פורסם 2009 בינואר 716 שנים שלום לכולם,את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין.האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שלי ב ATI 4850?במה הוא יותר טוב והאם הביצועים טובים בהרבה?האם יש איזו חברה מסויימת מומלצת? או שגם GIGABYTE מספיק?האם עדיף 1GB מאשר 512MB למסך שיש לי? (17")?תודה, טל.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים שלום לכולם,את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין.האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שלי ב ATI 4850?ממש לא, בטח לא למסך כמו שלך, וזה כי הבדל הביצועים שאתה תראה ממש לא יהיה גדול, מדובר ברזולוציה נמוכה.במה הוא יותר טוב והאם הביצועים טובים בהרבה?הביצועים טובים יותר, אבל שוב... הבדל גדול אתה לא תראה.לשאר השאלות התשובה כבר ידועה.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים זה כבר ממש תלוי במערכת שלו ובתקציב לנושא, פתח דיון חדש במטרה לדון בזה כולל המערכת שלו בגוף ההודעה ותקציב בכותרת
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר תראה, כרגע אני בונה לו מחשב.החלטתי על מעבד וזיכרון.לגבי כרטיס המסך אני תקוע.המעבד יהיה 8400 וזיכרון 2GB.אתה אומר ש 9400/9500 יספיק ל 15" שיש לו? זה LCD מהראשונים עם חיבור רגיל ולא DVI.מה אתה אומר?
פורסם 2009 בינואר 716 שנים זה כבר ממש תלוי במערכת שלו ובתקציב לנושא, פתח דיון חדש במטרה לדון בזה כולל המערכת שלו בגוף ההודעה ותקציב בכותרתאת התשובות על השאלות בת'רד הזה כבר קיבלת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.