פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אמור להיות לך ככה: [br]פורסם בתאריך: 10-01-2009, 19:19:57 בעע זה צריך 10 גיגה פנוי כדי לשדרג... מאיפה אני מפליץ לו עכשיו עוד 10 גיגה? אילן, אין לך 10 ג'יגה פנוי? תסיר את GTA IV [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אמור להיות לך ככה: [br]פורסם בתאריך: 10-01-2009, 19:19:57 אילן, אין לך 10 ג'יגה פנוי? תסיר את GTA IV עריכה הכנסתי סריאל שלל ווינדוס 64 ביט וזה עבד יששש ניצלתיי
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אילן, אין לך 10 ג'יגה פנוי? תסיר את GTA IV לצערי אין לי 10 גיגה פנוי.. יש לי בD, אבל בC לא :-\ וGTA 4 מחקתי ממזמן אני כרגע בתהליכים של להעביר 20 גיגה מD ל-C...
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים הורדתי וצרבתי פעמיים אבל אני לא מצליח להתקין אני מקבל הודעה בזה הלשון. windows coulld not collect information for (OSImage) since the specified image file ( install.wim) does not exist.מה הענין.תודה
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים הורדתי וצרבתי פעמיים אבל אני לא מצליח להתקין אני מקבל הודעה בזה הלשון. windows coulld not collect information for (OSImage) since the specified image file ( install.wim) does not exist.מה הענין.תודהלא צרבת טוב אתה צריך לצרוב את הקובץ RAR שהורדת זה כביכול קובץ ISO אתה צורב אותו דרך הנרו בננרו יש לך אפשרות לצרוב כIMAGE ולא בDATA DISC DVD אלה IMAGES
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים סוף סוף, התקנתי את ווינדוס 7 וזה מעבר חד ישר מ-XP(בחיים לא ניסיתי את VISTA), אני מרגיש קצת איטיות, המחשב לא זורם כזה..ד"א ICQ לא עולה פה, קצת ביאס אותי רציתי להתלהב טיפה מהווינדוס חח..
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים לא צרבת טוב אתה צריך לצרוב את הקובץ RAR שהורדת זה כביכול קובץ ISO אתה צורב אותו דרך הנרו בננרו יש לך אפשרות לצרוב כIMAGE ולא בDATA DISC DVD אלה IMAGESתודה על התשובה המהירה. כשפותחים את הקובץ עולה לי תוכנת רוקסיו אוטומטית וצורבת את הדיסק. משהו לא טוב בזה?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים סוף סוף, התקנתי את ווינדוס 7 וזה מעבר חד ישר מ-XP(בחיים לא ניסיתי את VISTA), אני מרגיש קצת איטיות, המחשב לא זורם כזה..ד"א ICQ לא עולה פה, קצת ביאס אותי רציתי להתלהב טיפה מהווינדוס חח..היה לי ויסטה, לא אהבתי וחזרתי לXPהיום עברתי לWINDOWS 7 ואני חווה איטיות שלא הייתה בXPהICQ פועל(לפחות גירסא 6.5)
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים בעיקרון כן. תבדוק רק שהדרייברים באותה גירסת BIT היה לי ויסטה, לא אהבתי וחזרתי לXP היום עברתי לWINDOWS 7 ואני חווה איטיות שלא הייתה בXP הICQ פועל(לפחות גירסא 6.5) מוזר, ICQ באותה גירסה עובד נהדר. אפילו סקייפ שאין לו תאימות רישמית (גירסת הביטא) מישהו? למה זה חשוב?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים יש אפשרות אם יש לך 2 מחיצות אז תתקין במחיצה נפרדת מזו של ויסטטה ותוכל לבחור בהדלקת המחשב איזה מערכת אתה רותהאתה מתכוון שאם ויסטה מותקן כל כונן C אז להתקין את 7 על כונן D למשל ואז יש דואל בוט והכול תקין וסבבה?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים האמת זה לא כזה חשוב פשוט זה מציק לי שזה רק לי אולי גם לי, נכנסתי בשבילך לאיי-איי 8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.