פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים אז ככה יש לי ככה 700 שקל....מה כדי לקנות???(אפשר גם עד 1000) יש לי צורב יש לי דיוי די יש לי פנטים 4 יש 256 RDRAM יש לי מארז אנרמקס יש לי כרטיס קול טוב..... מה אני יכול לקנות????
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מחבר פתח תוכנית חיסכון ותשים את הכסף בבנקלא תמיד חייבים לקנות משהויש לי זיכוי........
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים 1 - תבקש שימור של הזיכוי להרבה זמן ושהפנטיום יתחיל לקרטע, אז תחליף.או שהכרטיס מסך יתחיל לקרטע, אז נגיד גיפורס 5 או 6...אם אתה אוהב את התחום, תקנה ציוד לעשות מיני אולפן..תפרט מפרט, נגיד לך מה כדאי..
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים אתה מוכן להסביר לי בבקשה איך זה:אז ככה יש לי ככה 700 שקל....מה כדי לקנות???(אפשר גם עד 1000)עם זה:יש לי זיכוי........שאני אבין, מדובר בזיכוי גמיש? החנות מוכנה לתת לך כמה כסף שאתה רוצה או חלקים חינם למשך שבוע, כי מצאת ראש של תרנגול(ת) באחד חריצי הPCI שלך?איזה כרטיס מסך יש לך?
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מחבר אתה מוכן להסביר לי בבקשה איך זה:אז ככה יש לי ככה 700 שקל....מה כדי לקנות???(אפשר גם עד 1000)עם זה:יש לי זיכוי........שאני אבין, מדובר בזיכוי גמיש? החנות מוכנה לתת לך כמה כסף שאתה רוצה או חלקים חינם למשך שבוע, כי מצאת ראש של תרנגול(ת) באחד חריצי הPCI שלך?איזה כרטיס מסך יש לך?חחחחח....זה כי יש לי בבית עוד 300 מזומן!!!עכשיו כרטיס מסך אני לא קונה כרגע אני מחכה לגיפורס 4 או ATI החדשים......
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מחבר 1 - תבקש שימור של הזיכוי להרבה זמן ושהפנטיום יתחיל לקרטע, אז תחליף. או שהכרטיס מסך יתחיל לקרטע, אז נגיד גיפורס 5 או 6... אם אתה אוהב את התחום, תקנה ציוד לעשות מיני אולפן.. תפרט מפרט, נגיד לך מה כדאי.. אני אוהב מאווד את התחום הזה!!!! כרטיס קול: Sound Blaster Live Value! פלוס+SB DB III צירפתי תמונה של SB DB III למקרה שאתה לא יודע מה זה.... מה עוד אתה צריך לדעת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.