פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר סבבה. אני אלך על ה-52X24X52 . אני בספק אם אני אתאכזב . הא כן , וגם ההודעה הזאת שלך מקומה בסטיקי של הודעות נבחרות . זה נראה כאילו שאני פשוט מוציא ממך את המיטב .
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים אם יש שמועות על בעיות עם ה 32 אז קח את ה24 ,וגם ככה הוא מוגזם , בשביל קבלת איכות אופטימלית בכל מקרה כדאי לקצץ במהירויות שלו מכל הבחינות , מבחינת ביצועים אין להבדלים וגם עם דגמים ישנים יותר שום משמעות...
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים מממ.. וזה אומר ? , הידעתם שסנהייזר MX400 זה משהו כמו 11-15 דולר מחיר ? אבל זאת בהחלט מגמה נחמדה...
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים מממ.. וזה אומר ? , הידעתם שסנהייזר MX400 זה משהו כמו 11-15 דולר מחיר ? אבל זאת בהחלט מגמה נחמדה... wrong theard men אני חושב שהתכוונת לת'רד של הIRIVER.
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים שיט הרסת לי, באתי למחוק לאחר שלרגע חשבתי שני רואה כפול...טוב נו אתה חחיב לסלוח לא ישנתי ממש וגם היום חתכו אותי ועוד תפרו אותי אחריי זה - ממש כייף... 8)
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים כל הנתונים של הצריבה הרב פעמית חסרת משמעות לרוב המשתמשיםאבל המחיר קובעאם באותו המחיר מקבלים נתונים טובים יותר אז שווה ללכת על זה
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים אז לדעתך על פי נתונים נטו יתקבלו החלטות קניה ולכן עדיף ללכת על הLTR-52327S?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים לא הולכים בכח עם הראש בקיר אם ידוע שהוא מודל לא מוצלח אז לא קונים אבל אם לא ידוע דבר ועומדים לבחירה שני מתמודדים במחיר שווה, של יצרן איכותילוקחים את בעל הנתונים הטובים יותר.
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים צ'מע, בהתחשב שעובדות שהבאתי ובמידע שמצוי בפורומים ובאתרים כאלה ואחרים לא הייתי אומר ש"לא ידוע דבר".ואני לא מסכים גם בקשר לבחירה במוצר שמציג נתונים (מבין שנים דומים) מרשימים יותר מעצם העובדה שאין צפי לביצועים.הרי החליפו את השבב בצורב. דבר שמשפיע על השימוש והתוצאות הסופיות.
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים לא יודע למה אתה מתכווןקראתי כמה סקירות עליו וכולם המליצו בלי שום היסוסמה לא טוב בו ?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים תיקח את ה52X24X52א. הציפ הוכיח את עצמו, ביצועים טובים מאוד ועדיף לקנות משהו מוכחב. בגלל התגובותג. אפילו אם תקנה את ה32 אתה תשתמש בו פעמים מועטות
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים לא יודע למה אתה מתכווןקראתי כמה סקירות עליו וכולם המליצו בלי שום היסוסמה לא טוב בו ?על איזה "סקירות" אתה מדבר?מי המליץ עליו בלי היסוס?
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים יש רק "קדימונים".אין שום דבר מועיל.המידע הכי יעיל שיהיה כתוב שם זה גרסאת הקושחה.אין שם מידע מועיל כגון איכות צריבה, תאימות מדיה ומידת רעש.מה שכן יש זה ת'רדים של בעלי הצורב שמספרים לכל דורשין את רשמיהם לגבי הצורב.והאנשים האלה מבינים הרבה יותר מאיזה ילד בן חמש שכותב ב"סקירה" "לקח לו שתיים וחצי לצרוב דיסק".אלה לא דעות רציניות שאפשר להסתמך עליהם.גם משום שהן דלות וגם משום שהן אינן מוסמכות מספיק.
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים לזה למשל:http://www.slcentral.com/liteon-LTR-52327S-LTC-48161H/index.phpלא הייתי קורא "סקירה" אלא תצוגה מקדימה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.