עבור לתוכן

שאלות לגבי CHIMEI 222H, בקשר לאיכות תצוגה ולפיקסלים מתים

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, :hi:

היום התקשרתי לחנות מסוימת ושאלתי אם יש 2 מסכי CHIMEI במלאי שאני אוכל לאסוף אותם עוד היום, אמרו שיש ושאני יכול לעשות את ההזמנה מהאתר, לאחר ביצוע ההזמנה התקשרתי שוב לברר ואז אמרו שאין במלאי (לרגע התחלתי להתרגז) וביקשתי שיבררו שוב, אמרו שמתברר שכן יש.

בערב נסעתי לחנות והבאתי איתי את המחשב הנייד בכדי שאוכל לבדוק פיקסלים מתים. באחד המסכים היה פיקסל ירוק ובשני כחול .. אמרו לי שמחר יגיעו עוד 2 מסכים, כבר שילמתי ויש לי קבלה, השארתי את 2 המסכים ה"פגומים" וביקשתי אישור על זה.

הכל עדיין באחריות נכון? הרי פתחתי את זה בחנות עם המוכר ..

איך אפשר לדעת אם מסך הוא מחודש או מתצוגה? :nixweiss:

האיכות של המסכים לא הייתה משהו בכלל (לעומת הטלויזיה או הלפטופ שלי לדוגמא) ..

באחד אתרי הביקורות קראתי משהו על גרסת engineering sample, לעומת shipping version... איך אני יודע מה אני מקבל ?

http://www.viewscore.com/vsER/54/2264

אודה לכם מאוד על תגובות\הארות\הערות\תשובות .. בינתיים אני עם מינוס 2388 בבנק ועם 2 מסכים עדיין בחנות :kopfpatsch:

שבוע טוב :xyxthumbs:

פורסם

הערה:

הלכת לחנות לקחת את המסכים... אז למה לא שילמת בחנות? למה שילמת קודם לכן?

עדיף לשלם במקום אם אתה לוקח את זה עצמאית.

ושאלה: האם השתמשת ברזולוציה טיבעית? (1680X1050)?

פורסם
  • מחבר

שילמתי באתר ... ואז הגעתי לחנות ואמרו לי שצריך לשלם שוב ושהם לא חייבו מהאתר .. לא הבנתי בדיוק מה קורה .. הייתי עייף ורציתי להגיע כבר הביתה ..

אחרי ששילמתי לקחתי את המסכים שם ל"חדר וידאו" שיבדקו לי .. (הבאתי איתי את הנייד מהאונ')

ונראה לי שהמסך סידר את הרזולוציה לבד .. פשוט חיברתי את הVGA למחשב .. לא היה לי כוח להתעסק עם הרזולוציות ולכוון את זה .. בכל מקרה לא התכוונתי לקחת את המסכים הביתה כי היה בהם פיקסלים שרופים אם זה באמת מה שזה היה .. עוד לא יצא לי לראות אבל אני מאמין שלא אמורים לראות נקודות צבעוניות על המסך שלא משתנות ..

שילמתי עם כרטיס אשראי .. אם מחר גם המסכים האחרים יהיו עם פיקסלים מתים אני פשוט אבטל את החיוב ..

אבל סתם לדעת, איך אפשר לדעת אם מסך הוא מחודש\תצוגה ולא חדש ?

וההבדל בין engineering sample, לshipping version...

מצטער אם השאלות שלי טיפשיות או כבר נשאלו בעבר

פורסם

תוודא שהסיריאל שעל גבי המסך תואם לסיריאל שבקרטון ושים לב לניילונים/עטיפות למיניהן קרועים

אבל גם זה לא מספיק כדי לדעת בוודאות שהמסך חדש ב-100 אחוז

פורסם
  • מחבר

תוודא שהסיריאל שעל גבי המסך תואם לסיריאל שבקרטון ושים לב לניילונים/עטיפות למיניהן קרועים

אבל גם זה לא מספיק כדי לדעת בוודאות שהמסך חדש ב-100 אחוז

תודה .. אני אבדוק את זה .. יש עוד משהו שאני צריך לבדוק ?

לדוגמא אם זה הדגם של engineering או של shipping ?

פורסם

מי אמר לך שיש שני גרסאות של המסך?

לי יש את המסך ואני מרוצה ואין פיקסלים מתים. אתה מקבל אחריות של בנדא מגנטיק ?

מאיזה חנות קנית ? תקנה מפה

http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=49&CategoryID=127&ProductID=1550

או שתתקשר לבנדא מגנטיק עצמם ותזמין מהיבואן עצמו שתהיה בטוח שתקבל מסך חדש

עם איזו תוכנה הרצת בדיקת פיקסלים מה שמה ?

פורסם
  • מחבר

מי אמר לך שיש שני גרסאות של המסך?

לי יש את המסך ואני מרוצה ואין פיקסלים מתים. אתה מקבל אחריות של בנדא מגנטיק ?

מאיזה חנות קנית ? תקנה מפה

http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=49&CategoryID=127&ProductID=1550

או שתתקשר לבנדא מגנטיק עצמם ותזמין מהיבואן עצמו שתהיה בטוח שתקבל מסך חדש

עם איזו תוכנה הרצת בדיקת פיקסלים מה שמה ?

לא הייתי צריך להריץ בדיקת פיקסלים ... הרקע שלי היה שחור ופשוט ראיתי את הנקודות ...

פורסם

הנקודות האלה היו סימטריות ובצורת ריבוע?

פורסם

חרא של מסך.. קיבלתי עליו המלצות חמות.. אמרו לי.. למרות שהוא אנלוגי ולא דיגיטלי(בלי DVI).. ולמרות שהוא לא מגיע ל1920 רזולוציה

כמו הסמסונג T220P..אמרו לי שהכל שווה כי יש לו יציאת וידאו ואפשר לראות יאס ולשחק בסוני.. בקיצור לקחתי אותו

וזה סתם חרא.. האיכות של הוידאו על הפנים אחי.. כמו יוטאב.. התבאסתי רצח זה הורס תעיניים.. שלחתי להם אותו לתיקון.. שבוע אחרי שקיבלתי אותו.

היום הוא חזר(חודש אחרי).. ואמרו לי שככה זה האיכות ואין לו בעייה ביציאת וידאו.. בקיצור אני רוצה החזר מחר אני נוסע לפנדה מחשבים לקבל החזר או להחליף לT220P.

פורסם
  • מחבר

לצערי קניתי כבר את המסך ... קניתי 2 .. לי ולחבר ..

האיכות באמת זוועה ... לא שזה משנה לי .. זה יספיק לי למסמכי וורד ולסידורי BIOS .. למזלי יש לי גם LCD 32 של טושיבה בחדר ..

אממ .. אני לא ממליץ את המסך הזה לאנשים בתור ראשי ..

הפיקסלים המתים או מה שהם לא יהיו .. היו נק' על המסך בצבע ירוק או כחול שפשוט לא השתנו לא משנה מה עשיתי .. זה עוד היה בחנות .. יום אחרי זה (אתמול) כשבאתי לקחת את המסכים החדשים כביכול .. האריזה שלהם הייתה שונה ממה שראיתי בפעם הראשונה .. אז או שבפעם הראשונה ניסו למכור לי מחודש או שבפעם השניה .. בפעם השניה כשהוצאתי את המסכים מהאריזה בחנות הם היו בתור שקית אפורה מחומר מוזר .. והפעם הבסיס לא היה מכוסה בנייר לבן מרכך כזה .. ומסביב למסך היו ניילונים שקופים כאלה דבוקים .. אז מה אתם אומרים ? זה היה מתוקן\מחודש? שאלתי את המוכר כמה פעמים ואמרתי לו להסתכל לי בעיניים .. לפחות 5 פעמים שאלתי והוא אמר שזה חדש .. אז מה דעתכם ?

בכל אופן עכשיו אין עליהם את הנק' שלא משתנות .. בכל אופן אם מישהו כן רוצה לקנות מסך אני לא ממליץ לקנות מהחנות הזאת ... היא חנות מצלמות בעיקר .. עושים טובה שהם עוזרים ואין להם מושג על מה אני מדבר .. למדתי את הלקח .. לקנות חומרה למחשב רק בחנויות מחשבים ..

אז זהו .. אני ממש לא מרוצה מהCHIMEI שעומד לי עכשיו בין הטושיבה 32 שלי למחשב הנייד .. והאיכות שלו ממש לא משהו :(

למקרה שמישהו ישאל עם איזה כבל אני מחבר אז .. VGA .. הכחול הזה .. גם לטלויזיה וגם למסך .. ככה שהאיכות זה לא בגלל החיבור או הכרטיס מסך ..

אממ... וזהו ...

פורסם

מן הסתם לא יראו במסך הזה טוב כבלים כמו שלא רואים טוב כבלים בטלויזיות LCD

אתה לוקח איכות חרא ומקרין אותה כל מסך עם רזולוציה גבוהה

איך ה-CHIMEI בתור מסך מחשב?

פורסם

בכל הביקורות על המסך הזה אמרו שהוא טוב במיוחד למשחקים (לא רק מחשב גם PS3 ו XBOX360 בגלל התמיכה ב HDMI ושאר הירקות).

פורסם

אז ככה.. דבר ראשון לא מחברים כבלים אלא יאס..(אני בכל אופן) והאיכות גם לא משהו.. על הפנים.. שלא לדבר על הסוני..

בקיצור הגענו למסקנה שיציאת ה S VIDEO במסך החרבנה הזה על הפנים.. בתור מסך מחשב.. האיכות היא נורמלית

לא וואוווו.. אבל נחמד פלוס .. אפילו יותר.

הקטע שזה 1600 ולא 1900 .. וזה יציאת VGA ולא DVI.. וזה מלא חסרונות!!!!!

ויאיר.. יש 14 יום שאתה יכול לבטל עיסקה.. פשוט תגיד שאיכות וידאו על הפנים וקנית את זה בשביל האיכות וידאו..

מקווה ששמרת תקופסא. תגיד שאתה רוצה זיכוי או החלפה.

פורסם

לי יש את המסך הזה ואני גם קניתי אותו מהם, ממש מוזר מה שאתה אומר. אצלי המסך כולו היה אטום בקלקר כזה מעצבן שהייתי צריך לשבור ולהוציא את המסך משם חח וגם היה אטום בשקית ומגן כזה. יחסית לקחת לי כמה ימים להתרגל למעבר מ CRT אבל אני מרוצה , אחי וכל מי שהסתכל על המסך אומר שרואים מעולה.

והשימושים שלי זה בעיקר גלישה ומסמכים. אם תספרו לי איך מחברים את זה להוט ! אני אחבר ואתן חוות דעת

פורסם

גם אני קיבלתי אותו הוא היה סגור בקופסה בתוך קלקר משני צדדים + ניילון על המסך ובמסגרת שלו

ומחברים אותו דרך החיבור עם הצבעים .. פשוט אם הטלויזיה שלך ליד המסך אתה מוציא תשלוש צבעים(צהוב אדום לבן)

שמחוברים לטלויזיה מהממיר.. ובמקום לטלויזיה אתה מחבר את שלושת הצבעים למסך של המחשב..

זה נימצא למטה.וזה יעבוד לך תחפש תמוד הנכון במסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים