עבור לתוכן

State of the grave design

Featured Replies

פורסם

אני רוצה גם שיתבעו אותי ... הנה :

פוסי .

נא ליצור קשר בין השעות 12:00 ל16:00 , בטלפון 054-440133 .

אני ממתין בקוצר רוח

פורסם

אני רוצה גם שיתבעו אותי ... הנה :

פוסי .

נא ליצור קשר בין השעות 12:00 ל16:00 , בטלפון 054-440133 .

אני ממתין בקוצר רוח

תזהר, שלא יקחו אותך ברצינות, כי כשאתה מוכר חלקי מחשב ב0 אחוז רווח, או אפילו הפסד, אתה זקוק נואשות לכסף מכל מקור אפשרי, בעיקר כשבעלך עו"ד.

פורסם

אה זהו. זה היה גליץ' במערכת כנראה. עכשיו זה שוב מצונזר ::)

פורסם

חכה רגע, אז עכשיו יתבעו אותי אם אני ארשום, כי פעם משהו מהם אמר לי שזה ברור כשמש לכולם פה למי !! מתכוון.

פוסי הם בבעלות פנדה.

ומה יקרה למשהו שירשום הרבה סימיני קריאה, בא נאמר כך:

!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

!! !! !! !! !! !! !! !! !! כל זה בבעלות !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

עריכה: שאני אבין, כל שני סימני קריאה זה 300 אלף שקל, משהו מוכן בבקשה לחשב לי את סכום התביעה, כי אני ממש גרוע במתימטיקה?

פורסם

בינתיים לפי מה שאני ספרתי זה יוצא +- 78000000 ש"ח

פורסם

LOL :lol:

פורסם

איש איש עם תביעתו יחיה :smoke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים