פורסם 2009 בינואר 916 שנים אתמול כאשר עשיתי restart למחשב ה ויסטא לא עלה, זה היה נתקע בשלב שבו הדסקטופ אמור לעלותואז פשוט כאילו משהו לא עובד, וככה זה היה במשך כמה שעות לא משנה מה עשיתי safe mode, Last Known Good Configurationהוצאתי את כל החיבורים, עשיתי בעצם הכול, ובסוף הוא עלה, אין לי מושג איך, האם יש איזה כלי שיכול לבדוק לי מה לא בסדר?
פורסם 2009 בינואר 916 שנים מחבר לא מכיר כלכך את הכלי ולא ברור לי מה עושים אבל מצאתי משהו שנקרא event viewer, אם זה זה מה אני אמור לעשות ?
פורסם 2009 בינואר 916 שנים תכניס את דיסק ההתקנה של הויסטהושם יש לך תיקון מערכת קיימת צריך ותראה אם זה מסדר לך את הענייןקח בחשבון שזה לא תמיד עובד בפעם הראשונהנסה פעמיים!הציל אותי המון פעמים מפרמוט...
פורסם 2009 בינואר 916 שנים מחבר אין בידי את דיסק ההתקנה, הוספתי את הצילום של ה events שקרו באזור הזמן, זה בערך מ 12:00 עד איזור השעה 2:00 [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 916 שנים למה לא תעשה SYSTEM RESTOREליום קודם???הדבר הכי טוב לעשות תעעשה את זה במצב בטוח
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים כי אני רוצה להבין מה הבעיה ביל גייטס גם כבר לא מנסה להבין את הבעיות האלה אז חבל שתבזבז על זה את הזמן..
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים כמה שטויות וחוסר ידע בתרא'ד אחד..אני דווקא חושב על כיוון הדיסק הקשיח שלךעשה לו בדיקה (תוכנתית)ועוד משהו לאחרונה שמעת ממנו טיקים? זה מעיד על דיסק תקול שבדרך כלל בא לידי ביטוי בבעיות כמו שרשמת
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים כמה שטויות וחוסר ידע בתרא'ד אחד..חוסר ידע???על מה אתה מבסס את הטענה?ואיך הגעתה למסקנה שזה ההארד דיסק?אולי לוח אולי דרייבר אולי תוכנה שהותקנה לאחרונה אוליעדכון ברקע שלא צלחנראה לי דווקא שאתה הוא עם החוסר ידע...ולעניין...התופעה שהלוגים נותנים לך הו עם DCOM http://www.eventid.net/display.asp?eventid=10005&eventno=612&source=DCOM&phase=1כאן תוכל לקרוא יותר
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים חבל"זאי אפשר לדעת, גם לא מ EVENTS . אם הוא נתקע בבוט איך הוא לכתוב EVENT ? גםלא עלה וגם תקוע ?.שגיאות DCOM שיש זה לא סיבה למה נתקע קודם בבוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.