פורסם 2009 בינואר 1016 שנים התקנתי את המערכת. שורת המשמות שונה לגמרי וקשה להתרגל אליה. חוץ מזה, נראה בסדר בינתיים...
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים כשאני בווינדוס 7 אני לא רואה את הכונן שמותקן בו XP .איך אני מגיע אליו דרך ווינדוס 7?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים Start -> Computer ותכנס לכונן. אם הוא לא מופיע לך קודם כל תבדוק אם אתה בכלל יכול להפעיל את המחשב עם הXP.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים היי מצאתי מאתר אחר רשימה של כמה תוכנות ומשחקים שפועלים ב 7 ולא פועלים , אם תרצו - התוכנות שפועלות- CCleanerAny Auslogics ProgramFirefox(Of course)TuneUp UtilitiesRegistry MechanicAim6Limewire ProUttorentMicrosoft Office 2007ItunesAvGSpybot-S&DSpyware BlasterWinrarIrfanviewVSo-ConvertXtoDvd 3UltraIsoWorld Of WarcraftFallout 3Left 4 Dead(Have Yet To Try GTA IV and Farcry 2 Will Update Soon) והתוכנות שלא פועלות - vs 2005vs 2008 provs 2008 SP1 expressdaemonsandboxieSQL Server 2008 המשך יום נעים VS 2005 עובד. VS 2008 TEAM SYSTEM עובד גם. Daemon Tools לא עובד. את השאר לא בדקתי.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אני צריך סיריאל ל 64 ביטאז למי שיש מיותר, אשמח https://www.microsoft.com/betaexperience/scripts/gcs.aspx?Product=tn-win7-32-ww&LCID=1033 https://www.microsoft.com/betaexperience/scripts/gcs.aspx?Product=tn-win7-64-ww&LCID=1033תלחץ על אחד הקישורים
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים משהו יכול להדריך אותי איך להתקין זאת אומר צרבתי תמערכת על DVD עכשיו פשוט להפעיל מחדש להגדיר בביוס שזה עיבוד מהדיסק וזהו זה התקנה כמו בויסטהאה ואגב אני רוצה למחוק תויסטה שלא יותקן לי בשתי מחיצותאז רגיל עלשות?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים Start -> Computer ותכנס לכונן. אם הוא לא מופיע לך קודם כל תבדוק אם אתה בכלל יכול להפעיל את המחשב עם הXP.יכול.כשאני בXP אני רואה את הכונן שמותקן בו W7.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אבל יש עוד בעיה קטנה, כשאני מנסה להפעיל את Math Input Panel, לא קורה כלום,עזרה בבקשה
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים משהו יכול להדריך אותי איך להתקין זאת אומר צרבתי תמערכת על DVD עכשיו פשוט להפעיל מחדש להגדיר בביוס שזה עיבוד מהדיסק וזהו זה התקנה כמו בויסטהאה ואגב אני רוצה למחוק תויסטה שלא יותקן לי בשתי מחיצותאז רגיל עלשות?ההתקנה פשוטה מאוד התקנתי בבוקר מאוד פשוט שאתה מתקין תבחר לפרמט את המחיצה של ויסטה ואז תבחר במחיצה שפירמתת בתור המחיצה להתקנה וזהו אין פשוט מזה
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים ההתקנה פשוטה מאוד התקנתי בבוקר מאוד פשוט שאתה מתקין תבחר לפרמט את המחיצה של ויסטה ואז תבחר במחיצה שפירמתת בתור המחיצה להתקנה וזהו אין פשוט מזה תודה כמה זמן התקנה ידוע לכם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.