עבור לתוכן

צריך דחוף{ניקוי המארז}

Featured Replies

פורסם

אתרים/מדריכים שאומרים לך אחך לנקות את המארז (הכל מלא אבק ומבולגן לא כל כך הרבה אבל...) ??? ???

פורסם

אתרים/מדריכים שאומרים לך אחך לנקות את המארז (הכל מלא אבק ומבולגן לא כל כך הרבה אבל...) ??? ???

בוא אני אמר לך איך:

תפרק את כל המחשב תשרה את כל הכרטיסים והחלקים לילה שלם במיים, שים לייבוש במרפסת ליום שלם, כשלא יורד גשם, תחבר הכל ותראה אם זה עובד.

:lol: :lol: :lol:

ברצינות, פשוט כך שואב אבק חזק, שים אותו על "פליטה" הכי חזקה שאתה יכול לשים אותו ופשוט תן לו להעיף את האבק, ואל תשתמש באופציית השאיבה.

פורסם

www.tweak3d.net

אבל הם ממליצים על אוויר דחוס

פורסם

www.tweak3d.net

אבל הם ממליצים על אוויר דחוס

זה אותו עקרון, אבל למה לשלם על אויר דחוס לעזאל, כשאפשר להשתמש באחד אם יש לך שואב אבק..

פורסם

אפשר לעשות את זה גם עם פן לשיער, בקלות יותר מאשר שואב אבק.

פורסם

אפשר לעשות את זה גם עם פן לשיער, בקלות יותר מאשר שואב אבק.

אפשר גם לנשוף את האבק עם הפה(לדאוג שהוא יהיה יבש), או להסניף את האבק.........

פורסם

LOL

אפשר לשי אותם בצומת מרכזי בירושלים -אבק לא ישאר עלהם, אבל הרבה צבע אדום...

:asthanos:

פורסם
  • מחבר

LOL

אפשר לשי אותם בצומת מרכזי בירושלים -אבק לא ישאר עלהם, אבל הרבה צבע אדום...

:asthanos:

אני ירושלמי וזה לא כל כך מצחיק :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

פורסם

אצלי אחרי שנה שלמה שבאתי לנקות את המארז פשוט לקחתי שואב אבק בכוח 1600W ודחפתי פנימה את הצינור, העברתי על כל פינה במחשב, אחר כך נגבתי את כל הפח עצמו עם רטובים של התחת לתינוקות (של אחותי :saint:) וזהו..

נקי ביותר

בערך ;D

פורסם

אני פשוט שמתי אותו במכונת כביסה של ווירפול וייבשתי עם פן!

אבל שמעתי שממליצים להשתמש במכונת כביסה של פיליפס (הדגמים החדשים) ולייבש במייבש גם של פיליפס (זה בא כסט בחנות - תלוי איפה מחפשים)!

ואגב יש כאלה מכונות שאתה יכול לעשות איתם אוברקלוק (לסיבוב מהיר יותר של המכונה) אבל צריך להיזהר אחרי הכל זה ציוד רגיש ויקר, למרות שהמכונות משתמשות בקירור מים עדיין.... :jump:

אההה וצריך לדעת באיזה אבקת כביסה להשתמש אבל זה כבר סיפור אחר....

צריך לפנות לאתר שיעשה סיקור על זה אבל עד אז כנראה שנישאר במתח!!! :P

פורסם

הבדיחה על ירושלים באמת היתה חסרת טעם ! >:(

לי יש מברשת שקיבלתי בגיוס לצבא (לא זוכר כבר מתי זה היה LOL :lol: :lol: ) והיא החזיקה מעמד ממש יפה. זה מנקה מצוין חלקים שקשה להגיע אליהם, היטסינקים למיניהם , מאווררים מן הסתם ואת החריצי איוורור (למשל בספק הכח) את כל השאר אפשר לנקות עם סמרטוט ובנשיפות חזקות. זה הכל.

פורסם

לי יש מברשת שקיבלתי בגיוס לצבא (לא זוכר כבר מתי זה היה LOL :lol: :lol: ) והיא החזיקה מעמד ממש יפה. זה מנקה מצוין חלקים שקשה להגיע אליהם, היטסינקים למיניהם , מאווררים מן הסתם ואת החריצי איוורור (למשל בספק הכח) את כל השאר אפשר לנקות עם סמרטוט ובנשיפות חזקות. זה הכל.

זה בטח הדבר היחידי המועיל שיוצא משלוש שנים במערכת הפאשיסטית הזאתי, שנקראת צבא.......

פורסם

זה בטח הדבר היחידי המועיל שיוצא משלוש שנים במערכת הפאשיסטית הזאתי, שנקראת צבא.......

חחח

זה , והחיסונים שעוזרים לא לחטוף כל מיני מחלות מוזרות..

פורסם

מחלות שנצמאות רק בצבא.

אתה יודע ששמתי לב למשהו שלהרבה חיילות(וגם חיילים, פשוט שמתי לב יותר אליהן לפני כמה ימים) וגם לבן-דוד שלי שעכשיו בצבא, אחרי השבוע של הטירונות יוצא חררה על כל הפנים, לא חצ'קונים אלא משהו כמו איזה חררה ורוד כזה, כמו חטחטים רק נפוחים....

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לנקות עם כמה שיטות תודה רבה :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים