עבור לתוכן

זה בטוח בעיה במעבד?

Featured Replies

פורסם

לפני קצת זמן היה הפסקת חשמל אצלנו בבינין .ובאותו זמן ההיתי במחשב.אחרי שהחשמל חזר אני מדליק את המחשב והוא לא עובד טוב.

אני פותח את המחשב ומוציא את המעבד כדי לנות אותו.אני מנקה אבל בטעות שברתי פין.החזרתי הכל והמחשב עובד.אחרי ככה יומים(ביומים האלו לא הפעלתי משחקים)אני משחק במשחקים והביצועים ממש ירדו.COD4 לא עובד לי טוב.GUITAR HERO ועוד מלא משחקים.ואם כרטיס כמו שיש לי 4850 אני אמור להפעיל את המשחקים האלו בלי בעיה.

פורסם

אם עבד טוב לפני שנגעת ועכשיו לא מן הסתם עשית שם נזק (פין שבור, זה לא יכול להיות בריא).

פורסם

אי אפשר להגיד בוודאות. תעלה תמונה של המעבד כולל האזור בו נשבר הפין.

פורסם
  • מחבר

טוב שניה אני מעלה.אני יערוך

עריכה:

אני לא יכול לצם עכשיו כי אין לי מצלמה עכשיו.אבל אני יכול להגיד שהפין שנשבר הור הכי בצד אם זה לא עוזר אני יוכל לעלות תמונה רק עוד חצי שעה

פורסם

איזה מעבד זה?

אם אתה רוצה , אני מוכן לשים לך פין בחינם ..

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לצם עכשיו כי אין לי מצלמה עכשיו.אבל אני יכול להגיד שהפין שנשבר הור הכי בצד אם זה לא עוזר אני יוכל לעלות תמונה רק עוד חצי שעה

יש לי AMD 4400+

עוד צשהוא חשוב שב3DMARK06 תוצאת המעבד והכרטיס נשארו אותו דבר.

פורסם

מאיפה אתה ?

פורסם
  • מחבר

עפולה

פורסם

חבל , אם היית קרוב הייתי מלחים לך רגל .......

פורסם
  • מחבר

אז זה בטוח בעיה במעבד?כי ב3DMARK06 זה מראה תוצאות זהות למקודם...

פורסם

מן הסתם אם חסר לו רגל .. אתה לא חושב שזה הבעיה ?

פורסם

יש מעבדים מסויימים שיכולים לעבוד גם כשחסר להם פין

פורסם

ליאור

אני מדבר על מצב נורמלי.........................

יש גם אנשים שצריך להרוג אותם

אז מזה אומר שצריך לעשות את זה?

חחחחח

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו שאלה אחרונה.המעבד הלך אני לא רוצה כבר לתקן אותו הוא ישן ולא כל כך טוב אז חשבתי על ליקנות מעבד חדש למשחקים שלא יגביל אותי.

משתלם אולי ליקנות את ה פנום 3? או אולי להשקיע יותר כסף וליקנות E8400/Q6600 אבל אז אצטרך גם להחליף לוח

פורסם

טוב עכשיו שאלה אחרונה.המעבד הלך אני לא רוצה כבר לתקן אותו הוא ישן ולא כל כך טוב אז חשבתי על ליקנות מעבד חדש למשחקים שלא יגביל אותי.

משתלם אולי ליקנות את ה פנום 3? או אולי להשקיע יותר כסף וליקנות E8400/Q6600 אבל אז אצטרך גם להחליף לוח

הייתי הולך על פנום, אני לא חושב שלהחליף לוח שלם ישתלם לך...

אם תקנה פנום חזק (שמשתווה לQ6600 או כמעט), זה אמור להיות בסדר, מה גם שהם יותר זולים.

גם ככה בקרוב יש פנום II.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים