פורסם 2009 בינואר 816 שנים בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי ליום הולדת הגה של לוג'יטק (הדגם עם הויברציה בלי ההילוכים)שיחקתי בו בשלושה משחקים (gta 4 שגם ככה השליטה במכונית זה מרגרינה) nfs pro street ואיזה משחק של bmwבקיצר, לא נהנתיאשמח להמלצות למשחקים שעובדים טוב עם הגה ואוכל להנות ממנו כמו שצריךתודה
פורסם 2009 בינואר 816 שנים לדעתי TDU !! אחרי כיוון של ההגה במשחק זה ממש ממש כיף...אני חורש עליו כבר חודשים...
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מחבר מה זה כיוון של ההגה?לא ממש יצא לי לשחק שם בהגדרותאפשר לכוון את הרגישות של ההגה?ותודה
פורסם 2009 בינואר 816 שנים TDUGRID (מומלץ מאוד!!!)DIRTאם אתה רוצה אתה יכול לנסות גם NFS:MWלדעתי המשחקים שעובדים הכי טוב עם הגה...בכמה קנית אותו ומאיפה אם אפשר לדעת..וגם מה הדגם המדוייק?
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מחבר בכמה קנית אותו ומאיפה אם אפשר לדעת..וגם מה הדגם המדוייק?עברית כפרה - קיבלתי ליום ההולדתהגה של לוג'יטקformula vibration feedback wheelאיך הוא?ואם אפשר חברה, אז בבקשה לרשום לי שמות משחקים מלאים כי אני לא מכיר קיצורים של משחקי מכוניותתודה רבה
פורסם 2009 בינואר 816 שנים אני אציין שאני תומך נלהב של לוג'יטק - לי בפרט יש את ה- G25 שלהם... מרוצה עד הגג
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים מחבר מצטער על ההקפצהלא קיבלתי תשובה איך ההגהאני עדיין יכול להחליף אותו, מה אומריםואשמח לעוד שמות של משחקיםתודה
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים לא כל כך קשה לחפש ביקורות על ההגה בגוגל..בעיקרון ההגה נחשב לסביר..הוא לא ממש טוב אבל הוא גם לא גרוע..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.