עבור לתוכן

התערבות עם חבר

Featured Replies

פורסם

אני מקווה מאוד שאתה לא רציני כי אם כן אתה דבע אחושרמוטה ברמה שיענו טפל בעצמך אחי

קודם כל, הוא כבר מטפל בעצמו, בכך שהוא חיי כל יום מחדש ( א התקלתי אותך יא ערסון הא?).

דבר שני, הבחור צחק לגמריי כתגובה לשאלה שמעליו שהמאורר מיוצר בנפרד מהמעבד וכו'... בתור צחוק בלבד, כנראה האיטי והלא מבין כל כך פה זה רק אתה בלבד. וכנראה שאתה צריך לטפל בעצמך.

דבר שלישי, תשתדל לא לכתוב בשפת ערס מצוי "אחושרמוטה" וכל זה, אלה לשמור על שפה נאותה, אולי נתחיל כבר עם "אחושלינגים" "אחובלינגים מעבידם מטורללים" וכל זה, איך אמרת? "יענו טפל בעצמך אחי", בדיוק כך... אחי.

לסיכום, אם כבר נכנסנו בך קצת, יש לי כמה דברים להעיר לך, הדבר הראושן הוא בנוגעל ידע שלך במחשבים, רק מהנושא הזה הבנתי שבעצם אתה לאמ בין ורק כותב דברים כללים ולא משהו טכני מפורט, למה? מעבידם חמודי, לא נשרפים היום, הם מתכבים, גם אם תדליק קרייסיס עלה מעבד שלך ללא מאורר וכו', הוא פשוט יתכבה ואיתו ביחד המערכת וזה הכל.

ובכללי, תלמד קצת יותר, כי לענות תשובות כלליות לא מפורטות ולחזור על דברים של אחרים... ממש לא תורם לאף אחד.... "אחי".

אבל אם הוא אחיך, למה שלא תדבר איתו בבית? למה להתכתב פה? לא יותר נוח בבית?

יום טוב. :xyxthumbs: קח הכל בקלות.

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ננעל, הדיון נגרר ליותר מדי ספאם.

פותח הת'רד, שים לב כי למרות בקשתי, לא שינית את הכותרת.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, הוא כבר מטפל בעצמו, בכך שהוא חיי כל יום מחדש ( א התקלתי אותך יא ערסון הא?).

דבר שני, הבחור צחק לגמריי כתגובה לשאלה שמעליו שהמאורר מיוצר בנפרד מהמעבד וכו'... בתור צחוק בלבד, כנראה האיטי והלא מבין כל כך פה זה רק אתה בלבד. וכנראה שאתה צריך לטפל בעצמך.

דבר שלישי, תשתדל לא לכתוב בשפת ערס מצוי "אחושרמוטה" וכל זה, אלה לשמור על שפה נאותה, אולי נתחיל כבר עם "אחושלינגים" "אחובלינגים מעבידם מטורללים" וכל זה, איך אמרת? "יענו טפל בעצמך אחי", בדיוק כך... אחי.

לסיכום, אם כבר נכנסנו בך קצת, יש לי כמה דברים להעיר לך, הדבר הראושן הוא בנוגעל ידע שלך במחשבים, רק מהנושא הזה הבנתי שבעצם אתה לאמ בין ורק כותב דברים כללים ולא משהו טכני מפורט, למה? מעבידם חמודי, לא נשרפים היום, הם מתכבים, גם אם תדליק קרייסיס עלה מעבד שלך ללא מאורר וכו', הוא פשוט יתכבה ואיתו ביחד המערכת וזה הכל.

ובכללי, תלמד קצת יותר, כי לענות תשובות כלליות לא מפורטות ולחזור על דברים של אחרים... ממש לא תורם לאף אחד.... "אחי".

אבל אם הוא אחיך, למה שלא תדבר איתו בבית? למה להתכתב פה? לא יותר נוח בבית?

יום טוב. :xyxthumbs: קח הכל בקלות.

אוקיי חמודי התגובה שלך מאוד נחמדה ואולי אתה חושב שאתה מבין במחשבים ואתה ממש גבר אוקיי אבל אני יגיד לך דבר אחד אתה לא תגיד לי איך לדבר ולא תגיד לי אם אני מבין במחשבים או לא כי אף אחד לא ביקש ממך אז אתה יכול למצוץ לי את הזין אתה יודע למה?

כי אני לא חסר חיים הומו כמוך שכל היום במחשב נכון אני לא ממש מבין כמוך אבל לא כל החיים זה מחשב יש גם דב שנקרא בחורות ואני משער שאתה לא חווית את זה "אחי" אז כן אתה אפס ואל תגיד לי עוד פעם מה להגיד ומה לא תודה.

ואתה יודע למה רשמת לך את התגובה הזאת לא בבגלל שאני לא לוקח דברים בקלות אלא בגלל שבכל זאת אתה מתנשא עליי למרות שאני יכול לקנות את כל החיים שלך יבנזונה.

פורסם
:locked: ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים