פורסם 2009 בינואר 616 שנים שלום, ניסיתי להתקין windows xp sp2 ולא הצלחתי.משיטוט קצר באינטרנט, ראיתי שיש לבצע צריבת ביוס.שאלתי היא: מה הדרך הכי בטוחה לעשות את זה?קראתי קצת באינטרנט וראיתי שזה מסוכן אבל גם ראיתי שללוח שיש במחשב, ישנה אפשרות לשחזר את עצמו. מישהו שמע על כך?בתודה
פורסם 2009 בינואר 616 שנים "משיטוט קצר באינטרנט, ראיתי שיש לבצע צריבת ביוס."איפה בידיוק ראית את זה? אין קשר בין שני הדברים.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר אין לי מושג אם המעבד הוחלף.אז בהנחה שזה לא צריבת BIOS מה הסיבה שהוא לא עולה עם SP2?
פורסם 2009 בינואר 716 שנים איזה מעבד יש לך?להלן טבלת המעבדים שנתמכים בלוח שלך:http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=P4SP-MX&os=17שים לב שישנם מעבדים שדורשים עדכון ביוס. בעמודה "Since BIOS" תראה מאיזו גרסת ביוס והלאה הם נתמכים.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר מצאתי באתר את מה שהכי דומה למעבד שלי לפי CPU-Z הכל דומה חוץ ממהירות השעון. באתר של asus רשומה מהירות שעון של 2.8GHZ בעוד אצלי הוא 2.4GHZ אבל כל הנתונים האחרים זהים אחד לאחד. יכול להיות שביצעו למעבד הזה downclock?
פורסם 2009 בינואר 716 שנים תן סקרינשוט של CPU-Z, אולי אני אצליח להבין את זה אחרת.שאלה נוספת:איך כל זה התחיל? פרמטת את המחשב?
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר הוא בא מוכן עםwindows xp אבל מלא בשטויות וכבד . אז ניסיתי לפרמט עם XP SP2 אבל הוא לא נתן לי ונתקע באמצע אז היה לי חשד בלוח האם ואז ראיתי בעדכוני BIOS של ASUS שזו הבעיה.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים אכן לא נראה שהמעבד נמצא ברשימה.בכל אופן אולי כדאי שתפתח דיון בפורום 'תמיכה טכנית לתקלות חומרה', ותפרט לגבי כל הבעיות של המערכת (גם לפני הפרמוט).
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר זה קשור ללוח האם אבל. הם נראים תואמים וגירסת ה BIOS אצלי ישנה יותר שאלתי היא איך צורבים BIOS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.