פורסם 2009 בינואר 416 שנים שלום אז ככהיש לי תכרטיס ואת כל המפרט פה בצד כשאני עושה את ה OVERDRIVE דרך ה CCC זה מעלה לי את ה GPU ל 820 +- ואת הזיכרון ל1100 +-עכשיו יש לי בעיות אם זה ... לדוגמא שאני נכנס למשחק GTA ומשחק ברזולוציות הכי גבוהות ( 1920X1200 ) על איכות HIGHיש שלב שהכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר ל 100 אחוז וחוזר ואז קופצת לי תהודעה VPU RECOVER ... לפעמים המחשב גם עושה לי ריסטרט מעצמואני לא מאמין שיש בעיה בספק כי הוא מספיק לי והחיבורים מחוברים היטב ואין בעיה של התחממות ... יש לכם רעיונות איך לעזור לי בלפתור את התקלה ?לא עשיתי בדיקת מאמץ אחרי ה OC ...
פורסם 2009 בינואר 516 שנים לא עשיתי בדיקת מאמץ אחרי ה OC ...תשובתך בגוף השאלה.תוריד OC ותעשה בדיקת מאמץ. אין לסמוך על OC אוטומטי.
פורסם 2009 בינואר 516 שנים התוכנה תומכת בכל כרטיסי המסך. החדשים.שים לב שבניגוד לגרסאות קודמות של 3DMARK, כמו גרסת 06 לדוגמה, הגרסה החדשה VANTAGE מרציכה קנייה של רישיון בלעדיו היא כלל לא תציג תוצאה*ניתן להוריד גרסה ולהירשם אבל זה רק יציג תוצאה פעם אחת.תשתמש בגרסה 06. יש לך שמה כלי שאומר אם תוכל להריץ אותהhttp://www.futuremark.com/benchmarks/3dmark06/download
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.