פורסם 2009 בינואר 816 שנים היי כולםיש לי דיסק של סייגט 120 ג'יגה שיש עליו מספר תמונות שאני מאוד מאוד מאוד מאוווווווווווווווווווווווווווווד צריךרציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה מסויימת .. חינמית כמובן..שתעזור לי לחלוב את הקבצים..ושתהייה דרך מערכת ההפעלה ..ואם אפשר מישהו שיסביר לי בקצרה מה עושיםזה ביכלל יהיה מעולה ..זכורה לי פעם תוכנה שהייתה משנה אייקונים..וגם מגלידה אותם וכדומהואפשר לעלות דרכה סקיניםרק לא זכור לי שמה ..והייה אפשר גם לשחזר קבצים איתה..למישהו יש מושג?
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מחבר תוכנה טובה ? למה אתה ממליץתן פרטים ..אגב , נגיד הייה לי שם של קובץ שקוראים לו אבירם 1234אם הוא מצא אותוהוא מצא לי אותו בתור אבירם 1234 ?
פורסם 2009 בינואר 816 שנים בוא ננסה להבין את הבעיהיש לך דיסק קשיח - הוא תקין?האם אתה רואה עליו את מערכת הקבצים? - כי אם כן אתה לא צריך תוכנת שחזור - כל מנהל קבצים יעשה את העבודהאם אתה לא רואה את הקבצים נסה - RESTORATION http://www.snapfiles.com/get/restoration.HTMLחינמיקח בחשבון דבר אחרון - אם הקבצים "מאוד מאווווווווווווווווווווווווווווווד" (בבקשה נסה להמנע מדברים כאלו - לא תורם) חשובים לך, פנה לשירותי שחזור מידע מקצועייםכגון מיטסי או טיקטק - יקר אבל אם זה חשוב לא הייתי חושב פעמייםסביר להניח שזה שאתה מנסה לשחזר מוריד את הסיכוי שגם הם יצליחו אז קח בחשבוןכל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.