עבור לתוכן

קיצור תולדות פלסטין - פיקציה?

Featured Replies

פורסם

אתה יודע שערב הסעודית הייתה פעם מחולקת ע"י כמה שליטים מקומיים ? ואוחדה מלפני כ100 שנה ? גם הם ערבים ...

נ.ב. חלק ניכר מהמדינות מסביבתה לא נכבשו על ידם בגלל שהם היו בשליטת האירופיים . והמשפחה השולטת לא רצתה להתגרות בהם . ולכן כיום יש מדינות כגון ירדן תימן ועומן

• תגובות 53
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא מבין את ההגיון של הטיעון הזה :s05: , היו פה ערבים לפני 48? מה זה משנה איך קראו להם הם היו פה...

ולפני 48 לא היה כלום ???

פורסם

כמו שאני מכיר את זה היו פה גם יהודים וגם ערבים כאשר ערבים היו יותר...

פורסם
  • מחבר

תלוי על איזו תקופה אתה מדבר.

ובחלוקת הארץ ע"י הבריטים הם גם קיבלו נתח אדמה גדול יותר. רק שזה לא הספיק להם.

כי יש להם עין גדולה. ובעל עין גדולה סופו שמפסיד הכל ויוצא קירח מכאן ומכאן.

פורסם

^^^^^^

נכון, אבל היום זה "שלנו" ולכן הווכוח לא?

פורסם

אללאה הוא אכבר וכל מעשיו צודקים והוא עשה שהיהודים יהיו פה - זו נקודת ההסברה לאחינו המוסלמים .

האו"ם החליט שנהיה פה - זו הטענה המדינית

זו הארץ שלנו המולדת זו ההיסטוריה שלנו , את זה יבינו היהודים

זו מדינה דמוקרטית את זה יבינו הישראלים

אנחנו חלק מהמזרח התיכון מלידה אנחנו אנשים עיבריים על אדמתו של אברהם ( העיברי הראשון ) אבינו - כך יבינו זאת הערבים .

ומי שלא יבין - צה"ל יסביר .

פורסם

כמה תיקונים לדברייך:

1. אומרים "אללה אכבר" ולא "אללה הוא אכבר", קצת שיעורי ערבית לא יזיקו.

2. האו"ם קבע שארץ ישראל תחולק לשתי מדינות, אם ההחלטה הייתה שכל ארץ ישראל תהפוך למדינת ישראל היו נחסכים חיי אדם רבים.

3. מבחינת הפלשתינאים גם הם חלק מהמזרח התיכון, גם אם לכאורה הם נקראו בשם אחר.

4. צה"ל יכול להתקיף ולעשות מה שבא לו אבל אם ישראל תוחרם בחרם כלכלי, צה"ל יקפל את הזנב ויחזור בחזרה למדינת ישראל. רק כדי לסבר לך את האוזן - חרם כלכלי של מדינות מהאיחוד האירופי יחד עם מדינות אחרות ולחץ של מדינות ערביות על חברות בינלאומיות, יגרום לפיטורים רבים ולמיתון כבד.

פורסם

1. אללהו אכבר. אם כבר, אז כבר.

2. למה? אותם ערבים שסירבו לקבל את חלוקת הארץ לשנים היו מסכימים לוותר על כולה?

4. אנחנו שומעים את האיומים האלו כבר שנים. מדהים אותי שאנשים עדיין מאמינים להם. לא שזו צריכה להיות הסיבה שלנו לשמור על מוסר.

פורסם

2. האו"ם שארץ ישראל תחולק לשתי מדינות, אם ההחלטה הייתה שכל ארץ ישראל תהפוך למדינת ישראל היו נחסכים חיי אדם רבים.

3. מבחינת הפלשתינאים גם הם חלק מהמזרח התיכון, גם אם לכאורה הם נקראו בשם אחר.

4. צה"ל יכול להתקיף ולעשות מה שבא לו אבל אם ישראל תוחרם בחרם כלכלי, צה"ל יקפל את הזנב ויחזור בחזרה למדינת ישראל. רק כדי לסבר לך את האוזן - חרם כלכלי של מדינות מהאיחוד האירופי יחד עם מדינות אחרות ולחץ של מדינות ערביות על חברות בינלאומיות, יגרום לפיטורים רבים ולמיתון כבד.

2. נתעלם רגע מזה שהערבים התחילו לרצוח יהודים רק כי הם שם הרבה לפני התוכניות חלוקה, ונתעלם מזה שהערבים מוכנים למות כדי שלא תהייה דמוקרטיה, ונתעלם מזה שהם התנגדו לעליה של יהודים לפה, ברגע שהייתה קמה כאן ממשלה עם רוב ערבי וגורמת ל"פלאסטין" להראות בערך כמו עזה או סוריה של היום, העלייה הייתה נפסקת כמעט לגמרי והמצב הייה חוזר להיות כמו לפני WWII... ולמרות שמבחינתך זה בסדר גמור, יש אנשים שהמשפט "לא עוד" חרוט להם על הקבר. בערך 6000000 כאלה...

3. יופי להם. שיהיו חלק מהמזרח התיכון בירדן\ סוריה\ בין קפריסין לחיפה. אנחנו לא צריכים למות כדי שהם ירגישו טוב עם עצמם, ואם הם לא יכולים להגיע להסכם שלא כולל השמדה של הציונות, שלא יתפלאו שהמדינה שלנו מנסה להגן על חיי האזרחים (גם אם זה לוקח לה פאקינג 8 שנים...)

4. אויויוי... אתה מפחד שהקפה שלך בשנקין יפסיק לייבא את הלאטה הבלגי שאתה כל כך אוהב? אנשים מתים! והממשלה צריכה לעשות הכול כדי למנוע את זה, גם אם זה לא מוצא חן בעיניי מדינות מסויימות. וממבצע בעזה ועד חרם יש מרחק עצום, אז אל תדאג, מקסימום יעלו את המחיר של הקפה שלך... לא יותר מזה.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה

אבל אנחנו בעיקר מייצאים לאירופה ולא מייבאים ממנה

רוב היבוא שלנו מגיע מאפריקה\מזרח אסיה וארה''ב

למה השנאה של הערבים כלפינו ?

לא כי אנחנו יהודים כי הרי יהודים חיו בארצות האיסלם מאות שנים ואם כי סבלו לפעמים הם מעולם לא סבלו מפוגרומים ברמה שבוצעו באירופה הנוצרית.

השנאה מגיעה מקנאה ! אם הייתה לנו פה מדינת עולם שלישי הייתה הרבה פחות שנאה אבל בגלל שכל כך טוב פה והם אכולי קנאה הם שונאים אותנו

ולכן ערביי ישראל לא יהיו מוכנים לעבור אף פעם למדינות הערביות שמסביב.

דבר אחד כולנו צריכים להכניס לנו לראש

הערבים מבינים רק כוח ואין שום אפשרות להסכמים איתם .

היום הם רוצים גבולות 67 וכולנו יודעים שהם לעולם לא יסתפקו בזה

מקום המדינה ועד 67 לא היה פה שקט וזו ההוכחה

פורסם

לא יודע מה לגביכם אני אף פעם לא שמעתי על מדינה בשם פלסטין...או ראיתי הוכחות לקיומה חוץ מעל איזה קוראן מטומטם שאפשר לנגב תתחת איתו כמו שאני הולך לעשות עכשיו בשירותים... :silly:

פורסם

אאל"ט גם בקוראן אין את השם הזה....

פורסם

לא יודע מה לגביכם אני אף פעם לא שמעתי על מדינה בשם פלסטין...או ראיתי הוכחות לקיומה חוץ מעל איזה קוראן מטומטם שאפשר לנגב תתחת איתו כמו שאני הולך לעשות עכשיו בשירותים... :silly:

משעשע, אם היית רואה באיזשהו פורום בחו"ל מישהו כותב שהוא הולך לנגב את התחת עם התנ"ך, ישר היית בוכה שהוא אנטישמי ונאצי, נכון?

פורסם

ממש לא מינימיזר, כל העולם שונא יהודים, בטיול בחו"ל פגשתי כמה חברים כאלו שקראו לי בשמות יפים, ממש מעניין אותי מה הם חושבים.

אבל ברגע שתגיד את זה לערבי...

אני חושב שכל היהודים למדו להשלים עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים