עבור לתוכן

שאלה.. ספק 300 וואט ג'נרי יסחוב 9600GT/4650/4670?

Featured Replies

פורסם

תודה.

פורסם

אתה צריך לפרט בדיוק מה שאר המערכת שלך

וספק ג'נרי לא מומלץ אף פעם לא משנה איזה כרטיס או מערכת יש לך

בטח לא 300 וואט...

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לפרט בדיוק מה שאר המערכת שלך

וספק ג'נרי לא מומלץ אף פעם לא משנה איזה כרטיס או מערכת יש לך

בטח לא 300 וואט...

זה לא לי.. זה לאיזה אחד שאני מכיר

Intel core 2 cpu 6420 @ 2.13GHz

זה המעבד, אני אמרתי לו ש300 וואט ג'נרי יהיה ממש גבולי

ובאיזה פורום אחד אמרו לו ש4650 לוקח מהלוח אם.. טמבלים...

זה הגיוני שספק 300 וואט ג'נרי יסחוב 9600GT?

פורסם

עד כמה שקראתי והבנתי מפה

ספק ג'נרי מספק פחות כוח ממה שרשום עליו

ככה שעדיף שיתרחק מהספק הזה

הוא חלש גם אם הוא מספק 300 וואט באמת...

פורסם

הועבר לפורום ספקים ומארזים.

פותח הת'רד, יעזור מאוד אם תביא תמונה ברורה של המדבקה על הספק שלך

פורסם

:lol: מעניין מי הטמבל חח.

בכל מקרה דוגמא הכי טובה, אני עם 8600GT וספק של 660W ג'נרי, ואני אומר לך, ל-א מ-ו-מ-ל-ץ.

פורסם

זה לא לי.. זה לאיזה אחד שאני מכיר

Intel core 2 cpu 6420 @ 2.13GHz

זה המעבד, אני אמרתי לו ש300 וואט ג'נרי יהיה ממש גבולי

זה הגיוני שספק 300 וואט ג'נרי יסחוב 9600GT?

אז זהו... ש 4650 כן שואב את החשמל שלו מן הלוח אם, דרך חריץ ה PCI-E מועבר הזרם מן הסםתם וזה לא כזה מסובך. לוחות אם מודרניים בעלי PCI-E מסוגלים להעביר עד 75 וואט. שזה יחסית לא קצת, בגלל זה אתה רואה כרטיסים די טובים ללא צורך במתח חיצוני, עכישו, זה שיש מתח חיצוני, לא אומר כי הכרטיס צורך 500 וואט כן, זה רק אומר שהכרטיס צריך השלמת מתח חיצונית, זה יכול להיות עוד כ 30 וואט למשל שחסירם לו וזה הכל. סתם דוגמא.

ספק 300 וואט אמיתי ואיכותי, כן יסחוב לך מערכת עם כפול ליבה, הארד דיסק אחד ו 9600GT הכל בסטוק.אבל אך ורק ספק של 00 וואט אמיתי אמיתי. אבל, הוא יעבוד כבר מעל ה- 50% שלו, ככל שהספק עובד ביותר מאמץ, כך יעילותו פוחתת בהדרגתיות קטנה יחסית, אבל הספק יתאמץ מאודמ אוד וכתוצאה מכך המאורר שלו ירעיש מאוד על מנת "לקרר" אותו. ככה שכן, 300 איכותי ואמיתי כן, אבל עדיף כבר 400 אמיתי ואיכותי, מכל הסיבות שציינתי ועוד... (חיבורים וכו מכיוון שבספקי נמוכי הספק יש מעט חיבורים ).

בקיצור ולעניין לשאלה שלך: לא, חבר שלך צריך לקנות ספק 400 וואט סביר, שים לב סביר של חברה נורמאלית כלשהיא...

יש לו למשל HEC 400 שעולה פחות מ כבר מתחת ל 200 שקלים והוא מחזיק לי את המערכת שצד כמו גדול. (8800GT OC + מעבד OC ועוד). ככה של- 9600GT יהיה מעולה וזה ספק סביר ביותר... לא משוה מיוחד בכלל. אבל עושה תעבודה.

או שאתה יכול לקנות של FSP או EZCOOL משהו כזה של 400 וואט ב 150-170 בערך וזהו סגרת עניין ודאגות.

פורסם

שמדובר בספקים הג'נריים האלה לא בטוח שיש כזה הבדל בן 300 ל 600 וואט... אין מי שיוכיח שההספקים שלהם אמיתיים... יש גם כל כך הרבה חברות ג'נריות שסביר שאחד פחות גרוע מהשני וכאלה...

בכל מקרה לא הייתי ישן בלב שקט בידיע שיש לי ספק 300 או אפילו 600 וואט ג'נרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים