עבור לתוכן

טמפרטורות המעבד

Featured Replies

פורסם

הטמפ' גבוה במנוחה שכן כנראה המאוורר של AC מסתובב לאט יותר..נסה להגדיר אותו על MAX RPM..ותראה אם יש שינוי..

פורסם
  • מחבר

הטמפ' גבוה במנוחה שכן כנראה המאוורר של AC מסתובב לאט יותר..נסה להגדיר אותו על MAX RPM..ותראה אם יש שינוי..

אממ אוקיי.. רק איך אני עושה את זה בדיוק? ;] (יש תוכנה? איזה?.. או דרך הביוס? איפה?)

פורסם

דרך הביוס בהגדרות של המאווררים או דרך SPEEDFAN..יש לך מדריך בסטיקי...

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש שיפור.. 38 מעלות מקס'.. אבל הוא עושה רעש קצת וזה בחדר שאני ישן אז אי אפשר להשאיר את זה ככה =\

אני בכל זאת אחליף משחה זה בטח יעזור אין לי מושג מה דחפו לי שם קודם.

עכשיו שאלה אחרונה (אולי.. ^^) אם אני אקנה מאוורר אחר.. איזה כדאי? אני צריך אחד שיהיה לו שיפור משמעותי יחסית לfreezer 7 אבל שהיה שקט (חשוב מאוד).. תוכל להמליץ לי על משהו? [200 שקל מקס']

פורסם

אם יש לך FREZEER אז המשחה כבר מרוחה על הבסיס..MX-1..

על כל מקרה בתקציב הנ"ל..

אתה יכול להסתפק בFreezer XTREME או Zerotherm ZEN FZ-120..

או לעלות קצת את התקציב ולרכוש OCZ Vendetta 2 או ZEROtherm Nirvana NV120 ועוד..

פורסם
  • מחבר

אם יש לך FREZEER אז המשחה כבר מרוחה על הבסיס..MX-1..

על כל מקרה בתקציב הנ"ל..

אתה יכול להסתפק בFreezer XTREME או Zerotherm ZEN FZ-120..

או לעלות קצת את התקציב ולרכוש OCZ Vendetta 2 או ZEROtherm Nirvana NV120 ועוד..

ואיי כמה שאלות יש לי... ^^

אתה יכול להגיד לי בכמה מעלות בערך יהיה שיפור? בfreezer XTREME יהיה שיפור משמעותי? ובונדטה?

ועוד שאלה..המאוורר של המעבד פונה למטה.. אם אני אסובב אותו ימינה יכול ליהיות שיהיה שיפור? (אולי האויר יותר חם מכרטיס מסך)

פורסם

מבחינת טמפ' בין הOCZ לAC EX יש הבדל קטן של 2-3 מעלות..וגם זה בספק..

בין הOCZ הAC EX לFREEZER שיש לך כרגע יש הבדל משמעותי..עד כמה אני לא ידוע לנחש אבל 5+ זה די בטוח..

המאוורר של הFREEZER פונה למטה..אבל הוא בעצם דוחף אוויר לכיוון העליון..ככה שהמאוורר של הספק "לוקח" אותו ומוציא אותו החוצה..

באותה המידה אתה יכול להתקין אותו בצורה שהמאוורר יהיה ממוקם בצד השמאלי..ככה הוא ידחף אוויר לכיוון המאוורר האחורי של המארז..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים