עבור לתוכן

שאלות לגבי CHIMEI 222H, בקשר לאיכות תצוגה ולפיקסלים מתים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עדיין שמרתי את הקופסה .. ואת הקלקרים .. ואת השקית האפורה ...

אפשר באמת להחזיר מוצר אחרי 14 יום אם לא מרוצים ממנו ?

ואז מה ? מקבלים זיכוי ? החזר ?

בנוגע לאיכות תצוגה של מחשב, אני לא ממש מרוצה ..

אצל מישהו מכם היה עטיפה לבנה כלשהי על הבסיס של המסך ?

או שהוא רק הגיע עם 2 קלקרים בשני צידי המסך, בתוך שקית אפורה, ומסביב לזכוכית עצמה\מסגרת כל מיני מדבקות שקופות כאלה כמו שיש על מסכים נגד כתמים\טביעות אצבע ?

פורסם

לא יודע אחי לא זוכר בדיוק זה היה לפני חודש וחצי.. אני רק זוכר 2 קלקרים משני הצדדים.. ומה שבטוח על המסך עצמו לא היה טביעות אצבע. הוא היה חדש

ניראה לי הורדתי לו ניילון כמו מסך של פלאפון שיש לו ניילון צמוד אליו. אבל אל תתפוס אותי במילה

ובקשר לאיכות תצוגה של הוינדוס אהבתי רצח.. הוא בהיר יותר מידי

אבל תוריד תבהירות מ-100 ל-80..

ותעשה חדות (שארפנס) עד הסוף.. שזה 7 או 5 ניראה לי.

ותשחק עם כל השאר.. ויהיה סבבה

אגב.. הרזולוציה הטבעית שלו(ממה שאני שמתי) זה

768X1280 ואז תעשה ADJEST משהו כזה.. שהמסך יסתגל לגודל שלו ויהיה במרכז זה עושה את זה אוטומט

ברזולוציה הגבוהה יותר הוא באמת לא מציג טוב. אבל בזאת יהיה לך פצצה!!

אחרי שתעשה את מה שאמרתי לך .. תגיד לי באמת אם האיכות טובה או שאני לא מבין כלום..

אה וניזכרתי עוד משהו... אחרי זה תלך לקצב ריענון של המסך.. (אחרי שתשים תרזולוציה שאמרתי לך )

ותבחר באמצעי.. יהיה לך שם 3 אפשרויות אז תלחץ על האמצע שזה ניראה לי 65HZ..

ובלי קשר יש לך 14 יום להחזיר את המוצר(זיכוי או החלפה) .. חוק הגנת הצרכן..

ואגב אם אני לא טועה זה 14 ימי עבודה.. שזה מראשון עד חמישי.. לא כולל שישי שבת וחגים.

פורסם
  • מחבר

זיכוי או החלפה ? זה לא ממש עוזר לי .. זאת חנות של מצלמות .. אין להם עוד מסכים חוץ מזה :(

נראה לי שאני כבר אשאר עם זה :( אולי אני אמצא קונה ואוריד לו קצת מהמחיר :\

אגב השינויים שהמלצת עליהם לא עזרו ..

פורסם

גש לחנות ותבקש מסך חדש אם אתה חושד שמסך זה אינו חדש !

הוא מגיע עם קלקרים משני הצדדים צמודים חזק , + ניילון לכיסוי המסך לשמירה מאבק , וניילון על הזכוכית של המסך עצמה.

בקשר למה שהוא אמר לך זה לא נכון

האיכות הכי טובה לדעתי : זה לעשות כמובן auto adjust - כשאתה במצב גלישה תהיה על text mode

אצלי הבהירות על 42 קונסטראק על 46 ושארפנס תשנה ל2 , ככה רואים הכי טוב לדעתי.

מאיזו חנית קנית ? לפוטופילם יש עוד מסכים למכירה ! עוד דגמים של צ'ימיי ויש להם גם מסך של lg

לדעתי לך לקחת מסך חדש מהחנות , ותנסה לשחק איתו עד שתסתסגל אני בימים הראשונים איתו חשבתי שהוא גרוע פשוט לקח לי זמן להתרגל מ crt ל lcd , סך הכל רוב הטי אן זה אותו זבלה ככה שאין לך גם בשביל מה להחליף ולמשתמש ביתי זה אחלה מסך.

פורסם
  • מחבר

המסך אכן מפוטופילם ..

כשהוצאתי את המסך מהאריזה הוא היה בתוך שקית אפורה.. בשני צידיו היו קלקרים .. ורק על המסגרת של המסך שמקיפה את הזכוכית היו רצועות רצועות של מדבקות שקופות כאלה .. על הזכוכית עצמה לא היה כלום .. גם על הבסיס לא היה כלום ..

פורסם

כשאני רכשתי את ה CHIMEI שלי (228D) היה ניילון נדבק על המסך כולו (כולל פאנלים!) וגם עם הבסיס!

פורסם

אחי מה קשור עכשיו אריזות לא אריזות ? ניילונים לא ניילונים ? אני לא זוכר מה בדיוק היה עליו , אבל היה סגור ואטום.

עכשיו יש לך 14 יום לקחת מסך חדש מהחנות אז תנצל את זה, אני גם לא הייתי מרוצה ואמרו לי לפנות ליבואן בהתחלה.

לך לחנות תחליף מסך , אבל קודם כל תנסה לקנפג אותו כמו שהסברתי בהודעה קודמת.

המסך הזה לא גרוע כמו שאתם ודני מתארים כי אני דווקא מאוד מרוצה ממנו בשימושים כלליים של גלישה, סרטים ו מסמכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים