עבור לתוכן

כדאי לקנות PSP?

Featured Replies

פורסם

לגבי האנלוג סטיק- אתה צודק, קשה להזיז אותו "חצי", אבל קח לדוגמה את GTA, כוונת אוטומטית- R ו</> כדי לשנות מטרה או R ולמטה כדי לעבור לידנית, וזה לא עד כדי כך נורא.

אתה יודע מה אני עושה כשאני צריך לקום ברכבת/ אוטובוס? כפתור start, ואז מצב שינה (הרמת מתג הכיבוי לשניה). יש לי עוד ברירה חוץ משמירה, האמת היא שלהכנס במשחקים בDS לתפריט ולחכות שישמור ייקח יותר זמן, אפילו אם יש נקודת שמירה כל התקדמות של 10 שניות.

בכל מקרה, למרות שיש לDS יותר משחקים, כל מה שמדברים עליו כעשוים השוואה זה נינג'ה גיידן, לPSP יש יותר כותרים בלעדיים.

חוץ מזה, אני מאמין שהכל חוץ ממספר משחקים כאלו הם משחקי מריו/ זלדה/ סוניק- משחקים ברמה של משחקי דפדפן בדרך כלל (למרות שיש יוצאי דופן), אז לPSP יש הרבה כותרים טובים וממוצעים, אבל המריו/ זלדה/ סוניק הם גם לא יותר מזה.

• תגובות 34
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

NSMB זה לא כותר ממוצא זה אחד ממשחקי הפלטפורמות הטובים ביותר שיצאו בשנים האחרונות וככה גם יושי ישלנד 2

זלדה לDS לא שיחקתי מספיק לשפוט אבל יש המון משחקים מוצלחים אפילו פוקימון סידרה שלא יתברתי אליה עד עכשיו טובה בDS

ואת זה גם ליביו יגיד לך

ויש טונות של משחקי JRPG ובכללי המון משחקים טובים אחרים כמו טראומה סנטר\מאריו קארט וכו

יש אומנם דברים שלא מוצלחים בגלל החומרה כמו משחקי ספורט\מרוצים רגילים אבל בכללי המכשיר הרבה יותר מוצלח לנידות אם יותר משחקים טובים

הPSP חומרתית הרבה יותר טוב אבל לא מנוצל טוב וגם הזמן בטריה קצר יותר משמעותית

לנגן MP3 הוא גדול מידי פיזי ולנגן סרטים\סדרות צריך לקנות כרטיסי זיכרון יקרים שיהיה הרבה נפח וגם אז הבטריה נגמרת מהר

פורסם

יש סוללה עם קיבולת כפולה, ולרוב האנשים שמשתמשים בPSP לנסיעה ברכבת גם הרגילה מספיקה.

הכרטיסי זיכרון לא כאלו יקרים, בתור נגן מוזיקה לא הייתי לוקח אותו ולא את הDS, האיכות סאונד מגעילה, אבל לוידאו הוא מצוין.

להזכירך, הדברים האלו בDS מצריכים את הכרטיס שמדמה מע' הפעלה, ועם כזה גודל מסך עדיף לראות וידאו בפלאפון (בעצם, עדיף לא לראות בכלל).

גם לPSP יש משחקים טובים בלעדיים, לתת כמה משחקים גם אני יכול, ניתן לומר שמבחינת משחקים טובים באמת- יש פחות או יותר אותו דבר, שאר המשחקים הממוצעים ומטה לא מעניינים.

דרך אגב, לא התכוונתי שנינג'ה גיידן ממוצע.

פורסם

לא דיברתי על נינגה גידן לא יצא לי לשחק בו בכלל

וגם לא אמרתי שהDS מכשיר מולטימדיה טוב

אני כן אומר שלPSP שמבחינה חומרתית יש יכולות מאוד טובות מבחינת מולטימדיה אבל בפועל הוא גדול מידי לMP3

לא נוח לגלישה ברשת מצריך לקנות 2 כרטיסי 16 גיגה יקרים לפחות שיהיה מקום לאיכסון סרטים וסדרות והבטריה נגמרת מהר

בסופו של דבר שאתה עושה את החישוב PSP +16 גיגהX2 כרטיס זיכרון +בטריה מיוחדת +בארץ זה לא שווה את המחיר לדעתי

ועוד יותר לא שווה שרואים בבירור שמפתחות שפיתחו לPSP עברו יותר לפלטפורמות אחרות כמו הWII והDS

כי הוא פשוט לא מוכר משחקים

תראה מה יוצא לDS קסטליווניה \טונות משחקים של סקוור איניקס \של נינטנדו \של קונאמי \של סגה ומי לא

אפילו רוקסטר שהתחילה בPSP מפתחת GTA חדש לDS

אקטיווזיון הוציאה את COD4-5 לDS אבל לא לPSP למרות שלPSP חומרה יותר מתאימה לזה

בקיצור אם תבדוק תיראה שבעיקר סוני עצמה מפתחת משחקים גדולים לPSP אבל אין הרבה מחברות אחרות שכרגע בפיתוח

וזה הבעיה הכי גדולה

פורסם

ל PSP יש אחלה סוללה

פורסם

לא דיברתי על נינגה גידן לא יצא לי לשחק בו בכלל

וגם לא אמרתי שהDS מכשיר מולטימדיה טוב

אני כן אומר שלPSP שמבחינה חומרתית יש יכולות מאוד טובות מבחינת מולטימדיה אבל בפועל הוא גדול מידי לMP3

לא נוח לגלישה ברשת מצריך לקנות 2 כרטיסי 16 גיגה יקרים לפחות שיהיה מקום לאיכסון סרטים וסדרות והבטריה נגמרת מהר

בסופו של דבר שאתה עושה את החישוב PSP +16 גיגהX2 כרטיס זיכרון +בטריה מיוחדת +בארץ זה לא שווה את המחיר לדעתי

ועוד יותר לא שווה שרואים בבירור שמפתחות שפיתחו לPSP עברו יותר לפלטפורמות אחרות כמו הWII והDS

כי הוא פשוט לא מוכר משחקים

תראה מה יוצא לDS קסטליווניה \טונות משחקים של סקוור איניקס \של נינטנדו \של קונאמי \של סגה ומי לא

אפילו רוקסטר שהתחילה בPSP מפתחת GTA חדש לDS

אקטיווזיון הוציאה את COD4-5 לDS אבל לא לPSP למרות שלPSP חומרה יותר מתאימה לזה

בקיצור אם תבדוק תיראה שבעיקר סוני עצמה מפתחת משחקים גדולים לPSP אבל אין הרבה מחברות אחרות שכרגע בפיתוח

וזה הבעיה הכי גדולה

אין משחקי FPS לPSP בכלל, בגלל החוסר בעוד ג'ויסטיק שיאפשר שליטה, אז איך אתה מצפה מActivision להוציא את COD לPSP?

פורסם

זה בכל מקרה נראה פשוט לא כיף לשחק משחקי FPS על כל אחת מהקונסולות האלה.

אבל על ה PSP איזה משחק מירוצים טוב או למשל PES ומשחקים בסגנון זה נשמע ממש כיף, לעומת על ה DS.

בכל מקרה לא יצא לי להשתמש באף אחת מהקונסולות, אבל לפי מה שנראה לי ה PSP יותר שווה.

פורסם

לא ידעתי ששיחקתי קצת בMedal of Honor Heroes 2

בPSP שהוא לא FPS

חוץ מימנו יש גם את Star Wars: Battlefront II

את Call of Duty: Roads to Victory

ועוד סוני עצמה מפתחת את Resistance: Retribution ככה שזה לא מה שגרם לCOD4-5 לא להגיע לPSP

COD5 במיוחד כי הוא יצא לPS2 (אומנם גירסה גרוע אבל יצא) ולWII (גירסה טובה) והיה אפשר לעשות פורט מגרסת

הWII או הPS2 לPSP

אבל במקום זאת החליטו לפתח גירסה לDS שהצריכה פיתוח מיוחד

והDS בעצמו לא מעולה לFPS בגלל החומרה החלשה

אתה מבין הPSP לא מקבל משחקים שחומרתית הוא מתאים להם יותר

אז היו עושים זיהוי אוטומטי אבל בכל זאת לא מפתחים לPSP כי גירסאות הDS משתלמות יותר כלכלית

בנוגע לPSP עצמו תיראה בן דוד שלי קנה PSP כולל הכל ... ב650 שקל בתילאנד

במחיר כזה גם אני הייתי קונה

אבל במחירים בארץ זה פשוט לא משתלם

זה בכל מקרה נראה פשוט לא כיף לשחק משחקי FPS על כל אחת מהקונסולות האלה.

אבל על ה PSP איזה משחק מירוצים טוב או למשל PES ומשחקים בסגנון זה נשמע ממש כיף, לעומת על ה DS.

בכל מקרה לא יצא לי להשתמש באף אחת מהקונסולות, אבל לפי מה שנראה לי ה PSP יותר שווה.

מרוצים וספורט סטנדרטי הPSP טוב יותר אבל אתה באמת רוצה משחקים כאלו בנידות ?

צריך משחקים שכיף לפתוח ולסגור מהר לפי הצורך ובזה הDS מנצח בגדול

להיות בהמצא מרוץ או טורניר ספורט ואז לסגור מהר מוריד הרבה מהכיף

פורסם

אם לא מרוצים וספורט אז איזה משחקים כן מתאימים לניידות?

השליטה בהם גם תפורה על המבנה של ה PSP.

נראה לי ממש מבאס לשחק משחקי FPS או אסטרטגיה על קונסולה כזאת קטנה עם מסך כזה קטן ועוד באוטובוס/רכבת.

פורסם

קרירין לא ניתן לספק אותך בקונסולה כמו שלא ניתן לספק אישה...

מה קרה לך 1000 ש"ח זה מחיר טוב ל PSP במיוחד החדש...זה לא רע בכלל! ואם יש לך אפשרות אתה יכול להביא מחו"ל במחיר של 200 דולר.

פורסם

אם לא מרוצים וספורט אז איזה משחקים כן מתאימים לניידות?

השליטה בהם גם תפורה על המבנה של ה PSP.

נראה לי ממש מבאס לשחק משחקי FPS או אסטרטגיה על קונסולה כזאת קטנה עם מסך כזה קטן ועוד באוטובוס/רכבת.

משחקים שקל לסגור ולפתוח מהר

מרוצים וספורט כבר עדיף לשחק על קונסולה ניחת בעיקר ספורט שבלי מולטיפליר משעמם לגמרי

(אני יודע שיש כרטיס רשת אלחוטי גם בPSP וגם בDS אבל בארץ אין מספיק "נקודות חמות" לנצל את זה כמו שצריך בנידות)

אם אתה רוצה דוגמאות אז משחקי פאזלים כמו טטריס\בובל בובל\ ודומים

משחקים כמו טראומה סנטר

משחקי 2D אם הרבה מקומות שמירה וכו

משחקים כמו GTA למרות שיוצא גם לDS לא מתאימים וככה גם FPS שגם יוצאים לDS לא מתאימים

משחקים כמו פוקימון כן כי יש שמירה מתי שאתה רוצה וזה משחק קליל ולא מורכב ככה שאין בעיה לכבות את המכשיר מהר

תיזכרו שמדברים על מצב נידות ולא על מצב שיושבים על הספה שגם ככה במצב כזה יש קונסולות ניחות עדיפות בהרבה

פורסם

אני יעשה קצת ליץ' על השירשור, ברשות פותח השירשור.

אני מתלבט עכשיו בין PSP לIPOD TOUCH דווקא.

האם הPSP הוא נגן מוזיקה נורמלי?

האם הדפדפן שלו שמיש (נגיד כמו של פלאפון)?

פורסם

משחקים שקל לסגור ולפתוח מהר

מרוצים וספורט כבר עדיף לשחק על קונסולה ניחת בעיקר ספורט שבלי מולטיפליר משעמם לגמרי

(אני יודע שיש כרטיס רשת אלחוטי גם בPSP וגם בDS אבל בארץ אין מספיק "נקודות חמות" לנצל את זה כמו שצריך בנידות)

אם אתה רוצה דוגמאות אז משחקי פאזלים כמו טטריס\בובל בובל\ ודומים

משחקים כמו טראומה סנטר

משחקי 2D אם הרבה מקומות שמירה וכו

משחקים כמו GTA למרות שיוצא גם לDS לא מתאימים וככה גם FPS שגם יוצאים לDS לא מתאימים

משחקים כמו פוקימון כן כי יש שמירה מתי שאתה רוצה וזה משחק קליל ולא מורכב ככה שאין בעיה לכבות את המכשיר מהר

תיזכרו שמדברים על מצב נידות ולא על מצב שיושבים על הספה שגם ככה במצב כזה יש קונסולות ניחות עדיפות בהרבה

בחייאתק בשביל טטריס וכאלה אתה צריך קונסולה ב 1000 שקל? זה אתה גם יכול לשחק בפלאפון.

ומה בדיוק לא כיף ב GRID או PES במצב רגיל (לא מולטי)?

ולא הבנתי עדיין מה הבעיה לפתוח ולסגור מהר מירוצים או משחקי ספורט.. :-\

אתה צריך ללכת? תכבה אותו ותלך. אין לך מה לשמור בכל מקרה.

פורסם

אני לא מסכים עם קרירין - כל הנקודה היא בניידות ומשחקים כאלו בהחלט כיף לשחק ואין בעיה לעשות PAUSE ולחבות ולחזור לזה אח"כ.

מה גם שגם משחקי JRPG כמו שאתה מזכיר את פוקימון כל הזמן יש מצויינים לPSP , פיינל פנטסי (כולל TACTICS) וגם LEGEND OF HEROES ויש עוד כמה מצוינים ברמה גבוהה מאוד.

לגביי הTOUCH מול הPSP:

א. אני מקווה שאתה מבין שבמשחקים הTOUCH והאייפון נופלים משמעותית (כרגע , בעתיד כנראה לא ממש) מהרמה של אלו לPSP

ב. הממשק נגינה של שירים בPSP הוא דיי עלוב, במיוחד אם משווים אותו לטאץ'

ג. הדפדפן של הPSP לא מתקרב לזה של האייפוד ואין לו עברית.

ליביו (גם עם PSP וגם עם אייפון וDS , ועוד כמה דברים)

פורסם

אני יעשה קצת ליץ' על השירשור, ברשות פותח השירשור.

אני מתלבט עכשיו בין PSP לIPOD TOUCH דווקא.

האם הPSP הוא נגן מוזיקה נורמלי?

האם הדפדפן שלו שמיש (נגיד כמו של פלאפון)?

משחקים רציניים על ה Touch זה לא רציני עכשיו. מנסיון. זה פשוט סבל לשחק איתו. אתה משחק עם אצבעות על המסך ובתוך כך - מסתיר לעצמך את המשחק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים