עבור לתוכן

MSI WIND או lg E310 עדכון: -הוחלט ה-MSI עוד 2 שאלות בפנים....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני עומד בפני קניית מחשב (שלישי בבית)שישמש אותי כאמור כמחשב משני לשימושים הבאים:

א-אופיס 30%

ב-אינטרנט-גלישה-65%

ג-ומעט מאוד סרטים-5%

בכמה ה-LG יותר חזק מה-MSI ? האם הביצועים שלו בגלישה יהיו יותר טובים? האם החלונות יפתחו הרבה יותר מהר?המחיר של שניהם דומה 2290 ל-MSI ו2059 ל-LG -הייתי שמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם ה-LG .

בסהכ ה-LG כבד מה-MSI ב-700 גרם וגדול ממנו ב4 סמ באורך וברוחב,אנא חוו דעתכם בהנחה שהמחשב באמת יהיה נייד בתוך תיק.

אני מצרף לינק ל-LG

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKE310M.C2A3E&cfm=77A550EE#more_info

תודה,ערן

פורסם

יש לי בבית את הLG X110 שהוא סוג של תאום של הMSI, לקחו את אותו מחשב ושמו לו לוגו של LG...

לכל מה שאמרת לא אמורה להיות לMSI שום בעיה לעשות את זה.

על הLG ניגנתי סרטים, הקלדתי בWORD וכמובן גלשתי באינטרנט בלי בעיה מיוחדת. כמובן שהוא איטי יותר במידה מסויימת מהמחשב הנייח שלי אבל זה צפוי והאיטיות היא ממש בקטנה ובוקושי מורגשת. אם אלה היישומים שלך אין לי ספק שהMSI יותר ממתאים לך.

לפני הקנייה אתה צריך לשים לב לדברים האלה:

זמן סוללה- לא יודע איך הוא בE310 (ראיתי שיש לו סוללת 6 תאים) והבנתי שהMSI מציג זמנים סבירים. אם הזמן סוללה לא משהו- המחשב הוא לא כ"כ נייד...

משקל- העובדה שהמחשב שוקל 1.3 ק"ג עושה אותו להרבה יותר נוח לסחיבה ואם אתה עולה ל2 ק"ג זה כבר סיפור אחר, תלוי עד כמה זה חשוב לך הנוחות

כונן- שים לב שבMSI (כמו שאר הNETBOOKS) אין כונן DVD! כמובן שאפשר להסתדר בלי אבל זה חיסרון רציני שפוגע בניידות ובשימושיות של המחשב

כוח עיבוד- הMSI ייתן לך את מה שביקשת אבל לא מעבר לזה. אין עוד הרבה דברים שתוכל לעשות עם הMSI חוץ מאינטרנט, סרטים וWORD לעומת הLG שגם הוא לא מאוד חזק אבל הוא הרבה יותר חזק מהMSI.

אלה הדברים לדעתי שכדאי שתחשוב עליהם לפני שאתה מחליט

משהו אחרון, אם כבר יש לך מחשב נייד שאתה משתמש בו (ואתה קונה עוד מחשב שיהיה מחשב נייד משני) לך על הMSI, זה יעשה את החיים שלך הרבה יותר קלים (תרתי משמע...) אבל אם אין לך מחשב נייד הייתי יותר פוזל לעבר הLG כי הוא מציע פיתרון שלם יותר

פורסם

שלום לכולם

בכמה ה-LG יותר חזק מה-MSI ? האם הביצועים שלו בגלישה יהיו יותר טובים? האם החלונות יפתחו הרבה יותר מהר?

הביצועים של ה-LG יהיו משמעותית טובים יותר בעבודה עם מסמכים גדולים, בגלישה באתרים כבדים (כאלה עם הרבה פלאשים) ובעבודה עם מספר תוכנות במקביל.

המחיר של שניהם דומה 2290 ל-MSI ו2059 ל-LG -הייתי שמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם ה-LG .

אתה מבין שבקישור שלך מדובר במכרז ואף אחד בחיים לא ימכור לך אותו ב-2059 שקלים?

בסהכ ה-LG כבד מה-MSI ב-700 גרם וגדול ממנו ב4 סמ באורך וברוחב,אנא חוו דעתכם בהנחה שהמחשב באמת יהיה נייד בתוך תיק.

אין ספק שה-MSI קל ונייד יותר. מצד שני המסך הגדול של LG מאפשר עבודה נוחה יותר ושטח עבודה רב יותר (בגלל רזולוציה גבוהה יחסית ל-MSI). זה לא שיקול פשוט.

פורסם
  • מחבר

OK הבנתי-לא שמתי לב שה-LG זו מכירה אישית ולא קבוצתית.....

עוד שתי שאלות:

האם שווה להוסיף עוד 130 ש"ח בשביל עוד 1 ג'יגה זיכרון? האם ביצועי המחשב באמת ישתפרו עם 2 ג'יגה לעומת 1 ?

האם כדאי להוסיף 160 ש"ח תוספת של שנת אחריות-כלומר הרחבה לשנתיים אחריות?

תודה,ערן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים