פורסם 2003 ביולי 722 שנים אי אפשר להתקין את המודם כי חלונות לא נותן לי ותמיד שאני מנסה למחוק את ההתקן, לעדכן, או להתקין איזהשהוא מודם (כל מודם) הוא נותן לי את ההודעה הבאה...
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר ככה זה מופיע במנהל ההתקנים, אבל שוב, אם אני מנסה למחוק, או לעדקן את ההתקן, חלונות דופק לי את ההודעה הנ"ל!!
פורסם 2003 ביולי 722 שנים זה בטח איזשהו WINMODEM (כלומר עובד רק תחת חלונות) ולא משהו איכותי אמיתי.. א..ה..ממ, טוב מילא. ההתקנה של סוג זה של מודומים במניגוד למודומים נורמליים (שעובדים בכל מע' הפעלה ורצוי שיהיו חיצוניים..) היא טרטור בלתי נפסק וזאת בהצטנעות. בעיקרון, אם ידוע לך יצרן המודם - לך לאתר והורד את הדרייברים הכי עדכניים שיתאימו לסוג המודם שלך. לפני שאתה מתקין אותם, וודא שכל היציאות הסריאליות פנויות (במידה ויש לך משהו מחובר עליהן - נתק זמנית עד לאחר ההתקנה). ..ואז (לאחר תפילה קטנה..) התקן את הדרייברים החדשים (רצוי לפניכן להסיר את הישנים). בהצלחה לך, ספר חוויות בהמשך.. :
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר זה בטח איזשהו WINMODEM (כלומר עובד רק תחת חלונות) ולא משהו איכותי אמיתי.. א..ה..ממ, טוב מילא. ההתקנה של סוג זה של מודומים במניגוד למודומים נורמליים (שעובדים בכל מע' הפעלה ורצוי שיהיו חיצוניים..) היא טרטור בלתי נפסק וזאת בהצטנעות. בעיקרון, אם ידוע לך יצרן המודם - לך לאתר והורד את הדרייברים הכי עדכניים שיתאימו לסוג המודם שלך. לפני שאתה מתקין אותם, וודא שכל היציאות הסריאליות פנויות (במידה ויש לך משהו מחובר עליהן - נתק זמנית עד לאחר ההתקנה). ..ואז (לאחר תפילה קטנה..) התקן את הדרייברים החדשים (רצוי לפניכן להסיר את הישנים). בהצלחה לך, ספר חוויות בהמשך.. : הבעייה זאת לא הדרייבר!! אני לא יכול להתקין שום מודם!!! חלונות לא נותן לי, זה בכלל לא קשור לדריוור כי יש לי Driver מעודכן בשביל המודם, פשוט כשחיברתי את המודם וניסיתי להתקין אותו חלונות פתאום הפליץ לי את ההודעה הזאת, ואי אפשר להתקין עכשיו שום מודם נוסף, אי אפשר למחוק את מה שאתה רואה שם במנהל ההתקנים וגם אי אפשר לעדכן אותו כי תמיד שאני עושה אחד מהפעולות האלו חלונות דופק לי את ההודעה הזאת!!! וחוץ מזה, מה הבעייה להתקין WINMODEM (בחלונות)? זה הדבר הכי פשוט לביצוע ובדרך כלל עובר באופן חלק! בLINUX זה באמת עינוי להתקין WINMODEM. תודה על העזרה בכל אופן!
פורסם 2003 ביולי 722 שנים אקספי די מפגר.דבר ראשון תהיה בטוח שהדרייבר שלך מיועד ל XP ושהוא מתאים באמת למודם הזה, ואז כשאתה מתקין את המודם תקרא טובו טוב כל חלון ובטח תראה שהוא מודיע לך שהדרייבר לא חתום ע"י מיקרוסופט ושהוא לא מוכן להתקין אותו - אז צריך להודיע לו שיקפוץ ושיתקין אותו בכל מקרה.אם לא קוראים טוב מה כתוב אפשר לפספס את זה.
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר אקספי די מפגר.דבר ראשון תהיה בטוח שהדרייבר שלך מיועד ל XP ושהוא מתאים באמת למודם הזה, ואז כשאתה מתקין את המודם תקרא טובו טוב כל חלון ובטח תראה שהוא מודיע לך שהדרייבר לא חתום ע"י מיקרוסופט ושהוא לא מוכן להתקין אותו - אז צריך להודיע לו שיקפוץ ושיתקין אותו בכל מקרה.אם לא קוראים טוב מה כתוב אפשר לפספס את זה.אני מעריך את עזרתך אך זה לא העניין.אני מבין טוב במחשבים ואני יודע היטב איך לעשות את הדברים הללו, אך הבעייה אצלי זאת לא הדרך שבה עשיתי זאת.יש לי דרייבר שמתאים לXP ומתאים למודם הזה ספציפית אך הבעייה לא בדרייבר אלא בעייה בWindows ואני מעוניין לדעת איך לפתור אותה.ולמי ש*עדיין* לא הבין, זה מה שקורה כשאני מנסה למחוק או לעדכן את הPCI Simple Communications Controller!ואותה ההודעה מופיעה גם כשאני מנסה להוסיף "בכוח" מודם דרך Add Hardware (שבלוח הבקרה):
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים כנס למסך בטוח(לחיצות קצובות על F8 ושם תמחק את הדריבר שהתקנת ) אני בטוח שתמצא כמה דריברים שהתקנת זה אחרי זה .ואז כנס שוב למחשב שלי ונסה להתקין שוב את הדריבר רק שהפעם הכנס את הכרטיס מודם לסלוט אחר (במידה ואין מקום שנה סלוט של כרטיס אחר עם הכרטיס מודם )זה אמור לפתור את הבעיה לחלוטין .בברכה זוהר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.