עבור לתוכן

התערבות עם חבר

Featured Replies

פורסם

יש לך טעות

מעבד מיוצר במחשבה שיש עליו גוף קירור בעל יכולת הולכת קירור זהה או טובה יותר מקירור הסטוק שמסופק איתו

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכונית לא מגיעה עם הדלק, הדלק הוא תוסף בלעדיו המכונית פשוט תזוז יותר לאט.

פורסם
  • מחבר

בידיוקקקקק

כמו כן הנה עדו תגובה שמישהו נתן לי "כשהטמפרטורה נמוכה יותר המוליכות גבוהה יותר . לכן יש מערכות שבנויות עם מערכת מיזוג מיוחדת שדואגת שהטמפרטורה תהייה מתחת ל0 . אבל במערכות בתיות מתחת לטמפטורה מסויימת אין הרבה הבדל . אזהרה עם המערכת קופאת אז היא לא עובדת . לכן בלווינים יש מערכת חימום כדי שהיא לא תקפא" .

זה לא משנה קירור ביתי או לא לפי מה שהוא רשם ניצחתי בהתערבות כי אם המוליכות גבוה יותר תחשבו על הלוח אם נגיד ההתערבות הייתה על המחשב עצמו בכללי אז אם הלוח אם קר יותר המוליכות שלו גבוה יותר וכך גם מהירות המחשב ופה מגיע הניצחון שלי מסכימים עם זה?

פורסם

בלי דלק המכונית לא זזה בכלל זה חומר הכרחי ולא בגדר אפשרות

בידיוקקקקק

כמו כן הנה עדו תגובה שמישהו נתן לי "כשהטמפרטורה נמוכה יותר המוליכות גבוהה יותר . לכן יש מערכות שבנויות עם מערכת מיזוג מיוחדת שדואגת שהטמפרטורה תהייה מתחת ל0 . אבל במערכות בתיות מתחת לטמפטורה מסויימת אין הרבה הבדל . אזהרה עם המערכת קופאת אז היא לא עובדת . לכן בלווינים יש מערכת חימום כדי שהיא לא תקפא" .

זה לא משנה קירור ביתי או לא לפי מה שהוא רשם ניצחתי בהתערבות כי אם המוליכות גבוה יותר תחשבו על הלוח אם נגיד ההתערבות הייתה על המחשב עצמו בכללי אז אם הלוח אם קר יותר המוליכות שלו גבוה יותר וכך גם מהירות המחשב ופה מגיע הניצחון שלי מסכימים עם זה?

לא... מוליכות נמצאת ביחס הפוך להתנגדות משמע כאשר ההתנגדות יורדת (והמוליכות עולה... יחס הפוך כן?) הרכיב החשמלי יאבד פחות חשמל ולכן הצריכה שלו מהמקור כוח תקטן אבל החשמל שבו הוא משתמש לא תשתנה

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יכול כל אחד אומר משהו אחר אני פשוט רוצה שתסבירו אם מה שאתם אומרים הוא כל כך נכון וכולכם צודקים ואני טועה למה שאני שמתי על המחשב שלי מאוורר אחושרמוטה הוא פעל הרבה הרבה יותר טוב פשוט תסבירו לי למה הוא הריץ משחקים פתאום בצורה שונה לגמרי סתם כי היה בא לו אני חייב להבין???

פורסם

יאללה לך תקנה לחבר שלך בירה וגמרנו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חחח איזה בירה שווארמה פלוס קולה

פורסם

אתה מעביר 3 עמודים על שווארמה+קולה?

איפה לעזאזל הנושא של בלוסקאי..? אולי זה יתן לך פרספקטיבה יותר טובה על החיים

פורסם

אני מקווה מאוד שאתה לא רציני כי אם כן אתה דבע אחושרמוטה ברמה שיענו טפל בעצמך אחי

פורסם

נסכם את זה ככה..:

לטמפרטורה של המעבד אין קשר לביצועים שלו, למעט המקרה בו הוא מעל הטמפרטורה המקסימלית.. במקרה הזה המעבד לא יהיה איטי יותר, אלא פשוט יקרוס ולא יעבוד... או שהוא יקרוס לפני הטמפרטורה הזאת ואז הוא יעבוד שוב פעם, או שהוא יישרף והלך המעבד...

המעבד יעבוד באופן זהה בכל טמפרטורה בטווח העבודה שלו (מתחת לטמפרטורה המקסימלית ומעל הטמפרטורה המינימלית)...

פורסם

אתה יכול להסתכל על השאלה מכל כך הרבה כיוונים

אבל אם נפרש את השאלה בצורה פשוטה אז לא

למשל מעבד שנניח יכול לעבוד בלי קירור ולהגיע לפחות מטמפרטורה המקסימלית המומלצת

לא יעבוד מהר יותר אם תוסיף לו קירור...

המאוורר נמצא על המעבד כדי למנוע את קיצור חייו של המעבד

שבמקרים מסויימים יכול להיות מיידי אם הוא מתחמם ומגיע למעל לטמפרטורת המקס'...

אבל פיזית הוא לא משפיע על המהירות...

פורסם
  • מחבר

פסדר הפסדתי אבל אני רק צריך שתענו לי למה במחשב הישן שלי שפתחתי תמארז ופשוט שמתי תמאוורר ליד הוא עבד הרבה יותר טוב??

(חח ואולי יש איזשהו סיכוי שנגיד עם כרטיס מסך קר יותר עובד יותר טוב ?? או אפילו כונן קשיח? שאולי מישהו יצילי אותי)

פורסם

יש 2 אפשרויות

1.המעבד שלך היה כל כך לא מקורר שהוא האט את עצמו

2.אתה מדמיין

בקשר לשאר השאלות-לא לא ולא

פורסם

אני אלך על 2... ;D

פורסם

פותח התרד אני לא מבין על מה הוויכוח המיותר הזה ?

באופן חד משמעי כל עוד המעבד לא מגיע לטמפ' שהוא מבצע בה Throttling הוא יציג את אותם הביצועים..גם בהפרשי טמפ' גבוהים יחסית...

ואם הבנת וכו..אין סיבה סתם להגיב כאן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים