פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר תלך על 32BIT אם יש לך פחות מ4GB זיכרון ו64BIT אם יש לך 4 או יותר.לD וE לא יקרה כלום.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים כן אתה חייב ליצור מחיצה חדשה, אחרי זה אתה מכניס תדיסק התקנה ומתקין על המחיצה החדשה שעשית.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים א. מי שהביא את הלינקים הישירים הוא קדוש.ב. יש לי אינטרנט 1.5MB ואני מוריד במהירות המקסימלית. על איזה עומס הם מדברים?ג. הם הרי ידעו שהולך להיות עומס, אז לא יכלו להתכונן בהתאם?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים תלך על 32BIT אם יש לך פחות מ4GB זיכרון ו64BIT אם יש לך 4 או יותר.לD וE לא יקרה כלום.אוקי יש לי 2 G זכרוןסבבה אז אני מוריד כעט את ה32 ביטעכשיו עוד שאלהאני מסיים להוריד צורב על DVD מגבה כל מה שצריך או לD או לE מה שאני בוחרמפעיל מחדש מכניס את הדיסק עכשיו התהליך של ההתקנה איך הוא עובד יענו סידי קי יש כבר ממיקרוסופט או שנאי מגדיר?ממ ואגב אני דורס את הכונן C או שאני פשוט מוחק אותו ויוצר מחדש?א. מי שהביא את הלינקים הישירים הוא קדוש.ב. יש לי אינטרנט 1.5MB ואני מוריד במהירות המקסימלית. על איזה עומס הם מדברים?ג. הם הרי ידעו שהולך להיות עומס, אז לא יכלו להתכונן בהתאם?ביגלל זה הם החליפו לינקים וכולם מורידים ואין עומס כנראה הם העלאו את זה לשרת חזק ככה שהוא לא צבר עומס של הורודת
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מישהו יודע איך...?;1. איך להגדיר את תצוגת הקבצים ככה שבכל התיקיות היא תהיה אותו דבר ואני לא אצטרך להגדיר כל תיקיה בנפרד?2. איך להפעיל כתוביות בWMP? בתור פתרון זמני אני משתמש בffdshow עם mpc.3. איך להוסיף את האייקון של שולחן העבודה לסרגל קיצורי הדרך שנמצא ליד ההתחל?תודה.1. Press Alt (a menu appears) Tools --> Folder Options --> View --> Apply to all folders2. לא יודע, לא ניסיתי.3. הכפתור SHOW DESKTOP נמצא בצד ימין מהשעון למטה. שים עליו את העכבר כדי לראות את הדסקטופ או תלחץ עליו כדי להגיע אליו.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר הWINDOWS 7 בטא עוד לא הושק רשמית לכן אין לך CD-KEY אז תצטרך להתקין בלי CD-KEY ויהיה לך TRIAL של 30 יום. אני מחכה שיושק רשמית ואז יהיה ניתן לקבל CD-KEY ממיקרוסופט.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים בוקר טוב,הלינקים הישירים לא עובדים...יש למישהו רעיון אחר?תודה!הלינקים עובדים כרגיל אחיאני מוריד מאחד מהםםהWINDOWS 7 בטא עוד לא הושק רשמית לכן אין לך CD-KEY אז תצטרך להתקין בלי CD-KEY ויהיה לך TRIAL של 30 יום. אני מחכה שיושק רשמית ואז יהיה ניתן לקבל CD-KEY ממיקרוסופט.אז לא שווה הלתקין כרגעע עד שיהיה סידיקי מממ מצאתי קראק לווינדוס 7 בטורנטים
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים תופעה מוזרה...בchrome הליניקים לא היו תקינים ובIE עובדים כרגיל... אכן מוזר.לעניינו,אם אני אתקין את המערכת על מחיצה נפרדת (כונן נפרד) ,האם בהפעלת המחשב תינתן לי אפשרות לבחור בין 2 המערכות??תודה!
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים כנראה זה בכוונה שתוריד מאקספלוררולגבי המחיצות כן אתה תקבל אפשרות לבחור בינהם
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים כןן אתה יכול גם בביוס להגדיר על מה עלבודדאו שתקבל אפשרת בהפעלה מחדש של המחשב לבחור איזה מערכת הפעלה ליכנסס ולעבוד איתהה
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר אז לא שווה הלתקין כרגעע עד שיהיה סידיקי מממ מצאתי קראק לווינדוס 7 בטורנטיםיופי, אסור לדבר על זה פה. ולמה? תכף יהיה לך CD-KEY חינם ממיקרוסופט, למה להתקין סתם דברים לך תדע איך הוא ישפיע.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים יופי, אסור לדבר על זה פה. ולמה? תכף יהיה לך CD-KEY חינם ממיקרוסופט, למה להתקין סתם דברים לך תדע איך הוא ישפיע.זהו שאל דיברתי על שם האתר או משהוא מרתי בכלליות לגבי זהמממ לעניין מתי זה תכיף?זאת אומרת עוד כמה ימים או זשזה היום יענו יכריזו על ההוצאה של windows 7 beta להורדהה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.