עבור לתוכן

Windows 7 RC - הRC זמין להורדה מאתר מיקרוסופט - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

הערבושים קיבלו גרסה משלהם, ואנחנו לא? :pissed:

יש כ- 1.5 מיליארד מוסלמים בעולם, לעומת כ- 14.5 מיליון יהודים בעולם. עכשיו אתה מבין למה יש גרסה ערבית ועדיין לא עברית (לא נכנס לכמה דוברי עברית/ערבית)...

מוזר בקישור שקבילתי במייל זה נכנס לי ורשם לי

ERORR

The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day

מאז הפרסום של פתיחת ההורדה של WIN 7 Beta לציבור, האתרים הללו נופלים וחוזרים לסירוגין בעקבות כמות הגולשים שנכנסים אליהם ומרעננים אותם...

• תגובות 3.5k
  • צפיות 369.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש כ- 1.5 מיליארד מוסלמים בעולם, לעומת כ- 14.5 מיליון יהודים בעולם. עכשיו אתה מבין למה יש גרסה ערבית ועדיין לא עברית...

מאז הפרסום של פתיחת ההורדה של WIN 7 Beta לציבור, האתרים הללו נופלים וחוזרים לסירוגין בעקבות כמות הגולשים שנכנסים אליהם ומרעננים אותם...

זאת אומרתש אני צריך לחכות כל פעם ליכנס לאותו קישור לחכות 10 דקות שהוא יטען ויכול להיות שאני יקבל הורדה??

פורסם

זאת אומרתש אני צריך לחכות כל פעם ליכנס לאותו קישור לחכות 10 דקות שהוא יטען ויכול להיות שאני יקבל הורדה??

ההורדה לציבור אמורה להפתח אחרי 23:00 (שעון ישראל), והסבירות היא ש- MS מתכוננת לכך, אבל עוד סביר להניח שעדיין יהיה לחץ.

פורסם

עדיין לא הבנתי אם הגירסה שתשוחרר גורסת את הגירסה הקיימת (VISTA)

או פשוט מעדכנת אותה -UPGRADE

לא עדיף לפצל את כנון C נגיד באמצעות Acronis Disk Director

ולהתקין את ה WIN7 במחיצה החדשה?

פורסם

אתה יכול לעשות גם את זה

פורסם

כל כך נמאס לי מויסטה עד שאני פשוט מחליף אותה בבטא...

יותר עצוב זה שזה נכון...

פורסם

לעזאזל! האתר קרס. אם מישהו קיבל לינק ישיר להורדה אז שיפרסם בבקשה.

פורסם

כל כך נמאס לי מויסטה עד שאני פשוט מחליף אותה בבטא...

יותר עצוב זה שזה נכון...

רק שלא תגלה שהבטא דומה לויסטה..

פורסם

אפשר כבר להתחיל להוריד ?

לי זה אומר שהאתר בתיקונים אחרי שאני נירשם ומאשר את זה באימייל

פורסם

איך מורידים מהאתר הזה שלהם:S

אפשר הסבר?

תודה מראש:]

פורסם

אני בכלל לא מתכוון להוריד את הדבר הזה אבל נכנסתי בכל זאת לאתר של $M סתם כדי להוסיף לעומס שלכם 8)

פורסם

גאון הדור

פורסם

כשאני נכנס לאתר ולוחץ על DOWNLOAD זה מביא לי 2 מירורים להורדה, ברגע שאני לוחץ על אחד מהם (לא משנה מי, שניהם אותו דבר) זה לוקח אותי לאתר של MICROSOFT ואני לא ממש מצליח להבין איפה ההורדה. אשמח אם תסביר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים