פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים את כל הנ"ל הצגתי כרבים, הרי ישנם המון סוגים של רובי-ציד. המון סוגים של אקדחים, המון סוגים של נשקי-צלפים. וכדו'..
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים עוד לא ראיתי נשק שמשתווה לרמת התחכום של ה-ASMD, או לרמת המיומנות והחשיבה שדרושה כדי להתמחות בו. רק נסו Moving Combo או שניים...
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים עוד לא ראיתי נשק שמשתווה לרמת התחכום של ה-ASMD, או לרמת המיומנות והחשיבה שדרושה כדי להתמחות בו. רק נסו Moving Combo או שניים...זה לא עושה אותו לנשק יותר טוב. רק אומר שבניגוד לנקשים אחרים, יהיה לך יותר קשה להשתמש בו ותצטרך יותר אימון.אישית אני מעדיף את המשין גאנס למיניהם.
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים ה-ASMD הוא אחד מהנשקים המתוחכמים והגאוניים ביותר שנוצרו אי-פעם. רק תראו כמה וריאציות ישנן להשתמש בו. חסרונו, הלא הוא הקושי להשתמש בו, לא מורגש לעומת יתרונותיו של הירייה המהירה ויכולות הקומבו. נשק מעולה! אם כי אני לא ממש אוהב אותו...MINIGUN OWNZ!
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים לפי דעתי אין כמו איזה רובה צלפים כדי שמשהו חוץ ממחשבות יעבור לו בראש אני לא משחק הרבה בשרתים, אבל כולם אומרים שמי שמשחק עם רובי צלפים(קמפרים למינהם), נחשב ללימר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.