פורסם 2009 בינואר 916 שנים הערבושים קיבלו גרסה משלהם, ואנחנו לא? יש כ- 1.5 מיליארד מוסלמים בעולם, לעומת כ- 14.5 מיליון יהודים בעולם. עכשיו אתה מבין למה יש גרסה ערבית ועדיין לא עברית (לא נכנס לכמה דוברי עברית/ערבית)... מוזר בקישור שקבילתי במייל זה נכנס לי ורשם לי ERORR The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day מאז הפרסום של פתיחת ההורדה של WIN 7 Beta לציבור, האתרים הללו נופלים וחוזרים לסירוגין בעקבות כמות הגולשים שנכנסים אליהם ומרעננים אותם...
פורסם 2009 בינואר 916 שנים יש כ- 1.5 מיליארד מוסלמים בעולם, לעומת כ- 14.5 מיליון יהודים בעולם. עכשיו אתה מבין למה יש גרסה ערבית ועדיין לא עברית...מאז הפרסום של פתיחת ההורדה של WIN 7 Beta לציבור, האתרים הללו נופלים וחוזרים לסירוגין בעקבות כמות הגולשים שנכנסים אליהם ומרעננים אותם...זאת אומרתש אני צריך לחכות כל פעם ליכנס לאותו קישור לחכות 10 דקות שהוא יטען ויכול להיות שאני יקבל הורדה??
פורסם 2009 בינואר 916 שנים זאת אומרתש אני צריך לחכות כל פעם ליכנס לאותו קישור לחכות 10 דקות שהוא יטען ויכול להיות שאני יקבל הורדה??ההורדה לציבור אמורה להפתח אחרי 23:00 (שעון ישראל), והסבירות היא ש- MS מתכוננת לכך, אבל עוד סביר להניח שעדיין יהיה לחץ.
פורסם 2009 בינואר 916 שנים עדיין לא הבנתי אם הגירסה שתשוחרר גורסת את הגירסה הקיימת (VISTA)או פשוט מעדכנת אותה -UPGRADEלא עדיף לפצל את כנון C נגיד באמצעות Acronis Disk Directorולהתקין את ה WIN7 במחיצה החדשה?
פורסם 2009 בינואר 916 שנים כל כך נמאס לי מויסטה עד שאני פשוט מחליף אותה בבטא...יותר עצוב זה שזה נכון...
פורסם 2009 בינואר 916 שנים כל כך נמאס לי מויסטה עד שאני פשוט מחליף אותה בבטא...יותר עצוב זה שזה נכון...רק שלא תגלה שהבטא דומה לויסטה..
פורסם 2009 בינואר 916 שנים אפשר כבר להתחיל להוריד ?לי זה אומר שהאתר בתיקונים אחרי שאני נירשם ומאשר את זה באימייל
פורסם 2009 בינואר 916 שנים אני בכלל לא מתכוון להוריד את הדבר הזה אבל נכנסתי בכל זאת לאתר של $M סתם כדי להוסיף לעומס שלכם 8)
פורסם 2009 בינואר 916 שנים כשאני נכנס לאתר ולוחץ על DOWNLOAD זה מביא לי 2 מירורים להורדה, ברגע שאני לוחץ על אחד מהם (לא משנה מי, שניהם אותו דבר) זה לוקח אותי לאתר של MICROSOFT ואני לא ממש מצליח להבין איפה ההורדה. אשמח אם תסביר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.