פורסם 2009 בינואר 416 שנים השאלה בכותרת.אני רוצה לדעת אם זאת חברה מוכרת וטובה כי לא ראיתי שום דבר על החברה בחיפוש בגוגל....תודה.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מאנלי היא יצרנית כרטיסי מסך, כמו כל השאר, בלי איזשהו הבדל מיוחד.מוזר לי שהאתר שלהם לא באוויר עכשיו :-\האם בסדר לרכוש כרטיסי מסך שלהם? למה לא, כל עוד זה מכוסה באחריות.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מאנלי היא יצרנית כרטיסי מסך, כמו כל השאר, בלי איזשהו הבדל מיוחד.מוזר לי שהאתר שלהם לא באוויר עכשיו :-\האם בסדר לרכוש כרטיסי מסך שלהם? למה לא, כל עוד זה מכוסה באחריות.גם ל-DELTA (המכוניות) היתה אחריות..השאלה איך הכרטיסים והאם יש עליהם מספיק מידע.מה המחירים שלהם בהשוואה לכרטיסים מחברות יותר מוכרות?
פורסם 2009 בינואר 516 שנים האמת שגמני לא שמעתי על החברה הזאתובהיזכרי במשפט ''קמצן משלם כפליים'' משהו בי אומר לי שכדאי לקנות חברה מוכרת אסוס או ג'יבייטסך הכל הבדל של עשרות שקלים בממוצעלדעתי שווה את השקט הנפשי(ויכול להיות שהחברה המדוברת טובה , אם לא יודעים , כניראה שלא צריך לדעת)
פורסם 2009 בינואר 516 שנים שמעתי על החברה בעבר אבל הם לא ידועים כל כך, הכרטיסים שראיתי שלהם הם רפרנס שנקנו מ NVIDIA והאתר שלהם לא עובד אז לדעתי באמת שווה להוסיף כמה שקלים לקנות של חברה אחרת, בכל זאת אנחנו במשבר כלכלי, חברות קטנות לא תמיד שורדות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.