עבור לתוכן

רכישת כרטיס מסך-התלבטות בין ה4850 ל9800GTX

Featured Replies

פורסם

המנוע של קריסיס טוב מאוד, הוא כבד בגלל שהוא גם נראה טוב, בניגוד ל-GTA4, הכובד שלו לא נובע מתכנות לא נכון. ובעתיד כל המשחקים יהיה כבדים כמו קריסיס, ואמרו אותו הדבר גם על FarCry הראשון. וחוץ מזה קריסיס פועל מעולה על הכי גבוהה עם 4850 ב-DX9) 1680x1050) .

• תגובות 41
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וזו בדיוק הסיבה שגם HD4830 יריץ אותו בלי בעיה על 1280X1024 ובזול. ה-HD4670 כבר ידרוש פשרות אבל הוא בחצי מחיר!

פורסם

ממש לא נכון, הרזולוציה כמעט ולא משפיעה על הביצועים בקריסיס (לא כמו ברוב המשחקים). וב-DX10 הביצועים עם 4850 מתחילים להיות גבוליים.

פורסם
  • מחבר

למה ללכת על פחות טוב כשאני יכול להרשות לעצמי 4850 שהוא כרטיס לגמרי סבבה?

ליאור אתה מרוצה מהכרטיס?נהנה ממנו במשחקים?אתה מצליח לשים פילטרים עד הסוף הכל?

וURIB את מי שאלת למה לא ללכת על 9800GTX+?

פורסם

שאלתי אותך? למה דווקא 9800GTX רגיל זה יד-שניה?

פורסם

אני מאוד מרוצה, כמובן שיהיה חשוב לגבות את הכרטיס במעבד טוב.

משחקים כמו UT3, AC, COD4\5,RA3 ועוד רבים רצים בצורה זורמת לגמריי עם ההגדרות המחמירות ביותר.

אגב שלא תחשוב שקרייסיס זה משחק כל כך כבד, כי גם בו תחת ההגדרות המחמירות ביותר תחת 1280X1024 אני נהנה מביצועים מעולים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

החברה המייצרת של הכרטיס חשובה?מה עדיף מבחינת חברות?

פורסם

משחקים כמו UT3, AC, COD4\5,RA3 ועוד רבים רצים בצורה זורמת לגמריי עם ההגדרות המחמירות ביותר.

אגב שלא תחשוב שקרייסיס זה משחק כל כך כבד, כי גם בו תחת ההגדרות המחמירות ביותר תחת 1280X1024 אני נהנה מביצועים מעולים.

איך אתה בדיוק מריץ CRYSIS WH ? על V.HIGH ?גם לי יש את הכרטיס הזה אל אם מעבד דפוק ואני מחליף אותו עוד מעט אז אני רוצה לדעת איזה הבדלים יש בין המחשב שלי לשלך.

ד.א

עשיתה OC?

פורסם

מחזק, אני אפילו מעיף אותו על1680*1050 + V.HIGH. ,תזוזה חלקה .29 FPS בערך. אפילו לפעמים מגיע ל35 ומקסימום נמוך זה 25

איך אתה בדיוק מריץ CRYSIS WH ? על V.HIGH ?גם לי יש את הכרטיס הזה אל אם מעבד דפוק ואני מחליף אותו עוד מעט אז אני רוצה לדעת איזה הבדלים יש בין המחשב שלי לשלך.

ד.א

עשיתה OC?

למה לא? ראה את מה שכתבתי לעיל.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל בבקשה תשובה לגבי החברה?

ושאלה אחרונה:אם ההורים יתחילו להגיד אתה לא צריך כרטיס מסך וכו',מה הדרך לשכנע אותם ככה שהם בטוח יסכימו?

פורסם

אפשר לקבל בבקשה תשובה לגבי החברה?

ושאלה אחרונה:אם ההורים יתחילו להגיד אתה לא צריך כרטיס מסך וכו',מה הדרך לשכנע אותם ככה שהם בטוח יסכימו?

תבכה, פשוט תבכההההההההההההההההההההה :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ועכשיו באמת, אם עוד לא סגרת עם ההורים אז איך אתה בונה על זה?

לגבי חברה.

תמצא את הזול ביותר.

פורסם
  • מחבר

פשוט זה יבוא להם בבום,אני אגיד להם ביומולדת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים