עבור לתוכן

נציג תמיכה טכנית בנטוויזן מישהו מכיר את המשרה/עובד/עבד?

Featured Replies

פורסם

היי השתחררתי לא ממזמן ואני מחפש עבודה אז שלחתי קורות חיים למלא מקומות קיצר התקשרו אלי מאיזה כ.א והציעו לי משרה של תמיכה טכנית ב נטויזן מה אתם אומרים כדאי ,איך משלמים, תנאי עבודה, סביבה וכ'ו.

תודה

פורסם

זאת משרה לזמן קצר. יותר מזה אתה תאבד את השפיות שלך.

פורסם

אלו תמונות של תומך אמיתי בנטויז'ן באמצע משמרת:

n584337513_1172360_8524.jpg

n584337513_1172412_2472.jpg

(אמיתי לגמרי- וזה באמת תומך מנטויז'ן באמצע משמרת)

אני לא מאחל לאוייבים הכי גדולים שלי לעבוד בתמיכה הטכנית של נטויז'ן.

פורסם

אכן תמונות קשות!

מכיר אנשים שעבדו בתמיכה טכנית בכלל ובנטוויזן בפרט, זאת איננה משרה מומלצת לבעלי לב חלש ואגו כלשהו, העבודה מסריחה, השכר נמוך, אין הערכה לעובדים וכו'.

בהצלחה אם בכל זאת אתה מתכוון לעבוד שם.

פורסם

תזהר לא להתאבד אחרי המשמרת

אם אתה צריך עזרה נפשית חייג לער"ן :lol:

ועכשיו ברצינות ,

תחשוב כל העמחה מתקשר אלייך אנשים לא יורדים ממך גם עם התקלה היא לא באמת באשמת נטוויז'ן בקיצור כאב ראש לעבוד עם קהל לקוחות כזה!

ולמי שחושב שזה רק פה בישראל הוא טועה בגדול.

לאנשים בכללי אין סבלנות , הם רוצים את הכל עובד פיקס על המקום ושהכל יסתדר באלחוט מצידם.

פורסם

למרות שאתה שואל לגביי נטוויז'ן, אני אתן עצה מנסיון עבודה של שנתיים וחצי בתמיכה של בזק ובזק בינלאומי. פשוט אל תכנס לתחום הזה!

קודם כל למרות שמדובר כביכול בתפקיד תמיכה בלבד, הופכים אותך בעצם למיני מוכר (אנטי ווירוס וכו').

נותנים לך כל מיני יעדים מעצבנים בחודש שאתה אמור לשמור עליהם, כמו כמות שיחות, זמני שיחות וכו'.

אתה רוצה ללכת לשירותים, תבקש אישור קודם! ממש כמו ביסודי.

ויש עוד המון חרא כזה, ואני מדבר לבנתיים רק על צד עובד-מעסיק!

הקטע שבאמת הורס את העבודה הוא הלקוחות. לא משנה אם אתה מקבל שיחה מסתם ערס מצוי או פרופסור באוניברסיטה, לרובם יש פשוט יחס מגעיל :-\. מדברים אלייך עם האף למעלה, צועקים, מקללים ומה לא! תאר לך שאתה מקבל 75 שיחות ביום (הממוצע שלי) ומתוכם 30 כוללים את מה שתיארתי למעלה! לאורך זמן זה די "הורס" אותך מבחינה נפשית, ויכול לשנות את היחס שלך כלפיי אנשים בכללי (הסבלנות שהייתה לי פעם הלכה לעזאזל, ויש לי פיוז קצר היום).

אחרי שעזבתי את בזק לפני שנה, עבדתי בוויזה קאל, ידיעות אחרונות, וואלה טורס, ג'רוזלם פוסט ואורנג', ובכולם החזקתי בין יום לחודש והתפטרתי או דאגתי שיפטרו אותי. אני מעדיף לנקות זבל ברחובות מלחזור לתחום הזה.

היום אני עובד בגלידירייה שכונתית, מרוויח 50% פחות, אבל הרבה יותר שמח :). אנשים באים עם חיוך ועוזבים כך, מדברים אלייך כמו שצריך, ואתה בא לעשות דבר אחד נטו, בלי כל מיני תוספות ויעדים מפגרים...והדובדבן שבכותרת, אם מישהו צועק, עולה לי על העצבים או מה שלא יהיה, אני פשוט מבקש ממנו בנימוס שיזיין את אמא שלו, וחוזר לראות טלוויזיה O0

עריכה: שכחתי להזכיר את הכוסיות שבאות אלייך כל יום, ובקיץ זה בכלל חגיגה :smile1:.

פורסם

למרות שאתה שואל לגביי נטוויז'ן, אני אתן עצה מנסיון עבודה של שנתיים וחצי בתמיכה של בזק ובזק בינלאומי. פשוט אל תכנס לתחום הזה!

קודם כל למרות שמדובר כביכול בתפקיד תמיכה בלבד, הופכים אותך בעצם למיני מוכר (אנטי ווירוס וכו').

נותנים לך כל מיני יעדים מעצבנים בחודש שאתה אמור לשמור עליהם, כמו כמות שיחות, זמני שיחות וכו'.

אתה רוצה ללכת לשירותים, תבקש אישור קודם! ממש כמו ביסודי.

ויש עוד המון חרא כזה, ואני מדבר לבנתיים רק על צד עובד-מעסיק!

הקטע שבאמת הורס את העבודה הוא הלקוחות. לא משנה אם אתה מקבל שיחה מסתם ערס מצוי או פרופסור באוניברסיטה, לרובם יש פשוט יחס מגעיל :-\. מדברים אלייך עם האף למעלה, צועקים, מקללים ומה לא! תאר לך שאתה מקבל 75 שיחות ביום (הממוצע שלי) ומתוכם 30 כוללים את מה שתיארתי למעלה! לאורך זמן זה די "הורס" אותך מבחינה נפשית, ויכול לשנות את היחס שלך כלפיי אנשים בכללי (הסבלנות שהייתה לי פעם הלכה לעזאזל, ויש לי פיוז קצר היום).

אחרי שעזבתי את בזק לפני שנה, עבדתי בוויזה קאל, ידיעות אחרונות, וואלה טורס, ג'רוזלם פוסט ואורנג', ובכולם החזקתי בין יום לחודש והתפטרתי או דאגתי שיפטרו אותי. אני מעדיף לנקות זבל ברחובות מלחזור לתחום הזה.

היום אני עובד בגלידירייה שכונתית, מרוויח 50% פחות, אבל הרבה יותר שמח :). אנשים באים עם חיוך ועוזבים כך, מדברים אלייך כמו שצריך, ואתה בא לעשות דבר אחד נטו, בלי כל מיני תוספות ויעדים מפגרים...והדובדבן שבכותרת, אם מישהו צועק, עולה לי על העצבים או מה שלא יהיה, אני פשוט מבקש ממנו בנימוס שיזיין את אמא שלו, וחוזר לראות טלוויזיה O0

עריכה: שכחתי להזכיר את הכוסיות שבאות אלייך כל יום, ובקיץ זה בכלל חגיגה :smile1:.

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר. :lol::cool2:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני באמת באמת רוצה לראות מי זה בעל הביצי ברזל שהעלה את התמונות האלה לרשת

ויותר מיזה - זה רק מראה לך כמה זמן פנוי יש וכמה רגוע פה!

אז לך תזדיין אתה וכל משפחתך אשר לך - ולך לך לדרכך היכן שתפגוש את קבר משפחתך!

ברגע שאתה נופל לי בידיים דמך בראשך וגם של אביך ואמך!

אין לך מושג על מי נפלת כושילירבק ערס!

פורסם

אני באמת באמת רוצה לראות מי זה בעל הביצי ברזל שהעלה את התמונות האלה לרשת

התמונות האלה מקושרות מפייסבוך...

לא אני העליתי אותן לרשת, אבל אני כן קישרתי אותן לכאן.

סיסו? (אם אתה רוצה רק תגיד ואני אערוך את התמונות האלה החוצה מהדיון הזה..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים