עבור לתוכן

בעיה התנגשות עם כבלים ותוכנת ZoneAlarm

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט בכבלים 750k.

הבעיה שלי היא שאני רוצה שיהיה לי Firewall, ושהיה לי Adsl היה מותקן לי Zonealarm והכל עבד מעולה.

אבל עברתי לכבלים ויש לי בעיה מעצבנת מאוד.

התקנתי מחדש את הWindows (לא בגלל זה) והתקנתי Zonealarm. ושהוא שואל איזה חיבור יש לך אני עונה לו Cable.

מה שקורה זה שפשוט הFirewall לא נותן להיתחבר לאינטרנט שהוא מכובה הכל עובד מעולה.

ניסתי לבחור את כל האפשריות בZone alarm אפילו בAdsl כמובן שזה לא עזר.

שתי שאלות:

1.מישהו מכיר איך אני יכול לפתור את זה?

2.איזה Firewall אחר אתם יכולים להמליץ לי עליו אם אני לא יוכל לפתור את הבעיה הזאת?

פורסם

1) כנראה חסמת את הגישה לאינטרנט, אין לי מושג איך לבטל את זה :P

2) בטח! Sygate פשוט מעולה! והיא ממש קלה !

גירסת ניסיון

פורסם

אני עדיין ממליץ לך להישאר עם ZONEALARM כי לדעתי היא מעולה!!!

פשוט תנסה להסיר אותה ולהתקין מחדש ולקרוא כל שלב ושלב ולעבוד לפי ההוראות.

פורסם

כשאתה מתחבר עם הכבלים אתה בטח מתחבר עם כרטיס רשת מקומי וחיבור לרשת רגיל.(אני מקווה , כי אם לא אז כמובן תתקן אותי)

כאשר אתה מחובר בצורת חיבור זו, תגדיר בZonealarm אשפרות גישה ל- Lan (אני זוכר את זה מהגרסה הראשונה של התוכנה).

פורסם
  • מחבר

החיבור של הכבלים הוא מודם חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת.

הבעיה שלי שניסתי את כל האפשריות. אתה מתכוון בבחירה של איזה חיבור יש לך udicol. כי נסיתי לבחור שם Cable Lan ואפילו Dsl.

והלכתי שלב שלב כמו שצריך אבל עדיין לא עוזר. עדיין שהFirewall עובד החייגן לא רוצה להיתחבר.

ניכסתי אפילו לאתר של Zonealarm יש להם שמה מערכת פורומים רק לFirewall אבל הם לא רוצים לשלוח לי את הE-mail שיעשה Active לשם משתמש שלי.

פורסם

פשוט תמחק את ה Rules של ה Zone Alarm ותגדיר אותם מחדש.....

לדעתי פשוט חסמת את החיבור לכבלים (Port or Protocol)

פורסם

אממ... מזמן לא התעסקתי עם התוכנה, וגם אתה עובד עם חייגן...

איזה גרסה יש לך ?

בפעם האחרונה שהיו לי בעיות עם הFirewall, פשוט פירמטתי את המחשב. (כמה שזה נשמע מוזר ולא הגיוני אבל סבלתי מאוד מהתוכנה עם שרתים כמו IIS, וחיבור Perl).

כל שעליך לנסות הוא להסיר ולתקין מחדש, לחייג ולראות אם הוא מזהה חיבור של תוכנה ובקשה להתקשרות חיצונית.

פורסם
  • מחבר

כמו שרשמתי שהתקנתי כבר את המערבת ההעפלה אז זה לא הפיתרון.

ויש לי את הגירסא האחרונה 3.7.193

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

אמנם עבר הרבה זמן אבל אני בדיוק באותו מצב התנגשות בין הכבלים ל zonealarm ורציתי לדעת האם jet li

מצא פתרון לבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים