עבור לתוכן

מחפש מסך 22" FHD בסביבות 1000-1200 עם FHD (איך LG W2261V? )

Featured Replies

פורסם

שלום,

כיוון שאחותי קונה מחשב חדש , הצעתי לאבא שלי שהיא תיקח את המסך שלי (Grundig 22) ובמקומו אקנה אחד חדש..(כמובן שהסכים)

אז עכשיו אני מחפש אחר מסך 22" נורמאלי.

ראיתי בעיתון של Bug את המסך LG W2261V (מסך 22" FHD עם רק 2MS ..) נראה מעניין למדיי, ומפתיע אותי המחיר שלו.. רק 1190 !

צרכים מיוחדים למסך:

1)המון תכני HD שיש ברשותי כמו סדרות ואפילו סרטים.

2)יש לי גם כרטיס טלוויזיה אז חשוב לי ה-MS (הרי זה מה שקובע את מהירות התמונה ,לא? )

3)משחקים,והמון. כל החדשים..

4)עריכה. אומנם בעיקר After Effects אבל משתמש גם ב-Photoshop.

אני יודע שאני לא אוכל לקבל המון עם התקציב הנמוך שמאפשר רק פאנל TN אבל אני מסתדר עם מסכים זולים טוב מאוד ואין לי בעיה עם הצבעים (רק שבמסך שיש לי עכשיו הם ממש גרועים שזה אפילו מפחיד.)

תודה רבה רבה ואשמח לכל תגובה בנושא (גם אם יש הצעות למסך אחר או אפילו המלצות על ה-LG .)

פורסם

ממה שאני יודע.. אין דבר כזה FHD במחיר כזה..

אומנם יש רזולוציות.. 1920.. אבל זה לא FULL..

זה פשוט מביא לך תגודל של HD.. אבל האיכות לא תיהיה כמו FULL 1080P..

דבר כזה יקפיץ תמחיר שלו מעבר ל-3 אלף

אבל אני חושב שאני יודע למה אתה מתכוון.. פשוט תלך לבדוק T220P

אחלה מסך עם רזולוציה של HD(לא איכות של HD)

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=22849

פורסם

Benq E2200HD

פורסם

קניתי לפני כמה שעות את הגרסאת 24 אינטצ' ב1500. המחיר בפאנדס לא מחובר למציאות.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה לכולם על התגובות.

דבר שני - אני מבין שלעולם לא תיהיה לי איכות HD אמיתית במסך (בגלל המון דברים אך בעיקר בגלל שהוא TN), אך עדיין השאלה אם ה-HD הוא אמיתי או סתם גימיק (כמו האלה שמוכרים נגן DVD "HD" לדוגמא.)

היום הלכתי לראות את ה-LG והוא נראה מבחינת צבעים בסדר גמור (הוא היה מחובר ב- DSUB ..) אז אני מניח שעם HD אפשר להוציא עוד קצת וזה יהיה מעולה.

אך דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שהמסך מעט יותר קטן באורך שלו ממסכי 22 רגילים שעמדו לידו. (כאילו המסך עצמו, הפאנל קטן יותר לאורך.)

יכול להיות שסתם דמיינתי או שמסכי HD הם אכן יותר קטנים ממסכי 22 רגילים?

בקשר ל-Benq .. המחיר שלו גדול עליי .

את ה-T220P ראיתי ואין הרבה הבדל בין השניים חוץ מעובדת ה"קטנות" של ה-LG לעומת מסכים אחרים שעמדו ליידו.

אז השאלה שלי היא שאו שדמיינתי או שהוא באמת נמוך?

בכל אופן, ההתלבטות שלי היא או LG W2261V או Samsung T22P (שחבר שלי קנה אותו לפני שבוע והוא נראה מעולה מבחינתי).

כשההבדל ביניהם הוא של-LG יש HD ,זמן תגובה נמוך יותר אך פחות ניגודיות, ולסאמסונג יש ניגודיות גבוהה יותר (הבדל של 30,000 אם אני לא טועה) ורזולוציה של 1920*1200 ..

מה כדאי יותר לעריכת סרטים\תמונות , משחקים תכני HD וטלוויזיה (חשוב מאוד עניין הטלוויזיה,והתכני HD ברובם 720P).

ועוד שיקול שלי הוא שאוליי אקנה PS3 לדוגמא וארצה לחבר אותו למסך עם HD .

אשמח לכל תגובה בנושא.

תודה רבה,וסליחה על החפירה. :xyxthumbs:

פורסם

ממה שאני יודע.. אין דבר כזה FHD במחיר כזה..

אומנם יש רזולוציות.. 1920.. אבל זה לא FULL.. :bash:

זה פשוט מביא לך תגודל של HD.. אבל האיכות לא תיהיה כמו FULL 1080P..

דבר כזה יקפיץ תמחיר שלו מעבר ל-3 אלף

אבל אני חושב שאני יודע למה אתה מתכוון.. פשוט תלך לבדוק T220P

אחלה מסך עם רזולוציה של HD(לא איכות של HD)

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=22849

?????? ועוד פעם ??????

FHD מתייחס לרזולוציה בלבד 1920*1080 שום קשר לאיכות המסך, אנא אל תטעה סתם.

אכן יש מסכי 22 אינצ' עם רזולוציית FHD אך לטעמי גודל המסך פשוט קטן מדי, עם אתה רוצה להנות באמת תקנה 24 ומעלה.

שים לב לעובדה שאם אתה בעינייני משחקים תצטרך כרטיס מסך חזק על מנת להריץ משחקים ברזולוציה זו.

פורסם
  • מחבר

בקשר לכרטיס מסך אין לי שום בעיה..(וכמובן שאני לא מתכוון להריץ משחקים על very High ככה שאין מה לדאוג..)

יש לי התלבטות נוראית בקשר למסך.

בעיקרון ההתלבטות היא על הרזולוציה לא? הרי שניהם עם בערך אותם נתונים (למרות שה-MS של ה-LG יותר טוב וזה חשוב לא? )

ובעצם ב-LG אני רק מקבל "תוספת" של חיבור HD?

תודה.

פורסם

חוות דעת ראשונית - W2261V:

לכל המגיבים ולמתלבט - קיבלתי את המסך לפני כשבוע. מסך מעולה, פרופיל צבע מושלם, אפשרויות כיוון אינסופיות, לגבי הגודל הוא לא 22 אלא 21.5 (אפשר לעלות על זה באתרי LG בעולם). אני מאוד ממליץ עליו, וביחוד - חיבור HDMI הוא חיוני. מסך קונים לחמש שנים לפחות, ואני לדוגמא חיברתי את המחשב בחיבור DVI ואת מצלמת HD שלי בHDMI. כמו כן חיבור לקונסולות מתבצע במהירות. אלא תקשיב לכל החרטטנים - לא משנה מאיזו חברה תקנה, אל תוותר על שני דברים: FULL HD (ומסך זה הוא אכן כזה) ויציאת HDMI (כמו שיש לו). כל מי שאומר לך אחרת - לא מבין מהחיים שלו או שהוא אינטרסנט.

אם יש לך עוד שאלות שאל ואשתדל לענות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה ! דיי עזרת לי לבסס את ההחלטה שלי בנוגע למסך.

כמה סיבות :

1)חיבור HDMI - היום כבר ה-HD נהיה חיוני (מסך קונים להרבה זמן וסביר להניח שמתישהו יהיה לי ממיר HD ואז זה יהיה מצויין.), ודבר נוסף הוא שאוליי בעתיד ארצה גם לקנות PS3 או כל קונסולה שתצרך חיבור HD וזה יהיה מצויין (למרות שיש לי בסלון Toshiba 42 אבל תמיד נחמד שיהיה גם בחדר מקום לחבר..)

2)2MS שחיוניים לי מאוד בגלל שאני צופה בטלוויזיה (טוב למרות ש-5 גם מספיק האמת.)

3)ניגודיות מעולה למסכים אחרים במחיר (שוב,למרות שיש יותר טובים בעניין הזה).

הדבר שמפריע לי הוא המסך הוא 21.5 .. אני אצרך ללכת שוב פעם לראות את המסך כדי להחליט. זה יהיה השיקול היחידי שלי (עד כמה שזה נשמע אדיוטי, אני אכן שמתי לב שהוא קטן יותר וזה הפריע לי .. אבל אוליי זה רק בגלל שאני רגיל למסכי 22).

אוקיי כמה שאלות אליך finkls:

1)האם מקבלים עם המסך כבלים כלשהם חוץ מחשמל (HD או DVI ) ? אין ברשותי כבלים כאלו.

2)אם המסך הוא 21.5.. זה אומר שהוא קטן ב-1.25 ממסך 22 רגיל? (סתם בשביל העניין, כי אם כן זה לא אמור להפריע לי .)

3)מבחינת אפשרויות כיוון שלו - ניתן להטות אחורה\קדימה\למעלה\למטה?

4)הצבעים של המסך "מהקופסא" הם טובים או שיש צורך בכיול כלשהו?

תודה רבה רבה רבה מראש וסליחה שוב על החפירה :silly:

פורסם

עם המסך מקבלים 2 סוגי כבלים לחיבור: אחד רגיל (הקלאסי) ואחד DVI. כבל HDMI תאלץ לקנות (עלה לי 49 ש"ח ל 2 מ' - תיזהר מלוקשים - יש כבליים כאלה גם במאות שקלים והכל בלוף).

לגבי הצבעים - ברגע שתתקין את הדרייבר והפרופיל שמגיע על הדיסק ותסדר את הרזולוציה אתה מסודר בסט. אם תרצה מעבר- יש גם אפשרות דרך הכפתורים בצד וגם דרך תוכנה מצורפת לשנות כל פרמטר שעולה על דעתך.

לגבי הגודל - ההתלבטות שלי היתה בין המסך הזה לבין סמסונג 240 (כי כאמור שניהם FULL HD ולשניהם יציאת HDMI) קח בחשבון שני דברים: חצי אינטש לא ממש משנים כשאתה עורך סרט, משחק או גולש אלא איכות המסך, הרזולוציה והצבעים. לא פחות חשוב - המסך עלה לי 999 ש"ח לא כולל משלוח דרך וואלה. המסך השני עולה לפחות 50% יותר והוא מיושן לפחות ב שנה ממסך זה.

מבחינת כיוון פיזי אין לו מה להציע (למעט הטיה של כמה מעלות אחורה...) אבל מבחינת זויות צפיה הוא ממש מפתיע לטובה.

חרשתי את הפורום הזה די הרבה לפני שקניתי ואני ממש אבל ממש לא מבין את כל מי שממליץ על מסך מפאנל TN שהוא לא HD ואין לו יציאת HDMI. או שאנשים לא מבינים מה זה HD (בתוך שנה - שנתיים כוננים וצורבים BLUE RAY זולים יציפו את השוק ומצלמות וידאו HD יעלו פרוטות - אני קניתי לפני חודש קאנון HV30 ב 550$ וחוגג עליה ועל המסך הזה) או שאנשים חסרי דימיון.

אז.... שלא יעבדו עליכם.....

פורסם
  • מחבר

חח אוקיי , תודה רבה , שכנעת אותי לגמרי!

רק שאלה אחת - איך הגובה שלו? רגיל למסכי 22 או נמוך יותר (לא ממש שמתי לב כשהייתי היום בבאג..)

תשמע- באמת תודה לך על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

הבנקיו אמור לעלות 1000 שקלים.

פורסם
  • מחבר

אמור.. :xyxthumbs:

מקווה לעשות לאתר סקירה מקיפה על LG לאחר שאקנה אותו (מקווה כבר ביום שישי ..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים