פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים חשבתי אולי לקנות את Audigy Live 5.1 כדי??????לא, כי אתה אמר שיש לך כרטיס קול טוב.
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מחבר מה הכרטיס קול הנוכחי?אם תסתכל למעלה צראה שכתבתי....כרטיס קול: Sound Blaster Live Value!
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים יש לי בשבילך את התשובה המושלמת, כולנו יודעים שחלק גדול מחווית השימוש במחשב היא הנוחות אז תעשה מה שאני עשיתי: קהנ כיסא מנהלים מתנדנד וגבוהה וזה שווה תאמין קנו לי כזה בחופש ורק מלשבת עליו אני מתמסטל (פעם נירדמתי עליו כשהוא התנדנד תוך כדי Q3)אני קניתי ב800 ש''ח זה שווה.
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים מיקרופון רציני, עדיף PROLINEאו מקצועני של אולפן אבל נראה לי שעברנו את התקציב.אם יש רמקולים ממש טובים, תקנה כבלים, ותבנה אולפן רטן בתוך מקום מבודד(עם זכוכית ואוזנית איכותית.
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים אם הזיכוי אז הוא בטח בחנות מחשבים, לא ? אז ממתי חנויות מחשבים מוכרות כסאות ?! :
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים מצטער ניכנסתי לשוונג, אז שיקח : צורב, עכבר אופטי, או אם יש לו צורב אז שיקח הרבה חבילות של מדיות לצריבה .
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים שיקנה כל מיני כבלים עגולים של ההרדיסקים וכאלה או אולי איזה מאוורר נוסף או דיסקים וכאלה
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים אפשרי ביותרלא ככה ?!למשל הכבלים העגולים האלהעולים כמעט 100 ש"חשיקנה אחד או שניים כאלה, בהתאם למה שהוא צריךונגיד עוד פק של 50 דיסקים לצריבה של 700 מגה?140 ש"ח בערך.. לפחות ככה המחיר ל 50 דיסקים של סמסונג באופיס דיפוהנה כבר 240 ש"חזה לא בעיה לפוצץ ת'מחירשיביא אולי כרטיס טלויזיה? אפשרות נוספתיש עוד מחשב בבית? אולי לעשות רשת? כבר עוד אפשרותאיזה עכבר אופטי אלחוטי? עוד אפשרות..איזה מקלדת טובה יותר?וזהו, זה כבר יכול לפוצץ ת'מחיר ללא בעיה..
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים ד"א זה בדיוק מה שאני הולך לעשות פחות או יותרעכשיו אני מקבל זיכוי בחנות המחשבים פה בעיר בסביבות ה 1500 ש"ח כנראהאני משקיע את זה ב:Alten lansing atp-3 מקלדת אחלוטית כלשהי מאוורר Antec CYCLONE BLOWER FAN ועכבר Logitech MouseMan optical cordless וזה כבר 100% נכנס במחיר.. אולי אפילו יעקוף את המחיר.. פה בערד המחירים בשמיים
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים מחבר אפשרי ביותרלא ככה ?!למשל הכבלים העגולים האלהעולים כמעט 100 ש"חשיקנה אחד או שניים כאלה, בהתאם למה שהוא צריךונגיד עוד פק של 50 דיסקים לצריבה של 700 מגה?140 ש"ח בערך.. לפחות ככה המחיר ל 50 דיסקים של סמסונג באופיס דיפוהנה כבר 240 ש"חזה לא בעיה לפוצץ ת'מחירשיביא אולי כרטיס טלויזיה? אפשרות נוספתיש עוד מחשב בבית? אולי לעשות רשת? כבר עוד אפשרותאיזה עכבר אופטי אלחוטי? עוד אפשרות..איזה מקלדת טובה יותר?וזהו, זה כבר יכול לפוצץ ת'מחיר ללא בעיה..יש לי 50 דיסקיםיש לי רשתיש לי עכבר אופטייש לי מקלדת פיצוץ!!!ובקשר לכבלים יש לי תוצרת בית ;D ;D ;D (למה לקנות שאפר לעשות?)אני החלטתי ללכת על כרטיס קול......תודה לכולם......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.