פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים בטח לא קורה כלום רק תזהר אם הצינור ואל תפגע בדברים שמה בדרך כמו שאני כמעט עשיתי
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים מחבר לא נראה לי שאני אעשה את זה פשוט דוד שלי עשה את זה וכול הלוח שלו נהרס נראה לי שהוא שאב איזה חלק
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים מחלות שנצמאות רק בצבא.אתה יודע ששמתי לב למשהו שלהרבה חיילות(וגם חיילים, פשוט שמתי לב יותר אליהן לפני כמה ימים) וגם לבן-דוד שלי שעכשיו בצבא, אחרי השבוע של הטירונות יוצא חררה על כל הפנים, לא חצ'קונים אלא משהו כמו איזה חררה ורוד כזה, כמו חטחטים רק נפוחים....איכס. :repuke:
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים לא נראה לי שאני אעשה את זה פשוט דוד שלי עשה את זה וכול הלוח שלו נהרס נראה לי שהוא שאב איזה חלקאיך אפשר לשאוב חלקים מהמחשב סתם ככה ?!?השואב אבק לא עד כדי כך חזק... רק אבק מרים, לא יותר!
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים אבל החלקים לא סתם ככה מפוזרים במארז! כל דבר מחובר למקום שלואלא אם כן הוא נכנס באיזה חלקיק קטן והתלש אותו מהמקום ואז שאב אותו.. זה כבר טיפה יותר הגיוני
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים לא הגיוני.כל חלק מולחם המחשב ואין סיכוי שהוא ישאב ע"י שואב אבק ביתי. אפילו לא שואב אבק מקצועי.
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים לא הגיוני.כל חלק מולחם המחשב ואין סיכוי שהוא ישאב ע"י שואב אבק ביתי. אפילו לא שואב אבק מקצועי.ג'מאמפרים?!
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים ג'מאמפרים?!גם לא הכי אפשרי.. אבל אם חסר שיבדוקואם כן, שיקח ת'שואב אבק החוצה, יוציא את השקית של מה שהשואב אבק שאובויתחיל לחפש ;D
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים לכן אני אמרתי לך את הדבר הבא: Blow don't suck. אממ... נראה לי שזה אותו הדבר, לא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.