פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מערכת מדהימה, רק חבל שכלום לא פועל בה בכלל.יותר מידי בעיות וחוסר תאימותברור.על מה אתה מדבר?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר כולם מתייחסים אליה כאילו זה RTM, כי זה לא! מן הסתם יש בעיות תאימות כי אף מפתח לא מנסה להתאים את התוכנות שלו לבטא של מערכת הפעלה שיצאה היום.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים זה מוזר עד עכשיו זה לא נתן לי סריאל זה עדיין בריפרשים יו הרבה זמן איזה שעה כבר
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים לא יודע למה אבל אני לא מצריך להכנס בכלל לאתר של הסיראלים של מראה לי שגיעה לא כלום סתם דף ריק למה?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אתה בטוח שאתה מחובר לאתר של מיקרוסופט בלינק שנתנו שמה?כן זה רושם לי צד ימין למעלה sign outעם לא הייתי מחובר זה היה מעביר אותי לעמוד הראשי אבל עכשיו זה משאיר אותו על העמוד של ה errorThe site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day.ומתרענן כל שלוש שניות עד שזה יציג לי תדף של הסריאלסעריכהההישששששששששששששששששהנה הוא מצא לי בשלושה הדפיםםםםםיש ישאת מה לשים?32/32/64הוא מצא לי הרי עשיתי ריפרש לשלושה דפים שניים של 32 ואחד של 64 מממ מה לעשות במה להשתמשממ מי שמעוניין בסריאל שיגיד לי אני יביא לו
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אני מעוניין אני לא מצליחמה אתה רוצה אחי יש לי 1 של 32 ביט ושניים של 64 עשיתי עוד סריקה הוא מצאתי לי עוד 64 אחד מי שרוצה סריאלים שיבוא אלי לפרטיעריכההיש ליש 3 של 64 ועוד 2 של 32 ביט זה מוצא לי בכמויות להיטטמי שרוצה חברה עליבואו
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מה אתה רוצה אחי יש לי 1 של 32 ביט ושניים של 64 עשיתי עוד סריקה הוא מצאתי לי עוד 64 אחד מי שרוצה סריאלים שיבוא אלי לפרטיעריכההיש ליש 3 של 64 ועוד 2 של 32 ביט זה מוצא לי בכמויות להיטטמי שרוצה חברה עליבואוזה לא אותו סריאל כל פעם?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אני אשמח מאוד אם תשלח לי את זה של ה32 בבקשהקיבלת בפרטי אחי בהצלחהה בהתקנה[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 17:06:53זה לא אותו סריאל כל פעם?זה משתנה אתה רוצה?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מישהו יודע איך אפשר להגיע לקבצים של XP (כונן D)דרך 7 ?למה אתה מתכוון "קבצים של XP"? קבצי מערכת הפעלה? קבצים על שולחן העבודה שלך?ויש לי איזה 6 סיריאלים, מי שרוצה שיכתוב פה ואני אשלח לו במסר.אפשר גם לנסות בעצמכם: https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-32/enus/default.aspx
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים למה אתה מתכוון "קבצים של XP"? קבצי מערכת הפעלה? קבצים על שולחן העבודה שלך?ויש לי איזה 6 סיריאלים, מי שרוצה שיכתוב פה ואני אשלח לו במסר.אפשר גם לנסות בעצמכם: https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-32/enus/default.aspxגם אני אחי אני רק נכנס ללינק כבר מופיע לי סריאלאני תכיף יכנס להתקין תמערכת הפעלה אני רק רוצה לתת סריאלים לאנשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.