פורסם 2009 בינואר 416 שנים שלום. קוראים לי בן אני בן 18 משדרות חדש בפורום.. אני ואחי החלטנו לקנות כרטיס מסך שיעלה משחקים עכשיווים כמו GTA IV, ניד פור ספיד אנגרכובר,כל אוף דיוטי 5 .......וכאלה בגלל כל השוק של כרטיסי המסך ויש המון ואני לא ממש מבין בזה רציתי להתייעץ איתכם על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים האלה... כרטיס מסך שיתן תמורה למחיר שלו. בסכום של 400-500 שקל יש לי במחשב מעבד 2 גי'גה ,פנטיום 4, 200GB זיכרון, 2דואל כור, ומסך 19' עזרתכם מאוד חשובה לי כדי שאני לא אבזבז כסף סתם תודה!!
פורסם 2009 בינואר 416 שנים היי, ברוך הבא לHWZONE, מקווה שתנעים פה את זמנך ואולי תיקח קצת הפסקה מהמציאות העגומה שמה.מהו לוח האם שלך? והאם יש לך מעבד פנטים 4 או פנטיום דואל קור? (DUAL CORE).נ.ב אני מציע לך לעבור על חוקי פורום HWZONE כדיי לא ליצור מצב לא נעים.ולכן, לפי החוקים תוסיף את התקציב לכותרת האשכול, אתה יכול לעשות את זה על ידי לחיצה על כפתור עריכה בהודעה הראשונה.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר תודה אני משתדל כמה שאפשר מציאות לא קלה.לוח אם MSI 945GCM7-F 1333המעבד הוא כמו שכתוב במפרט PENTIUM D.CORE E2180
פורסם 2009 בינואר 416 שנים אוקיי, תראה, לגביי GTA 4 לצערי אני לא יכול להבטיח שהמשחק יעבוד אצלך טוב בשל דרישות גבוהות מאוד כתוצאה מטכנות כושל. אבל אתה עדיין תוכל להנות ממשחקים חדשים רבים. כמו כן חשוב לי לדעת מהו ספק הכח שלך כי יש כרטיסים שדורשים הספק מסויים. אם תוכל להעלות תמונה שצילמת של המדבקה על גבי הספק זה יהיה אפילו יותר טוב
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר הספק כח הנה שתי תמונותמצטער על האיכות מהפלאפון[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 416 שנים אוקיי, מדובר בEZCOOL 300W לצערי, מה שמגביל אותך לכרטיסים מסויימים.ולכן המלצתי היא HD4670, שאינו צורך הרבה חשמל, יתאים למערכת שלך ויספק ביצועים טוביםhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1373
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר תודה רבה רבה עזרתם לי מאוד !!!כנראה שהייתי קונה כרטיס שלא קשור לנתונים שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.