוצה להדפיס חלק מהם.יש לכם רעיון איפה להדפיס אותם? (עדיפות עליונה לעלות כמה שיותר נמוכה)האם יש אפשרות ללכת לבית דפוס או חנות אחרת העוסקת בדברים כאלה (האם בOFFICE DEPOT ניתן לעשות זאת?) ושידפיסו לי עותק? (כל עותק הינו בד"כ כמה מאות עמודים ).בגלל שאנחנו מדברים פה על מאות עמודים להדפיס את כולם בבית זה לא פרקטי (בין השאר עקב עלות גבוהה של דיו למגזר הביתי).
פורסם 2003 ביולי 822 שנים העלות הריאלית של הדפסת דף בבית היא כ 30 אג' לדף שחור/לבןאני בספק אם בשביל משהו חד פעמי תמצא משהו זול יותר
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אכן הדפסה ביתית זולה מאדאופיס דיפו יציעו לך מחיר דומה אם לא גבוה יותרזה באמת לא כזה נורא להדפיס ואחר כך לכרוך את זהבאופיס דיפויוצא לך יותר זול מלקנות מדריך כזה לבד
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר העלות הריאלית של הדפסת דף בבית היא כ 30 אג' לדף שחור/לבןאני בספק אם בשביל משהו חד פעמי תמצא משהו זול יותרתקנו אותי אם אני טועה אבל זה אומר 150 שקל ל500 עמודים (וזה במידה שזה כולל גם דיו וגם דפים). :-\
פורסם 2003 ביולי 822 שנים יש בתי דפוס שאם תדפיס מספר גדול של דפים וגם תכרוך אותםיתנו לך מחיר לא רע שגם יחסוך לך זמןאבל זה באמת לא כזה נוראאת ספר החוקים של פולאוט פי נ פי אני וחברים שלי הדפסנוכל אחד 50 עמודים (200 עמודים בערך)תמצא מישהו שיתחלק איתך וזה באמת לא כזה סיפור
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אני יודע שבעבודה של אבא (אלאופ)שלי זה אפשרי כי פעם בן-דוד שלי שלמד באוניברסיטה הביא לו סםר של כמה מאות עמודים כדי שיצלם לו אותו ואבא שלי הביא לו את זה אפילו עם כריכה אז תבדוק אולי אצל מישהו שעובד במפעל גדול ...אולי הם יוכלו לצלם לך את זה שם עם הציוד של החברה
פורסם 2003 ביולי 822 שנים שמע תעשה מה שאני עושה! (ועשיתי את זה איזה פעמיים..)לך לביצפר שלך, תגיד שאין לך מדפסת/מחשב בבית ואתה צריך להדפיס משהו נורא חשוב לעבודה (אל תציין כמה דפים)תבקש את המפתחות או משהו ופשוט תתחיל להדפיס כמה שיותר!!! (תזכור זה ביצפר = כמה שיותר לבזבז יותר טוב!)אצלי בביצפר למשל (ליאו באק ;D) יש מדפסת לייזר שאני לא זוכר כמה היא מדפיסה לדקה אבל לא מעט!זה מה שאני הייתי עושה (וזה מה שעשיתי)זה גם משתלם (לא הוצאתי אגורה) וזה גם כיף! (סוף סוף הביצפר עוזר לי במשהו..).
פורסם 2003 ביולי 822 שנים בבתי הספר של העשירים אפשר לעשות את זהאבל ברוב בתי הספר אם תמצא ניירות במדפסת(שלא לדבר על קרטריג' דיו...) זה היה מזל
פורסם 2003 ביולי 822 שנים צילום =! הדפסהצילום=הדפסהכן כי אני גם נותן לו דיסקים עם מסמכים סרוקים להדפסה והמחיר זהה
פורסם 2003 ביולי 822 שנים בכל איזור של אונ' - או מכללה יש תמיד מלא אבל מלא מכוני הדפשה כילו לשירות הסטודנטים - שם זה עולה כ 15 אג' לדףכמובן שעם יש לך הרבה אז יותר טוב (יתנו לך הנחה)אני רק לא בטוח שהם יסכימו אם זה משהו אם זכויות יוצרים - כמו ספרים למינהם (פשוט איפה שאני למדתי -באר שבע - היתה להם פשיטה ותבעו אותם על מלא מלא כסף אז מאז שמעתי שהם עושים בעיות)אבל בכללי זה המקום (או כמובן שיטות ה"גניבה" למינהם - מהעבודה של אבא / בצפר / וכו')
פורסם 2003 ביולי 822 שנים בכל אוניברסיטה(אם יש לך גישה לספריה) אתה יכול להדפיס ממדפסות הלייזר כל מה שאתה רוצה למחשבים, גם עמוד שחור מלא, ב20 אג' לעמוד.
פורסם 2003 ביולי 822 שנים 15 אגורות ויש מקומות שאתה מביא דפים מהבית (או פשוט מפקולטה אחרת) ומדפיס בחינם כל זה באדיבות הטכניון
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר תודה על התשובות!ג'מוס, לגבי להדפיס בבית ספר, כמו שTEATIME אמר זה רק בבתי ספר שמשלמים בהם 6000 ש"ח בשנה ויש בריכת שחייה צמודה אליהם (אהמ ליאובק אהמ) ולהדפיס גם דף שער מסריח לעבודה בספרות זה לעבור שבעה מדורי גהנום בבית ספר שלי (מה גם שעכשיו חופש ואני רוצה לנצל את הזמן של החופש בין השאר לזה :-\ )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.