פורסם 2009 בינואר 716 שנים אז זה לא סאב אמיתי.סאב אמיתי כל המטרה שלו היא תדרים נמוכים, לגבוהים יש טוויטרים.סאב משותף, עכשיו עברתי על המפרט שלו וה-20KHZ זה הטוויטר ככל הנראה, אני מניח שהטווח מדבר על הטוויטר + הסאב.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים שירי באס טובים busta rhymes - touch itשירים של Three 6 Mafiaשירים של Ying Yang TwinsDMX - SunshineDMX - here we go againMellow Tracks - bass kick Mellow Tracks - low riderויש להם עוד דברים משוגעיםRMB - Deep Down BelowInfected Mushroom - noise makerInfected Mushroom - neverland SKAZY - machin worldטוב יש עוד ועוד....
פורסם 2009 בינואר 716 שנים אם כבר בסאבוופרים איכותיים עסקינן 8)http://www.hometheater.co.il/article01412.%D7%A1%D7%90%D7%91%D7%95%D7%95%D7%A4%D7%A8-JL-Audio-Fathom-f113 :'(3700 דולר :'( :'( :'( :'(
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר "זה לא סאבוופר אמיתי הוא סתם עושה רוח"חיחימה זה סאב לא סאב ?הוא סתם מרעיש מתי שבא לו ?
פורסם 2009 בינואר 716 שנים הכוונה שיש לו הפרעות\הוא לא יורד לתדרים נמוכים מידי וכו'ואני בדקתי תשיר שנתתי על הסאב החביב של מלך הlow endx-530
פורסם 2009 בינואר 716 שנים אצלי הZ5500 מרעיד לי את הבית ממש אולי כבר אביא שירים של באס מלא Kid Rock - Cowboy Baby Bash - Suga Suga Big Boi - Tomb of the Boom Big Tymers - Do It Big Black Sheep - Engine Engine #9 Sir Mix-A-Lot - Baby Got Back Chingy - Bagg Up (Highly recommended, if you want to shake something loose) Chingy - Gettin' It Ciara - Goodies D12 - Git Up (Another "shake things loose" song) Daz Dillinger - My System Jay-Z - Big Pimpin' DMX - Party Up DMX - X Gonna Give it to Ya Dr. Dre - The Watcher Eminem - Rain Man Eminem - Encore G-Unit - I'm So Hood G-Unit - Footprints Hot Action Cop - Fever for the Flava Ice Cube - Roll All Day Joe Budden - Pump It Up Jay-Z - Girls, Girls, Girls Juvenile - In My Life Kanye West - Breathe in Breathe (The New Workout Plan) Kelis - Milkshake Kid Rock - Black Chick White Guy Killer Mike - A.D.I.D.A.S Lloyd Banks - On Fire Ludacris - What's Your Fantasy (Remix with Trina) Ludacris - Diamond in the Back Ludacris - Rollout Ludacris - Go To Sleep Ludacris - Area Codes Ludacris - Growing Pains Ludacris - Saturday (Oooh, Oooh!) Methods of Mayhem - Get Naked Notorious B.I.G. - Big Poppa Ol' Dirty ****** - Got Your Money Ol' Dirty ****** - Shimmy Shimmy Ya Digital Underground - Humpty Dance Outkast - So Fresh So Clean Outkast - Rosa Parks Outkast - B.O.B. P. Diddy - Bad Boy For Life Q-Tip - Breathe and Stop Rob Zombie - Living Dead Girl Rob Zombie - Dragula Salive - Click Click Boom Tone Loc - Wild Thing Trick Daddy - Let's Go Trick Daddy - Shut Up Tweet - Oops, Oh My. Twista - Overnight Celebrity Twista - Badunkadunk V~Ice - Dirty South (Very much a "shake things loose" song) V~Ice - Hip Hop Rules Westside Connection - Gangsta Nation Westside Connection - Get Ignit Xzibit - LAX
פורסם 2009 בינואר 716 שנים SADNESS של אניגמה.בפעם הראשונה ששמעתי את זה בפול ווליום סאב אחרי פרוייקט האטימה של הרכב, השמשה יצאה מהתושבת שלה.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים היו לי כמה סאבים הראשון היה של SONAB 200RMS 12' לבית, דברים היו נופלים בחדר העברתי אותו לאוטו אחרי שהמגבר שלו נשרף, לא הייתי יכול להסתכל במראות..גנבו לי אותו אחרי זה קניתי SS AUTOTEC משהו כזה.. 500W 12' לרכב, בניתי לו תיבה לבד.. המגב היה עובד קבוע..וגם אותו גנבו עכשיו יש לי בחדר AMERICAN ACUSTICS 12' 250RMS הוא חזק ומרעיד את כל החדר אבל לדעתי הSONAB היה בועט יותר חזק ויפה..זה יותר טוב בתדרים נמוכים ברכב יש לי סאב מעפן שקיבלתי CALIFORNIA BOOM, לא התאמצתי לבדוק כמה וואט הוא בכלל.. אני מחפש עכשיו 15'
פורסם 2009 בינואר 816 שנים עבור רכב, הסאב עצמו הוא משני לביצועים לעומת המונובלוק שדוחף אותו (והתיבה שבונים עבורו).
פורסם 2009 בינואר 816 שנים אולי תרשמו על אילו סאבוופרים אתם בודקים את הדברים כאן ? Ascendant Audio Havoc 15 אינטש. הוציא 139.1 דציבל במדידה מקצועית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.